Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın,

6 da uyanıp tekrar uyuyamadım
Bir Çöküşün Öyküsü'ne başlamıştım, bitti. Yine işle ilgili bir kitap okumam lazım.Bugün ona başlayacağım ama yolda okunacak türden değil. Yanına bir şey ekleyeceğim ama ne olacağına henüz karar vermedim.

Aranizda Incir Kuşları ni okuyan var mi ? Dayanamadim yarim biraktim _konusu duygusal zamanlarima denk geldi sanirim _ ama sonunu merak etmiyo da degilim hani :)

Aranizda Incir Kuşları ni okuyan var mi ? Dayanamadim yarim biraktim _konusu duygusal zamanlarima denk geldi sanirim _ ama sonunu merak etmiyo da degilim hani :)
evsahibi olma niyetiyle gelen okurları çok severim
İncir kuşları -sinan bey'i pek sevmememe rağmen- bir gecede bitirdiğim ender kitaplardandır
Sonuyla ilgili büyük bi beklentin olmasın ama

Ben okumuştum ve çok beğenmiştim.Hatta bazı yerlerdeki betimlemeler harikaydı.O anlar gözümün önüne gelmişti.Kitabı lisedeyken okumuştum.Şimdi okumuş olsam beğenir miydim bilemem.

Selam kızlar.
İçimizde ki Şeytan bitti. __giz__ emciğim yılbaşı hediyesi olarak aldığı Reşat Nuri Gültekin'in Acımak kitabına başlayacağım.
Acımak'ı okudum.Sonunda ne olacağını merak ederek okuduğumu hatırlıyorum,zaten dili de oldukça akıcıydı.Bence o kitaptan çıkarılacak ders şu; "hiçbir şey göründüğü gibi değildir ve bir olaya tek bir bakış açısıyla bakmamalıyız."
Geçen seneden beri bu konu başlığını takip ediyorum.Her zaman hiç bilmediğim kitaplardan bahsediyordunuz.Şu son zamanlarda okuduğum kitapları okuyorsunuz ve bu beni mutlu ediyor.:)
Canım,artık benim de bir havam olsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…