- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.281
Birinci sayfa güncellendi kızlar
Nasil gidiyoGünaydın kızlar
Empati - 208
Eline sağlık kuzum çok güzel olmuş.Birinci sayfa güncellendi kızlar
gayet akıcı bir kitap. nasıl bağlanacak konular birbirine diye meraktan hızlı hızlı okumaya çalışıyorum. olasılıksız dan sonra başladım bunaNasil gidiyo
Ben de cok merakla okumustum uykusuz kaldim okumaktangayet akıcı bir kitap. nasıl bağlanacak konular birbirine diye meraktan hızlı hızlı okumaya çalışıyorum. olasılıksız dan sonra başladım buna
o bölümü okudum :) hatta dün okudum şaşırdım. Edison un adı dah çok duyulduğu halde asıl icatlar Tesla ya aitmiş. sonunda da zaten adam öldürülüyorEdison TESLA nin alternatif akimini karalamak adina yaptigi gosterilerde sokak ya da evcil hayvanlari alternatif akim vererek öldürdügünü biliyor muydunuz?
Neden herseyin ceremesini hayvanciklar cekiyor...
insan irki hayvanlarin laneti...
niyetim bu hafta bitirmekti ama Keremin hastalanmasi ters yuz etti._asmunikal_ ellerine sağlık canım
@__Dalida__ geçmiş olsun
DonukPudra ne zaman biter kitabın bitince yabancıya başlayalım mı ?
Eline sağlık kuzum.
Çok güzel olmuş.
Edison TESLA nin alternatif akimini karalamak adina yaptigi gosterilerde sokak ya da evcil hayvanlari alternatif akim vererek öldürdügünü biliyor muydunuz?
Neden herseyin ceremesini hayvanciklar cekiyor...
insan irki hayvanlarin laneti...
Kerem nasıl oldu Canım.niyetim bu hafta bitirmekti ama Keremin hastalanmasi ters yuz etti.
Yine de bitirmeyi istiyorum.
Momo ve yabanci yi okumak istiyorum.
Pazartesi baslayalim mi? senin bitti mi kitaplarin
budala daha çoook devam eder ama işyeri kitabım biter pazartesi başlayabilirim yabancıya, momo yu bende okuyacağım bu ay ama kartımın hesap kesimini bekliyorum sipariş vermek içinniyetim bu hafta bitirmekti ama Keremin hastalanmasi ters yuz etti.
Yine de bitirmeyi istiyorum.
Momo ve yabanci yi okumak istiyorum.
Pazartesi baslayalim mi? senin bitti mi kitaplarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?