- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.601
Neden benle ilgilenmiyorsunuzSTRUMA-halit kıvanç 5.syfdayım.
son birşey daha
Filozof__Prenses son zamanlarda ne kadar çok okumuşsun derinden ve sessiz ilerliyorsun tebrik ediyorum:)
Bugün aşırı aşırı meşguldüm ve hastaydım. Gittikçe kötü oluyorum sanırım rapor alacağım. Dolayısıyla okuyamadım.
T trustno_1 geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.Selamlar. Ben bir süre okuma yapamayacağım. Annem rahim kanseriydi metastaz. Yapmış. Ömrünü uzatırız diyor doktor. Kesin çare yokmuş. Odaklanıp bir şeyler okuyabileceğimi sanmıyorum.
Selamlar. Ben bir süre okuma yapamayacağım. Annem rahim kanseriydi metastaz. Yapmış. Ömrünü uzatırız diyor doktor. Kesin çare yokmuş. Odaklanıp bir şeyler okuyabileceğimi sanmıyorum.
Neden benle ilgilenmiyorsunuz
1984 kitabı sizden bana hediye geldi yanılıyor muyum
Evet çok beğendim. Teşekkür etmek istedim.nick değişikliği var galiba, avatardan anladığım kadarıyla evet ben göndermiştim. Beğendiniz umarım.
internetten alsanıza. Fiyatlar daha uygun. Kitapyurdunun daimi müşterisi olursanız indirim de veriyor.
internetten alsanıza. Fiyatlar daha uygun. Kitapyurdunun daimi müşterisi olursanız indirim de veriyor.
Şuan enpara kampanyası var. Enpara kartınız varsa %50 indirim ile alabilirsiniz.
dikkat et kendine kuzumO-KU-YA-MI-YO-RUM
Soğuk Algınlığı , baş ağrısı , burun , boğaz...Dün de işe gelemedim. Okuyamıyorum da... Deniz Erbulak - Adam ve Kız olduğu yerde duruyor.
kalinkaselin tesekkur ederim. Liste için ayrıca teşekkür ederim. Hakkını helal et.
bir civciv annesi geçmiş olsun.
T trustno_1 geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
Alsana banaMerhabalar
Monte Cristo Kontu bitti.
Okumayanlara siddetle oneriyorum.
Filozof__Prenses gecmis olsun..
T trustno_1 annene acil sifalar dilerim.gecmis olsun.
Ciksin alcam sozAlsana bana
Aldım o kitabıı. Kargo beklemekteyimgünaydınlar
Unutma Derslerini çok severek okuyorum
sayfa 198 deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?