Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

O-KU-YA-MI-YO-RUM

Soğuk Algınlığı , baş ağrısı , burun , boğaz... Dün de işe gelemedim. Okuyamıyorum da... Deniz Erbulak - Adam ve Kız olduğu yerde duruyor.
son birşey daha
Filozof__Prenses son zamanlarda ne kadar çok okumuşsun derinden ve sessiz ilerliyorsun tebrik ediyorum:)
kalinkaselin tesekkur ederim. Liste için ayrıca teşekkür ederim. Hakkını helal et.
Bugün aşırı aşırı meşguldüm ve hastaydım. Gittikçe kötü oluyorum sanırım rapor alacağım. Dolayısıyla okuyamadım.
bir civciv annesi geçmiş olsun.
Selamlar. Ben bir süre okuma yapamayacağım. Annem rahim kanseriydi metastaz. Yapmış. Ömrünü uzatırız diyor doktor. Kesin çare yokmuş. Odaklanıp bir şeyler okuyabileceğimi sanmıyorum.
T trustno_1 geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.

Selamlar. Ben bir süre okuma yapamayacağım. Annem rahim kanseriydi metastaz. Yapmış. Ömrünü uzatırız diyor doktor. Kesin çare yokmuş. Odaklanıp bir şeyler okuyabileceğimi sanmıyorum.

Acil şifalar diliyorum annenize, umarım bu günleri de atlatırsınız.

T trustno_1 Allah şifa versin.

Normalde kredi kartı kullanmıyorum prensip olarak.
Ama baktım kitabım yok, alacak param yok. Dayanamadım zincirlerimi kırdım ve kredi kartı ile kitap almak üzere yola çıktım.

Elon Musk a başladım. Hedefim yılbaşına kadar ara ara okuyup bitirmek

internetten alsanıza. Fiyatlar daha uygun. Kitapyurdunun daimi müşterisi olursanız indirim de veriyor.
Şuan enpara kampanyası var. Enpara kartınız varsa %50 indirim ile alabilirsiniz.

internetten alsanıza. Fiyatlar daha uygun. Kitapyurdunun daimi müşterisi olursanız indirim de veriyor.
Şuan enpara kampanyası var. Enpara kartınız varsa %50 indirim ile alabilirsiniz.

Genelde internetten alıyorum. Daha uyguna geliyor kesinlikle. Hatta dediğiniz gibi kitapyurdundan alıyorum.
Hemen alıp okumak istediğim, kargo beklemek istemediğim ve biraz da dolaşmak istediğim için mağazadan aldım az önce.
Çok teşekkür ediyorum bana fikir önerdiğin için, çok naziksin.

Cicoretti den gördüğüm Toni Morison Merhamet kitabını
_meLinDa_ dan gördüğüm Mino nun Siyah Gülü nü
Kimden gördüğümü hatırlayamadığım Süper İyi Günler i
Ve kendi keşfim olan Nermin Yıldırım Unutma Beni Apartmanı nı satın aldım.

@Papatya Mino ya sen ne zaman istersen başlarız

Herkese merhaba.
Bir kaç gündür rahatsızdım o yüzden kitap okuyup bildirim yapamadım.
Emıly Bleeker'ın Sır adlı kitabını bugün bitirdim.
Aman aman bir kitap olmasa da fena sayılmazdı.
Dili akıcı, okurken insana merak uyandırıyor.
Bir uçak kazasını ve sonrasında gelişen olayları, kaza sonrasında kişilerin söyledikleri yalanların hayatlarını nasıl etkilediğini anlatıyor.

Ve bugün başlayacağım kitap Azra KOHEN - Aeden.

Dün angela bin külleri ni bitirdim

Tek kelimeyle bayildim... İkinci cildini okumak için sabırsızlanıyorum ... Konu , dil , anlatım , akıcılık kusursuzdu ve biyografi kitaplarını okumayı hele hele bir çocuğun ağzından okumayı çok seviyorum çok güzeldi pulitzer ödülünü sonuna kadar haketmiş

Hafta sonuna kadar yani pazar gününe kadar Gül'ün adını okuyacağım pazartesi yeni kitaba başlayabilirdim umarım.

Arada kaçamak da iyidir
Kütüphanedem almayı tercih etmedin sanırım

Başkaları İçin Ağlayabilmek bitti. Gündelik hayatta karşımıza çıkabilecek, eşler arası davranış şekillerinden teröre hemen hemen her konuda en fazla beş sayfalık, ayetlere ve yazarın kendi düşüncelerine dayalı hoş bir kitaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…