Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sen yersin onu :)) canım bu sayfanın kazandırdığı 8. Kişi:) rekor bende :)))) hayattaki amacım sizinle.tek tek görüşmek

Merhaba kızlar
nihayet serin bir istanbul günü :) sanırım yağmur yağacak biraz ferahlayacağız.

Stefan Zweig Olağanüstü Bir Gece bitti. okuduğum diğer Zweig kitaplarına göre
(Satranç, Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu) biraz yavan geldi bana. yine de duygu aktarımı güzeldi. yeni kitabıma henüz karar vermedim. bol okumalı bir gün olsun seviyorum sizi

Sen yersin onu :)) canım bu sayfanın kazandırdığı 8. Kişi:) rekor bende :)))) hayattaki amacım sizinle.tek tek görüşmek
sen,başgan,başgan yardımcısı, teletabi, uskudar hatunu bukadarcık benim
biri giz diğeri donukpudra. diğeri kim

Golem ile Cin bitti
Bayildimmmm.tek solukta okutacak bir kitap
Kurgusu ve merak uyandirisi sonuna dek ayni tempodaydi.
Sukur bitti de rahatladim tahminlerim tutmadi.
Oneririm.
O kitabi okumak günah diyorum size yaaaa okumayın çarpılırsınız:)

Golem ve Cin sayfa 300
Hatunlar, Hz. Muhammet'in hayatını anlatan çok güzel bir kitap ismi verilmişti. Kontrol ettim, not almamışım. Okuyanlar yazabilir mi lütfen.

Nutuk ise bitmek üzere.
kızlar yazmış ama ben de yazayım bahsettiğimiz kitap Bülbülün kırk şarkısı'ydı
bir de benim tavsiyem Nuriye Çeleğen Babam Muhammet, Hz Fatma'nın gözünden anlatıyor efendimizi, aynı yazarın aşk-ı hüzün var bir de hz Amine ve hz Halime gözünden anlatıyor ama henüz okuyamadım onu

O halde burada cogu arkadasimin ve benim severek okudugumuz kitaplari onerebilirim.
Algernon' a Cicekler ( beni cok etkilemisti)
Super Iyi Gunler
Golgesizler ( suan okuyorum ve begendim)
Iskender Pala' nin her kitabi
Stefan Zweig' in da her kitabi ( bence basta Satranc, Yakici Sir, Korku olabilir)
Klasiklerden de sahsi kanaatim oncelikle Suc ve Ceza ve Sefiller ( Sefiller' i okumadim itiraf ) genelde is bakasi yayinlarini tercih ediyoruz burda. En iyi ceviri orada bence.
Nazan Bekiroglu sevenlerimiz var ben sadece La ' yi okudum beni sarmadi
Chuck Palahniuk sevenlerimiz var benim favori yazarlarimdan biridir yeralti edebiyati tarzinda yaziyor.
Ve George Orwell 1984, Hayvan Ciftligi, Paris ve Londra' da bes parasiz
Eh Yasar Kemal ile de listemi bitireyim.
Sanirim daba cok kitap dehil yazar onerdim ama bu onerdigim yazarlarin okudugum her kitabini cok begenerek okudum.
Farkli yorumlar seviyorsan ve okumafiklarin varsa hepsini dene derim.

Acikcasi mesajinizi okuyunca cook mutlu oldum sebebi bahsettiginiz kitaplarin bir cogunu okumus olmam gorunen o ki burasi bana cook sey katacak ortak zevklerin kokusu odami sardi simdiden :) soylediginiz ilk kitap dikkatimi cekti merak ettim acikcasi . sanirim ilk onu okuyacagim :)

Mutlaka okuyun derim.
Zevklerin ortak olmasina cok sevindim bu arada.
Elbette yiginla kitap var cok severek okudugum ama yazdiklarim ilk etapta akla gelen kultler. Sohbetimiz ve katiliminiz arttikca da yeni farkli kitaplar ogreniriz birbirimizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…