Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın

Kaç gündür bildirim yapmadım 1Q84 e devam ediyorum biraz evde biraz iş yerinde sayfa 326. dayım.

herkese merhaba
nickelanjelo cok gecmis olsun canim

Amin Maalouf - Semerkant
Sayfa -114
Ali Parlar -Metrodaki Yabanci
Sayfa -100

Teşekkürler canım

Allah yardimcin olsun. Ne olursa olsun sevdigini dusunup sakin kalmaya calis olur mu? Ben cok zor gecirdim o donemi :))))
nickelanjelo canim gecmis olsun ates ve enfeksiyondan aft mi cikti? Tez zamanda iyilessin yavrun.

Sağol canım evet ama ateş 1 gün oldu sonra yerini enfeksiyon ve aft a bıraktı. Bişi yemese de iyi çok şükür dün gecemiz daha güzel geçti bugün daha da toparlar

Bu güzellik, bu tatlılık nasıl paylaşılsın ki ?
Aynı şehirde olsak tüm günlerini alırdım onların ellerinden.

Selam kızlar.
Dün __giz__ ciğimin tavsiyesi üzerine ," Benim çocuğum" belgeselini izledik. Çok beğendim, çok üzüldüm.. Harika bir belgesel, çok güzel bir farkındalık oldu. lgbt hep vardı, hep çoktu ama hep ötekiydi..

suspushanimcim hoşgeldiniz. Kalıcı olmanız dileğiyle

Güzel yüreğinden öperim. Seviyorum seni tatlı kız.

Gunaydin kizlar,
Ada syf 125deyim. Daha felsefik noktalardan devam ediyor yazar gunumuz dunyasina ve utopik olan Pala adasindaki hayata. Bolca budizm esintisi var. Guzel gibi ama ben oyalaniyorum.
Bayanlar iyi aksamlar.
Ya burda boyle bi topik olduguna cok swvindim.
Ben de kitap okumaya bayilirim.
Sizlere bi sorum olacak TUTUNAMAYNLAR okuyan var mi?
Yorumlarinizi alabilir miyim.
Bide okunacak kitaplar listesi var mi?
Sizleri takipteyim.
hosgeldiniz umarim aramizda daimi olursunuz sevgili @cesmi_naz in dedigi gibi ortak okuma yapildi ama benim de elimde duruyor kitap kış donemine sakliyorum.

Merhaba Baykuşlar
Burnum yanıyor, boğazım acıyor, başım ağrıyor. Birkaç gündür böyleyim. Kitap falan da okuyamıyorum.

Kim.neyi yazıyor hangi kitap
Meriç Mekik'in kitapları canım. Kendi hayatından yola çıkarak kurgulamış. Kendi başından geçenleri komik , eğlenceli, yer yer hüzünlü bir dil ile anlatıyor.
İlk kitap AHH KALBİM - İkinci kitap AL SANA AŞK

@yezdaasya tatlı telaşlar bunlar , her ne kadar yaşarken zor olsa da... Allah kolaylık versin. İçine sinsin inşallah her şey!

@suspushanimcim aramıza hoş geldiniz. Arkadaşlarımın da dediği gibi TUTUNAMAYANLAR'ı bu kış toplu halde okuduk. Bence şahane bir kitap

@Mehlikatun aramıza hoş geldiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…