- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.121
Yumusak bir gecis mi istersin yoksa bi anda bodoslama dalmak mi diger konularaselam kızlar
kitap alışverişi yapacağım, kendi istediğim birkaç kitap var ama sizden de önerilere açığım. kütüphanemin biraz değişikliğe ihtiyacı olabilir sanırım.okudukları kurgu-son bakımından artık birbirlerini takip etmeye başladı ve ben bundan memnun değilim.
yeraltı edebiyatı haricinde her kitap önerisine açığım
diğer konulardan kastın ne anlamadım ama şöyle söyleyeyim ben Zweig da okurum J. K. Rowling de. bocalayacağımı sanmıyorum yani.Yumusak bir gecis mi istersin yoksa bi anda bodoslama dalmak mi diger konulara
kendisiyle pek anlaşamadık. dediğin gibi beğenemedim sanırım.Murat mentes okudun mu hic ilk kez okuyacaksan uslubu biraz farkli gelebilir genelde grisi pek olmuyor begenen tam begeniyor beğenmeyen hic ... Dublörün Dilemmasi guzeldir
Hakan günday öneririm. Tüm kitapları efsanedir kinyas ve kayradan başlayabilirsin. Daha önce okumuş muydun ?selam kızlar
kitap alışverişi yapacağım, kendi istediğim birkaç kitap var ama sizden de önerilere açığım. kütüphanemin biraz değişikliğe ihtiyacı olabilir sanırım.okudukları kurgu-son bakımından artık birbirlerini takip etmeye başladı ve ben bundan memnun değilim.
yeraltı edebiyatı haricinde her kitap önerisine açığım
Çok havalısın gözümden kaçıyor sanmaBen okumuştum ve çok beğenmiştim.Hatta bazı yerlerdeki betimlemeler harikaydı.O anlar gözümün önüne gelmişti.Kitabı lisedeyken okumuştum.Şimdi okumuş olsam beğenir miydim bilemem.
Acımak'ı okudum.Sonunda ne olacağını merak ederek okuduğumu hatırlıyorum,zaten dili de oldukça akıcıydı.Bence o kitaptan çıkarılacak ders şu; "hiçbir şey göründüğü gibi değildir ve bir olaya tek bir bakış açısıyla bakmamalıyız."
Geçen seneden beri bu konu başlığını takip ediyorum.Her zaman hiç bilmediğim kitaplardan bahsediyordunuz.Şu son zamanlarda okuduğum kitapları okuyorsunuz ve bu beni mutlu ediyor.:)
Canım,artık benim de bir havam olsun değil mi?
hayır okumadım ama çok önerilen bir yazardı. not alıyorum hemenHakan günday öneririm. Tüm kitapları efsanedir kinyas ve kayradan başlayabilirsin. Daha önce okumuş muydun ?
Seni alip bambaska bir diyara gotureyim o zaman Kuyucakli Yusuf a ne dersin ya da Puslu Kitalar Atlasi ayyy bak bahsettikce ozledigimi farkettim bi ic cektim :)kendisiyle pek anlaşamadık. dediğin gibi beğenemedim sanırım.
Yaa dublörün dilemmasi sevilmez mi hiç:))Murat mentes okudun mu hic ilk kez okuyacaksan uslubu biraz farkli gelebilir genelde grisi pek olmuyor begenen tam begeniyor beğenmeyen hic ... Dublörün Dilemmasi guzeldir
Gayet surukleyici bi yazardir :) yorumunu bekliyorum okuyuncahayır okumadım ama çok önerilen bir yazardı. not alıyorum hemen
sanırım farklı yayınevlerinden çıkmış hangisini almalıyımHakan günday öneririm. Tüm kitapları efsanedir kinyas ve kayradan başlayabilirsin. Daha önce okumuş muydun ?
kuyucaklı yusuf benim en sevdiklerimdenSeni alip bambaska bir diyara gotureyim o zaman Kuyucakli Yusuf a ne dersin ya da Puslu Kitalar Atlasi ayyy bak bahsettikce ozledigimi farkettim bi ic cektim :)
elime geçer geçmez inşallahGayet surukleyici bi yazardir :) yorumunu bekliyorum okuyunca
yeraltı edebiyetı mı hakan gündayBak yine kopamadin yeraltindan:)) hakan gunday a kaydi zihnin
Evet yeraltı edebiyatıyeraltı edebiyetı mı hakan günday
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?