- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi rzgrgulu92
-
Ailem onu istemiyor, ve cok karsi cikiyor (cunku kavga ettigimizde onun bana soyledigi kufurleri ve beni aldattigini biliyorlar).
Ben baska kizla tanistim konusuyoruz. Yolumu ciziyorum, sen kaybettin beni dedi.
biz bir yildir tanisiyoruz dedi.
Sen gelmedin ve bitti sizin isiniz sen hep hayal dunyasinda yasiyorsun, sizin iliskiniz bile yokdu hangi bes yildan bahsediyorsun dedi.
hmm çok mantıklı. keşke kaçsaymışsın ya.
Biz birbirimizi cok seviyorduk. Ben almanyada yasiyordum o türkiyede. Malesef bu bes yilda sayili gün gorusebildik. Bir keresinde herkesten gizli türkiyeye gittim 2 sirf benden ayrilmasin diye. Ortaya cikti ve ailem pasaportumu elimden aldi.
Ben onu cok seviyorum. Ailem onu istemiyor, ve cok karsi cikiyor (cunku kavga ettigimizde onun bana soyledigi kufurleri ve beni aldattigini biliyorlar).
Malesef biz cok kez ayrilip baristik. Ama bu bes yil gene de birlikte kaldik. Ben cok savaştim onun icin. Artik bu beş yilin sonunda benim universitem bitti, o is sahibi oldu... ve ailem kabul etmedigi icij benden ona kacmami istedi. Ben artik evlenmek istiyorum yasim geldi, kacmazdan ayriliriz dedi.
Ben ondan buraya gelmesini istedim. Yapamam izin alamam is yerinden dedi, isten atilirim dedi... ben kacmadigim icin ayrildik. 1 hafta oldu yaklaşık. Ve biz birbirimizin nefesine okadar aşıkdik ki hep beraber telefonda uyurduk o güne kadar.
Bugun ben dayanamdım onu aradim, ona yazdım.. nolur gel dedim. O gelemem dedi beni rahat birak dedi, ben istemiyorum seni sevmiyorum.. hayal kurma dedi. Sen kacmadin bitti dedi. Ben baska kizla tanistim konusuyoruz. Yolumu ciziyorum, sen kaybettin beni dedi.
Ben cildirdim defalarca aradim onu. Ve sonda o kiz actisen niye arayip duruyorsun hayal dunyasinda yasama biz bir yildir tanisiyoruz dedi. Bende dedim biz sevgiliydik nasil tanisirsin. Sen hayal dunyasinda yasiyorsun niye burda degilsin ozaman dedi. Hani nerdesin dedi cok uzuldum !!! Inanin icim kan agliyor. Turkiyeye gidemiyorum evet. Ama bu benim yok olusum anlamina mi gelir. Sen gelmedin ve bitti sizin isiniz sen hep hayal dunyasinda yasiyorsun, sizin iliskiniz bile yokdu hangi bes yildan bahsediyorsun dedi. Canm cok yandi onlar beni boyle damarimdan vurarak mutlu olurmu? cok üzülüyorum. Ona kacmayi bile dusunuyorum. Kafam cok karisik, aglamaktan biktim!
Ölüm bile geliyr aklima. Ama ondan önce gitsemmi pasaportumu bulup? Onun yuzune bakip konussammi? Cok istiyorum onunla yuz yuze konusmayi. Hem özledim hem de gormek istiyorum beni gercekten istemedigini ne diyorsunuz
Konu sahibi nerden tutsak elimizde kaliyor.
5 sene hangi okulun hangi dersleriyle mezun oldun sen, hicmi mantik asilamadilar be?
Sen simdi 1 senedir baskasiyla beraber olan bi erkegemi kacicaksin? Nolucak o zmn?
Kumami olmak istiyosun? Kicina tekmeyi basarlar bi guzel, yerlerde suruklerler.
Ah be, keske ayni ulkede olsak. Gelir seni sandalyeye baglardim yemini suyunu verirdim aptallik etme diye.
1 sene sonrasina tesekkur edebilirsin bana.
Istersen ciddi ciddi whatsapptan konusalim dertleselim.
Bakalim nasil oluru var, ha guzelim?
rzgrgulu92
Burada hiç kimse yok. Biz burada yaşamaktan mutlu değiliz. Gezdiğiniz yerde türk yok hiç. Ben seviyorum vatanımı. Ben türkiye'den biriyle evlenmek istiyorum. kimse anlamıyor beniAlmanya'daki adamlara kıran girdi de haberimiz mi yok acaba. Önce tedavi ol. Sonra düşünürsün. Simydi sen bence hicbir sey düşünme mümkünse.
Kimin hayalleri yoktuki?çok iyi gelirdi. Ben hala çok kötüyüm. Sanki ona gidince her şey geride kalacak bütün özlemler bitecek. Huzurlu mutlu yuva kurabilcekmisim gibi hissediyorum çok yoruldum çok üzülüyorum gerçekten.. inandırdı beni bana değer vereceğine dair çok hayallerim var.. mantikli dusunemiyorum biliyorum. Normalde böyle değilim inanın ki.
Hayır kalbine falan gommuyor.Gercekten istemiyordur demi?? Kavusamiyoruz diye kalbine gömmüyordur demi
Gercekten sevmiş olamaz miyizBen ilk cümleye takıldım ya; siz birbirinizi nasıl sevmiş olabilirsiniz ki ?ancak bir idol yaratmissinizdir hayalinizde ve hayatınızda onunla yatıp onunla kalkmissinizdir...mumkun mu böyle uzaktan hiçbir paylaşım olmadan sevmek? Bir kere mi?kaç kere aldatildiniz kimbilir. ...Allah Senden razi olsun beni bıraktığın için de ve son olsun bu hayal alemi bence. ..Bu forumda çok örneği var ablacim bir oku istersen. ..sonra ailenin yanına da donemezsin çocukla kalırsın ortada. ..senin beş yıl beş yıl diye gözünde buyuttugun kimbilir kaç gün erkek için? Abartmadan yaşa acini ve seni uzebilen biriyle beraber olma derim; nacizane. ..sevgiler. ..
Olur gerçekten. Şuan beynim çok garip. Kalbime engel olamıyorumKimin hayalleri yoktuki?
Hepimiz benzer seyler yasadik.
Ciddiyim ben, istersen irtibata gecelim dertlesiriz senle.
Burdan farkli kisilerle hala her gun konsuyoruz whatsapptan uzun uzun.
Hatta bi arkdas vrdi ayni senin durumundaydi.
Dertleserek ustesinden geldik herseyin sukur.
Ozel mesaj atiyorum sana.Olur gerçekten. Şuan beynim çok garip. Kalbime engel olamıyorummantigim dur diyor ama gidesim var ağır basıyor. beni kurtarirsiniz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?