- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.057
- 548
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.581
Rabbim şifalar versinSelamlar. Ben bir süre okuma yapamayacağım. Annem rahim kanseriydi metastaz. Yapmış. Ömrünü uzatırız diyor doktor. Kesin çare yokmuş. Odaklanıp bir şeyler okuyabileceğimi sanmıyorum.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinSelamlar. Ben bir süre okuma yapamayacağım. Annem rahim kanseriydi metastaz. Yapmış. Ömrünü uzatırız diyor doktor. Kesin çare yokmuş. Odaklanıp bir şeyler okuyabileceğimi sanmıyorum.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinSelamlar. Ben bir süre okuma yapamayacağım. Annem rahim kanseriydi metastaz. Yapmış. Ömrünü uzatırız diyor doktor. Kesin çare yokmuş. Odaklanıp bir şeyler okuyabileceğimi sanmıyorum.
Selamlar. Ben bir süre okuma yapamayacağım. Annem rahim kanseriydi metastaz. Yapmış. Ömrünü uzatırız diyor doktor. Kesin çare yokmuş. Odaklanıp bir şeyler okuyabileceğimi sanmıyorum.
çok geçmiş olsun. ALLAH şifa versin tez vakitteSelamlar. Ben bir süre okuma yapamayacağım. Annem rahim kanseriydi metastaz. Yapmış. Ömrünü uzatırız diyor doktor. Kesin çare yokmuş. Odaklanıp bir şeyler okuyabileceğimi sanmıyorum.
günaydın
listemiz açıklanmış birinci olan arkadaşları tebrik ediyorum
@kalinkaselin emeklerin için çok sağol hakkın geçiyor bizebenim hedefim 45 olsun düğünüm yaklaşıyor daha fazla arttırmıyorum, kasım ayı için izin isteyeceğim zaten.
Tarık Buğra Osmancık bitti. Küçük Ağa kitabını daha çok beğenmiştim. Hafta sonu okuyacak vaktim yok diyip duruyordum, varmış zorlayınca :) yeni kitabım Yaşar Kemal Üç Anadolu Efsanesi gün içinde başlarım.
hepinize sevgiler
Yarın doktora gideceğim inşallahçok teşekkürler
Geçmiş olsun canım.
Bir hasta da ben.
Okuyamadım bugün hiç.
Dün okumuştum
Duyguları Becermek sayfa 110
Selamlar. Ben bir süre okuma yapamayacağım. Annem rahim kanseriydi metastaz. Yapmış. Ömrünü uzatırız diyor doktor. Kesin çare yokmuş. Odaklanıp bir şeyler okuyabileceğimi sanmıyorum.
geçmiş olsun kızlae dikkat edin bu aralar salgın gibi. Hava değişiminden midir nedir çabuk hastalanıyoruz
teşekkürler kızlarHayırlı olsun şimdiden.
Çok geçmiş olsun.
Allah annene şifa, size sabır versin.
Allah şifa versin inşallah tez zamandaSelamlar. Ben bir süre okuma yapamayacağım. Annem rahim kanseriydi metastaz. Yapmış. Ömrünü uzatırız diyor doktor. Kesin çare yokmuş. Odaklanıp bir şeyler okuyabileceğimi sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?