Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

o bölümü okudum :) hatta dün okudum şaşırdım. Edison un adı dah çok duyulduğu halde asıl icatlar Tesla ya aitmiş. sonunda da zaten adam öldürülüyor
Evet okudukca hem hayran oluyorum hem sinirleniyorum. Isi ticarete dokrn Edison ve cevresindekiler Teslanin hem parasini hem zekasini araklamislar ne yazik ki. Tesla'nun buldugu icatlar ile para kazanan sirket ve bankerler ise telif haklarini odememisler....
N-A-R cim kitabin adi Zamanin Otesindeki Deha Tesla

budala daha çoook devam eder ama işyeri kitabım biter pazartesi başlayabilirim yabancıya, momo yu bende okuyacağım bu ay ama kartımın hesap kesimini bekliyorum sipariş vermek için
Tamam beraber baslariz ins.
Bende bitirmeye calisacagim Lontanoyu

N-A-R Kerem daha iyicok sukursagol teyzesi.

__giz__ im kusura bakma bende gecmisi tam okuyamadim.
Hayirli olsun Rabbim yolunu acik etsin.
Guzel baslangiclara

Tesla bir zaman edisonun yanında çalışmış ancak edison ona parasını vermediği gibi icadının da üzerine yatmış. bugün kullandığımız pille çalışan aletlerin asıl mucidi tesla dır. aa bu kitabı da alayım o zaman. empati de o bölümü okuyunca tesla ile ilgili kitap araştırmak istemiştim. iyi denk geldi.

Evet canım ya çok sağol inan ben bunu çözünceye kadar bayaa karıştırırdım:) mutemadiyen neredeyse bir buçuk yıldır uykusuzum affola kızlar ... Şimdi duzelteyim hemen yeniden yazayım

Kızlar cesur yeni dunya_aldous huxley okuyan varmı?Yorgunvve inanılmaz uykusuzum ağır gelirmiş?

Nar ağacı ve cesur yeni Dünya arasında kaldım yardım gerek

Kızlar cesur yeni dunya_aldous huxley okuyan varmı?Yorgunvve inanılmaz uykusuzum ağır gelirmiş?

Nar ağacı ve cesur yeni Dünya arasında kaldım yardım gerek
ikisinin türü farklı ama. ben nar ağacını okudum, okuduğum en iyi kitaplardan biriydi. nar ağacını tavsiye edeceğim :)

Daha o kadar cok sey var ki buldugu, onun 50-100 yil onceki buluslariyla nobel odulu alan bilim adamlari var. Elektron mikroskobu, x isinlari gibi.

Teşekkür ederim

Tamam beraber baslariz ins.
Bende bitirmeye calisacagim Lontanoyu

N-A-R Kerem daha iyicok sukursagol teyzesi.

__giz__ im kusura bakma bende gecmisi tam okuyamadim.
Hayirli olsun Rabbim yolunu acik etsin.
Guzel baslangiclara

Dün akşam baktım da sarı sarı ne değişik bişi maaşAllah diye çok iç geçirdim.

Evet canım ya çok sağol inan ben bunu çözünceye kadar bayaa karıştırırdım:) mutemadiyen neredeyse bir buçuk yıldır uykusuzum affola kızlar ... Şimdi duzelteyim hemen yeniden yazayım
mambur sen dört çocuk ile ocak ayında beş adet kitap mı okudun?
Ay ben müsaadenizle intihar etmeye gidiyorum Zira bir kitap bitirdim ikinciye geçtim diye kendi kendime seviniyordum da...

Selam Kızlar netten kitap indirdim dün Saraj Jio - Kelebek adası ve 145. sayfadayım çok güzel ilerledi çok beğendim kitabı
evde de Böğürtlen Kışı'nı okuyorum onda 100. sayfadayım.

Tatlimmm sana da maaşallah :))

Kızlar yani çekiyor beni de hep tuhaf seyler yaa
Ağılda tay gördüm simsiyahhh boncuk gözlu insan bakmaya kıyamaz. Yemlik kilitlerini aşıp gittim yanina sarildim sevdim sevdimmm. Anovvv ne bileyim anasının huysuz oldugunuuu
Sahibi yetişip uyarana kadar yedim çifteyi yapıştım duvara :)))))
Allahtan üzerimde kalin şişme bir mont vardi ve alan küçüktü de hayvan çifteyi okkalı atamadı :)))))
At sahibi ho hooo diye diye uzaklastirmaya calisti bende sıvışıp kaçtım hemen.

Sonra tabi aramızda kilit var artik bişe yapamaz. Naberrr dedim çifteyi yedim ama tayını da sevdim :)) ben konustukça homurdandı anası
Haahahhaaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…