- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.221
herkese merhaba
nickelanjelo cok gecmis olsun canim
Amin Maalouf - Semerkant
Sayfa -114
Ali Parlar -Metrodaki Yabanci
Sayfa -100
Allah yardimcin olsun. Ne olursa olsun sevdigini dusunup sakin kalmaya calis olur mu? Ben cok zor gecirdim o donemi :))))
nickelanjelo canim gecmis olsun ates ve enfeksiyondan aft mi cikti? Tez zamanda iyilessin yavrun.
günaydınlar güzel kadınlar
dün eşim Almanya'ya gitti, 4 gün yalnızım
canım__giz__ imin tavsiyesi ile Benim Çocuğum belgeselini izledim. Benim hiçbir zaman önyargım olmadı ama birazcık dahi önyargınız var ise lgbti bireylere karşı, bu belgesel bakış açınızı değiştirecek, yaşadıklarını bir de ailelerinin ağzından dinleyin derim. Çok tavsiye ediyorum lütfen izleyin
Onun dışında Kamelyalı Kadın okudum ama elektrik gitti, ben de attım kendimi dışarı, kahve içip kitabımı okudum, 145. sayfaya geldim, çok güzel gidiyor
bundan sonra her akşam doluyum
eşim gidince resmen paylaşılamıyorum
arkadaşlarımla görüşeceğim
Selam kızlar.
Dün__giz__ ciğimin tavsiyesi üzerine ," Benim çocuğum" belgeselini izledik. Çok beğendim, çok üzüldüm.. Harika bir belgesel, çok güzel bir farkındalık oldu. lgbt hep vardı, hep çoktu ama hep ötekiydi..
suspushanimcim hoşgeldiniz. Kalıcı olmanız dileğiyle
ahhh tatlı dilli şey seniiiiiBu güzellik, bu tatlılık nasıl paylaşılsın ki ?
Aynı şehirde olsak tüm günlerini alırdım onların ellerinden.
hosgeldiniz umarim aramizda daimi olursunuz sevgili @cesmi_naz in dedigi gibi ortak okuma yapildi ama benim de elimde duruyor kitap kış donemine sakliyorum.Bayanlar iyi aksamlar.
Ya burda boyle bi topik olduguna cok swvindim.
Ben de kitap okumaya bayilirim.
Sizlere bi sorum olacak TUTUNAMAYNLAR okuyan var mi?
Yorumlarinizi alabilir miyim.
Bide okunacak kitaplar listesi var mi?
Sizleri takipteyim.
Hoşbuldum canım teşekkür ederim, okuyan okuyana harika forumlar dilerimsuspushanimcim ve Mehlikatun hoşgeldiniz kızlar. İnşallah kalıcı olursunuz ve bol bol okursunuz. Burası cıvıl cıvıl ve her türden okuyan insanlarla dolu
Tarih, aşk, gizem, entrika, polisiye harmanlanmış en güzel haliyle = Ahmet ümit kitaplarıyla başlamıştım bu tarz kitaplaraKitabımı da şimdi aldım elime başlayacağım kaldığım yerden. Zor gidiyor umarım açılır. Tarihi aşk ilk defa okuyorum son olacak sanırım
Meriç Mekik'in kitapları canım. Kendi hayatından yola çıkarak kurgulamış. Kendi başından geçenleri komik , eğlenceli, yer yer hüzünlü bir dil ile anlatıyor.Kim.neyi yazıyor hangi kitap
Daha önce hiç okumadım bu yazarı. Ama bir şans vermeyi düşünüyorumTarih, aşk, gizem, entrika, polisiye harmanlanmış en güzel haliyle = Ahmet ümit kitaplarıyla başlamıştım bu tarz kitaplara
Gül ve Avcı bitti. Şükür ki son 150 sayfa hızlandı ve kitap kendini okuttu. Fena halde distopya okumak istiyorum. Neye başlasam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?