- 4 Haziran 2014
- 402
- 347
- 103
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.301
çok çok açık seçik yok ama 3. Muratın bir gecede 7 çocuğu oldu mesela.
Gizcim kaçırmışım geçmişi
Hayırlısı olsun canım.Güzel bir başlangıca vesile olur umarım
Evet okudukca hem hayran oluyorum hem sinirleniyorum. Isi ticarete dokrn Edison ve cevresindekiler Teslanin hem parasini hem zekasini araklamislar ne yazik ki. Tesla'nun buldugu icatlar ile para kazanan sirket ve bankerler ise telif haklarini odememisler....o bölümü okudum :) hatta dün okudum şaşırdım. Edison un adı dah çok duyulduğu halde asıl icatlar Tesla ya aitmiş. sonunda da zaten adam öldürülüyor
Tamam beraber baslariz ins.budala daha çoook devam eder ama işyeri kitabım biter pazartesi başlayabilirim yabancıya, momo yu bende okuyacağım bu ay ama kartımın hesap kesimini bekliyorum sipariş vermek için
Tesla bir zaman edisonun yanında çalışmış ancak edison ona parasını vermediği gibi icadının da üzerine yatmış. bugün kullandığımız pille çalışan aletlerin asıl mucidi tesla dır. aa bu kitabı da alayım o zaman. empati de o bölümü okuyunca tesla ile ilgili kitap araştırmak istemiştim. iyi denk geldi.Evet okudukca hem hayran oluyorum hem sinirleniyorum. Isi ticarete dokrn Edison ve cevresindekiler Teslanin hem parasini hem zekasini araklamislar ne yazik ki. Tesla'nun buldugu icatlar ile para kazanan sirket ve bankerler ise telif haklarini odememisler....
N-A-R cim kitabin adi Zamanin Otesindeki Deha Tesla
Evet canım ya çok sağol inan ben bunu çözünceye kadar bayaa karıştırırdım:) mutemadiyen neredeyse bir buçuk yıldır uykusuzum affola kızlar ... Şimdi duzelteyim hemen yeniden yazayım
ikisinin türü farklı ama. ben nar ağacını okudum, okuduğum en iyi kitaplardan biriydi. nar ağacını tavsiye edeceğim :)Kızlar cesur yeni dunya_aldous huxley okuyan varmı?Yorgunvve inanılmaz uykusuzum ağır gelirmiş?
Nar ağacı ve cesur yeni Dünya arasında kaldım yardım gerek
Çok teşekkürler zaten nar ağacınıda çok merak ediyordum .ikisinin türü farklı ama. ben nar ağacını okudum, okuduğum en iyi kitaplardan biriydi. nar ağacını tavsiye edeceğim :)
Daha o kadar cok sey var ki buldugu, onun 50-100 yil onceki buluslariyla nobel odulu alan bilim adamlari var. Elektron mikroskobu, x isinlari gibi.Tesla bir zaman edisonun yanında çalışmış ancak edison ona parasını vermediği gibi icadının da üzerine yatmış. bugün kullandığımız pille çalışan aletlerin asıl mucidi tesla dır. aa bu kitabı da alayım o zaman. empati de o bölümü okuyunca tesla ile ilgili kitap araştırmak istemiştim. iyi denk geldi.
N-A-R Empati.
Teşekkür ederimEvet okudukca hem hayran oluyorum hem sinirleniyorum. Isi ticarete dokrn Edison ve cevresindekiler Teslanin hem parasini hem zekasini araklamislar ne yazik ki. Tesla'nun buldugu icatlar ile para kazanan sirket ve bankerler ise telif haklarini odememisler....
N-A-R cim kitabin adi Zamanin Otesindeki Deha Tesla
Biz de seni operiz gamzeli guzelDonukPudra 'm ne kusuru, sen yakışıklı prensimle ilgilen, o iyi olsun senin de yüzün gülsün önemli olan bu. Öperim sizi, en çok da Prensimi.
Teşekkür ederim
Dün akşam baktım da sarı sarı ne değişik bişi maaşAllah diye çok iç geçirdim.
AminBiz de seni operiz gamzeli guzel
Allahim hayirli zamanda sizlere de versin bu bebeden
Biz de seni operiz gamzeli guzel
Allahim hayirli zamanda sizlere de versin bu bebeden
mambur sen dört çocuk ile ocak ayında beş adet kitap mı okudun?Evet canım ya çok sağol inan ben bunu çözünceye kadar bayaa karıştırırdım:) mutemadiyen neredeyse bir buçuk yıldır uykusuzum affola kızlar ... Şimdi duzelteyim hemen yeniden yazayım
Tatlimmm sana da maaşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?