- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.141
Doğan kitap diğeri yoktur zaten piyasadasanırım farklı yayınevlerinden çıkmış hangisini almalıyım
fakat müzeyyen bu derin bir tutku okumuştum yeraltı edebiyatından. sanırım ön yargılıyım biraz ama alacağımEvet yeraltı edebiyatı
teşekkürlerDoğan kitap diğeri yoktur zaten piyasada
Geçen sene kitap gününde herkese hakan günday alıyordum çok severim ya . Biraz beyin yakar ama güzel yakarBak yine kopamadin yeraltindan:)) hakan gunday a kaydi zihnin
O kitabın filmi çok daha iyiydi yer altı edebiyatı mi turu bilmiyorumfakat müzeyyen bu derin bir tutku okumuştum yeraltı edebiyatından. sanırım ön yargılıyım biraz ama alacağım
filminin fragmanını izlemiştim dikkat çekiciydi ama kitabı pek ilgimi çekmemişti.O kitabın filmi çok daha iyiydi yer altı edebiyatı mi turu bilmiyorum
Ortak okuma yapmıştık bayılmıştım.filminin fragmanını izlemiştim dikkat çekiciydi ama kitabı pek ilgimi çekmemişti.
Körlükfilminin fragmanını izlemiştim dikkat çekiciydi ama kitabı pek ilgimi çekmemişti.
onu da severek okumuştumEee hani hayvan çiftliğiOnuda çok seviyoruz.
aralarında okuduklarım da var diğerlerini not aldım. teşekkürlerKörlük
Algernon'a cicekler
Knut Hamsun -Aclik
Golem ve Cin
Sanzelize Dugun Salonu
Son Ada
Simdilik aklima gelenler
aralarında okuduklarım da var, diğerlerini ekledim. teşekkürlerOrtak okuma yapmıştık bayılmıştım.
Tutunamayanlar .
Katrei matem
Karamazov kardeşler
Tehlikeli oyunlar
Yer altından notlar
Kör baykuş
Düğümlere üfleyen kadınlar
Elif şafak pinhan, mahrem , şehrin aynaları, araf
Masumiyet müzesi
Aklıma gelenler bunlar
selam kızlar
kitap alışverişi yapacağım, kendi istediğim birkaç kitap var ama sizden de önerilere açığım. kütüphanemin biraz değişikliğe ihtiyacı olabilir sanırım.okudukları kurgu-son bakımından artık birbirlerini takip etmeye başladı ve ben bundan memnun değilim.
yeraltı edebiyatı haricinde her kitap önerisine açığım
Keyifle oku canımEki Görüntüle 2034247
Bugunn bana suprizZzz geldiii...
Cok mutlu oldummm...
Canim @kalinkaselin immmm...
O guzel gozlerinden operim. Kesene bereket.
Ne birileri daha mi catladi !.
is bankasini tercih ediyoruz genelde biz. Sen arada kaldıklarını sorarsan daha kolay yardımcı oluruzbazılarınızın önerdiği kitaplar birden fazla yayınevine ait. acaba sizin okuduklarınız hangileriydi ekleyebilir misiniz?
Mesela Kapı yayınları ve yky seçenekleri çıkıyor. Ben de yky yi seviyorum onu seçiyorum, gibiis bankasini tercih ediyoruz genelde biz. Sen arada kaldıklarını sorarsan daha kolay yardımcı oluruz
İşbankası, Yapı kredi yayınları, iletişim yayınlarını genelde tercih ediyoruz.Mesela Kapı yayınları ve yky seçenekleri çıkıyor. Ben de yky yi seviyorum onu seçiyorum, gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?