Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

filminin fragmanını izlemiştim dikkat çekiciydi ama kitabı pek ilgimi çekmemişti.
Ortak okuma yapmıştık bayılmıştım.
Tutunamayanlar .
Katrei matem
Karamazov kardeşler
Tehlikeli oyunlar
Yer altından notlar
Kör baykuş
Düğümlere üfleyen kadınlar
Elif şafak pinhan, mahrem , şehrin aynaları, araf
Masumiyet müzesi
Aklıma gelenler bunlar

Selam Kızlar

Son Ada bitti beni bu kitap ile tanıştırdığın için çok teşekkür ederim kuzum DonukPudra ve 1Q84 ile de tanıştırdığın için teşekkür ediyorum onda da 1000. sayfadayım çok güzel ilerliyor kalın olmasına rağmen beni hiç sıkmadı.

Yeni kitabım Körlük akşam ufak bir giriş yapacağım inşallah

aralarında okuduklarım da var, diğerlerini ekledim. teşekkürler

Nazan Bekiroğlu- Nar Ağacı, Mücella, La Sonsuzluk Hecesi hepsi çok güzel
İskender Pala- Od, Efsane,Şah Sultan
Sefiller
Körlük
İnce Memed
şimdilik aklıma gelenler iz bırakanlar bunlar

Eki Görüntüle 2034247

Bugunn bana suprizZzz geldiii...
Cok mutlu oldummm...

Canim @kalinkaselin immmm...
O guzel gozlerinden operim. Kesene bereket.

Ne birileri daha mi catladi ! .
Keyifle oku canım

bazılarınızın önerdiği kitaplar birden fazla yayınevine ait. acaba sizin okuduklarınız hangileriydi ekleyebilir misiniz?

bazılarınızın önerdiği kitaplar birden fazla yayınevine ait. acaba sizin okuduklarınız hangileriydi ekleyebilir misiniz?
is bankasini tercih ediyoruz genelde biz. Sen arada kaldıklarını sorarsan daha kolay yardımcı oluruz

George Orwel - Hayvançifliği ve 1984

Z. Livaneli Serenad ve Son Ada.. Leylanın Evide güzel ama tiyatrosu çok daha güzel.

Daniel Keyes - Kordidor Yayınları - Algernon'a Çiçekler

Mark Haddon-Süper İyi günler. Farkındalık açısından güzel kitap. Kitap yorumum, " Süper iyi Günler kitabı bitti.
Çocuk kahramanların dilinden anlatılan kitapları seviyorum. Okunabilir, tatlı, sıcak bir kitap.. Otobüs yolculuğunda ,tatil günlerinde yanımıza alabileceğimiz türden.. Otizm li olan bir çocuğun çevresini nasıl algıladığı, nelerden etkilendiği bizim basit gördüğümüz şeyleri nasıl önemsediğini görüyoruz.
4 kırmızı araba ve 4 sarı araba kısımları da çok tatlı. Çocukken bende bunu çok yapardım. Tavsiye ederim"

Bir kitap okurun mutlaka İş bankası yayınları Sefilleri ve Yapı Kredi Yayınları İnce Memed'i Okuması lazım diye düşünüyorum.

Güneş Çavması diye bir kitap vardı yıllar önce okumuştuk. Oda Güzel bir kitaptı.

Polisiye olarakta , Ahmet Ümit Kavim ve Patasana'yı öneririm.

Khaled Hosseini - Uçurtma Avcısı ve Bin muhteşem güneş. Afganistanın zor dönemleri konu almış genelde.

Marlo Morgan - Bir Çift Yürek. Aborjinlerden bahsetmiş. Farklı bir kitap. Genel kültür açısından doyurucu.

Kafka, hemen hemen bütün kitapları okunmalı bence. Ama Dönüşüm kitabı beni çok etkilemişti..

Vladimir Bartol - Fedailerin Kalesi Alamut ve Amin Maalouf- Semerkant. Alamut Kalesi için, " Hasan Sabbah'ın Alamut Kalesi'nin, Cennet Bahçelerinin ve Fedaîlerinin Tarihi Romanı. Hıristiyanların zaman ölçüsü ile 1092 yılının ilk baharında hatırı sayılır büyüklükte bir kervan, Semerkant'tan başlayarak Buhara üzerinden Horasan'ın kuzeyindeki Elbruz platosuna dek uzanan, bir zamanlar muzaffer orduların kullandığı eski yolun üzerinde ağır ağır ilerliyordu. Karların erimeye başlamasıyla birlikte Buhara'dan ayrılan kervan haftalardır yollardaydı.." bu açıklamayı yazabilirim.

Yaşar Kemal - Yapı kredi Yayınları - Filler Sultanı İle Kırmızı Sakallı Topal Karınca

Sunay Akın - Kız Kulesindeki Kızılderili - Çok bilginin içerisinde yer aldığı bir kitap. Bir çok okuduğumu googleye yazıp detay öğrenmek istemiştim.

Michael Ende - MOMO- Güzel bir kurgusu olan bir kitap. Günümüz şartlarından bahsedilmiş aslında..

Kafa dağıtmak için, James Bowen - Sokak Kedisi Bob.

Dino Buzzati - Tatar Çölü. İnce bir kitap belkide sürekli kendini tekrarlayan yerleri var ama ben çok etkilenmiştim sonucundan.. Bir ömür ve elde sıfır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…