- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.081
Ispanaklı Krep en sevdiğim.Bir gün beraber yemek de nasip olur inşallah
minerva1988 yüreğine sağlık , GİZ güle güle oku.
Sen yersin onu :)) canım bu sayfanın kazandırdığı 8. Kişi:) rekor bende :)))) hayattaki amacım sizinle.tek tek görüşmekGünaydın
Dün beni aşırı mutlu eden bir kargom vardı, bugün hemen paylaşayım.
Eki Görüntüle 2033892
minerva1988 'den bu güzellikler, seviyorum seni tatlı kız, kuzu yine gel hep gel sen Ispanaklı krep yeriz.
İyi ki burdayım, sizleri tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Seviyorum sizleri.
Aaa bu arada sevdicekim @N-A-R 'dan da 156464 gündür ulaşamayan kargom var, şubeyi markaja aldım, o iş bende, hasret gözyaşlarımızı dindireceğim kargoyla, seviyorum seni sevdicek.
Sen yersin onu :)) canım bu sayfanın kazandırdığı 8. Kişi:) rekor bende :)))) hayattaki amacım sizinle.tek tek görüşmek
sen,başgan,başgan yardımcısı, teletabi, uskudar hatunu bukadarcık benimSen yersin onu :)) canım bu sayfanın kazandırdığı 8. Kişi:) rekor bende :)))) hayattaki amacım sizinle.tek tek görüşmek
Kalinkaselin bebek senden 1 hafta sonra buluşmuştumsen,başgan,başgan yardımcısı, teletabi, uskudar hatunu bukadarcık benim
biri giz diğeri donukpudra. diğeri kim
O kitabi okumak günah diyorum size yaaaa okumayın çarpılırsınız:)Golem ile Cin bitti
Bayildimmmm.tek solukta okutacak bir kitap
Kurgusu ve merak uyandirisi sonuna dek ayni tempodaydi.
Sukur bitti de rahatladimtahminlerim tutmadi.
Oneririm.
E sepete ekleyeyim bariiiGolem ile Cin bitti
Bayildimmmm.tek solukta okutacak bir kitap
Kurgusu ve merak uyandirisi sonuna dek ayni tempodaydi.
Sukur bitti de rahatladimtahminlerim tutmadi.
Oneririm.
Kasimda sen de carpilcaksinO kitabi okumak günah diyorum size yaaaa okumayın çarpılırsınız:)
kızlar yazmış ama ben de yazayım bahsettiğimiz kitap Bülbülün kırk şarkısı'ydıHatunlar, Hz. Muhammet'in hayatını anlatan çok güzel bir kitap ismi verilmişti. Kontrol ettim, not almamışım. Okuyanlar yazabilir mi lütfen.
Nutuk ise bitmek üzere.
Merhaba bayanlar ben de iki yildir hamilelik ardindan da bebek ve cocuk yetistirme uzerine kitaplar okudum ve artik sistim yeter sahalara geri donmek istiyorum en son Puslu Kitalar Atlasin i okumuştum. kitap tavsiyelerinize acigim:)
O halde burada cogu arkadasimin ve benim severek okudugumuz kitaplari onerebilirim.Hos buldum cok tesekkurler cicoretti :) Kitap okumak benim icin yemek yemek gibi aslında her cesit olani basim ustune :) benim icin konudan ziyade uslup önemli acikcasi. Basit anlatimli kitaplardan asiri haz alamiyorum ya da kendini okuyucuya hemen acan kitaplardan.
Acikcasi mesajinizi okuyunca cook mutlu oldum sebebi bahsettiginiz kitaplarin bir cogunu okumus olmam gorunen o ki burasi bana cook sey katacak ortak zevklerin kokusu odami sardi simdiden :) soylediginiz ilk kitap dikkatimi cekti merak ettim acikcasi . sanirim ilk onu okuyacagim :)O halde burada cogu arkadasimin ve benim severek okudugumuz kitaplari onerebilirim.
Algernon' a Cicekler ( beni cok etkilemisti)
Super Iyi Gunler
Golgesizler ( suan okuyorum ve begendim)
Iskender Pala' nin her kitabi
Stefan Zweig' in da her kitabi( bence basta Satranc, Yakici Sir, Korku olabilir)
Klasiklerden de sahsi kanaatim oncelikle Suc ve Ceza ve Sefiller ( Sefiller' i okumadim itiraf) genelde is bakasi yayinlarini tercih ediyoruz burda. En iyi ceviri orada bence.
Nazan Bekiroglu sevenlerimiz var ben sadece La ' yi okudum beni sarmadi
Chuck Palahniuk sevenlerimiz var benim favori yazarlarimdan biridir yeralti edebiyati tarzinda yaziyor.
Ve George Orwell1984, Hayvan Ciftligi, Paris ve Londra' da bes parasiz
Eh Yasar Kemal ile de listemi bitireyim.
Sanirim daba cok kitap dehil yazar onerdim ama bu onerdigim yazarlarin okudugum her kitabini cok begenerek okudum.
Farkli yorumlar seviyorsan ve okumafiklarin varsa hepsini dene derim.
Mutlaka okuyun derim.Acikcasi mesajinizi okuyunca cook mutlu oldum sebebi bahsettiginiz kitaplarin bir cogunu okumus olmam gorunen o ki burasi bana cook sey katacak ortak zevklerin kokusu odami sardi simdiden :) soylediginiz ilk kitap dikkatimi cekti merak ettim acikcasi . sanirim ilk onu okuyacagim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?