Kiz acti telefonu.... :( akil verin bana

5 Yıl Sonra anana babana duacı olacaksın
Şuraya yazıyorum

Ailem onu istemiyor, ve cok karsi cikiyor (cunku kavga ettigimizde onun bana soyledigi kufurleri ve beni aldattigini biliyorlar).
Ben baska kizla tanistim konusuyoruz. Yolumu ciziyorum, sen kaybettin beni dedi.
biz bir yildir tanisiyoruz dedi.

İnsanın 5 yılının çöpe gitmesi üzücü ama seni aldatan bir adamla bir ömür gitmezdi . Bir kere yapan hep yapar
Bir silkelen kendine gel

Sen gelmedin ve bitti sizin isiniz sen hep hayal dunyasinda yasiyorsun, sizin iliskiniz bile yokdu hangi bes yildan bahsediyorsun dedi.

Bile bile bastan lades demişsin üzgünüm Almanya da yasiyorsun burada yasayan biriyle ne isin var.Ayni ülkede ayri şehirler de olsaniz anlicam.Arada gorusurdunuz bastan gorurdun neyin ne oldugunu.
Lütfen seni istemeyen adama kaçmak gibi bir hata yapma.

hmm çok mantıklı. keşke kaçsaymışsın ya.

Kiz boyle cumleler yazma sonra akibetinden korkuyorum konu sahibinin.
Saglikli dusunemiyor, beynini 0% oraninda, kalbini 1500 % oraninda kullaniyor.
Kk hatunlari olrak biz biliyoruzda, yeni katilanlar bilmiyor sarcakm yaptigni.
Simdi belkide ciddi ciddi keske kacsaydin dedgini sanicak.
Not olrak: sarkazm icerir diye belirt.
Gerckten korkuyorum ciddi sanicaklar diye.

Konu sahibi nerden tutsak elimizde kaliyor.
5 sene hangi okulun hangi dersleriyle mezun oldun sen, hicmi mantik asilamadilar be?
Sen simdi 1 senedir baskasiyla beraber olan bi erkegemi kacicaksin? Nolucak o zmn?
Kumami olmak istiyosun? Kicina tekmeyi basarlar bi guzel, yerlerde suruklerler.
Ah be, keske ayni ulkede olsak. Gelir seni sandalyeye baglardim yemini suyunu verirdim aptallik etme diye.
1 sene sonrasina tesekkur edebilirsin bana.
Istersen ciddi ciddi whatsapptan konusalim dertleselim.
Bakalim nasil oluru var, ha guzelim?
rzgrgulu92

Allah zihin açıklığı versin. Hayır üniversiteyi nasıl bitirdin? Cehaletten de öte bir durum, dillendirmeyeceğim. Ama bunu da bil, dünya sonsuz erkek dolu, erkeğin kökü tükense bile çekilmeyecek adama umut bağlama. Pisliğin teki işte. Nerden baksan bir pislik çıkıyor adamdan.

Sen git Avrupa'da yaşa sonra Türkiye'deki dengesiz kekonun birinin peşinden koş. Ya anlamıyorum olanaklarınızın mı farkında değilsiniz, ruhunuzda mı var? Okuyun kendinizi geliştirin ülke ülke gezin ufkunuzu açın... Yok ama küfürbaz keko daha eğlenceli.

Yok artık cnm yaaa
Sen aklini peynir ekmekle mi yedin
Üzül ağla acini yasa bitsin

Böyle kendini degere bindiren kendini bi mok sanan adamlar yokmu vallahi nefret ediyorum.. kiz sen bunun kicina tekmeyi bas bundan ne koy olur ne kasaba bende buldum birini de ki bul yani mutlu ol bu ne ya... ararsa acma sil dunyandan onu.. yemiism 5 yilini uzgunum ama capkin model bu sen onun nefesi ile uyurken seni uyuttuktan sonra baski birinin nefesini kestigine adim gibide eminim.. bi mok olmaz bu heriften.. ask adami sanma onu

çok iyi gelirdi. Ben hala çok kötüyüm. Sanki ona gidince her şey geride kalacak bütün özlemler bitecek. Huzurlu mutlu yuva kurabilcekmisim gibi hissediyorum çok yoruldum çok üzülüyorum gerçekten.. inandırdı beni bana değer vereceğine dair çok hayallerim var.. mantikli dusunemiyorum biliyorum. Normalde böyle değilim inanın ki.

Almanya'daki adamlara kıran girdi de haberimiz mi yok acaba. Önce tedavi ol. Sonra düşünürsün. Simydi sen bence hicbir sey düşünme mümkünse.

Almanya'daki adamlara kıran girdi de haberimiz mi yok acaba. Önce tedavi ol. Sonra düşünürsün. Simydi sen bence hicbir sey düşünme mümkünse.
Burada hiç kimse yok. Biz burada yaşamaktan mutlu değiliz. Gezdiğiniz yerde türk yok hiç. Ben seviyorum vatanımı. Ben türkiye'den biriyle evlenmek istiyorum. kimse anlamıyor beni

Kimin hayalleri yoktuki?
Hepimiz benzer seyler yasadik.
Ciddiyim ben, istersen irtibata gecelim dertlesiriz senle.
Burdan farkli kisilerle hala her gun konsuyoruz whatsapptan uzun uzun.
Hatta bi arkdas vrdi ayni senin durumundaydi.
Dertleserek ustesinden geldik herseyin sukur.

Gercekten istemiyordur demi?? Kavusamiyoruz diye kalbine gömmüyordur demi
Hayır kalbine falan gommuyor.
Uzak ilişkiye fazla anlam yuklemissin kendince
İşin çok içinde olduğun için goremiyorsun.
Buradaki herkes sana aynı şeyi söylüyor demekki aklın yolu bir.

Gercekten sevmiş olamaz miyiz beni sadece bu şekilde uzak ilişki yaşamış insan anlıyor.. olabiliyor gerçekten uzaktan. Ben istemez miydim yanımda olsun diye.. ilk ciktigim o. Başka da yok. Ben normali nasıl bilmiyorum bile. bütün hayallerim ona kavuştuktan sonrayla alakali.. Benim kafam beynim çok karışık. Onu çok görmek istiyorum yüz yüze konuşmak istiyorum. ALLAHİM lütfen nasip etse. Çok ihtiyacım var. Dayanamiyorum artık

Olur gerçekten. Şuan beynim çok garip. Kalbime engel olamıyorum mantigim dur diyor ama gidesim var ağır basıyor. beni kurtarirsiniz belki

Ailenin onay vermediği seni uçuruma sürükler önce sevileceksjn sayilacaksin sonra SEVECEKSİN canım Almanyda erkek bulamadinmi turkiye den aradin hadi boşver seni kac kere aldatmış ailen senin kötülüğünumu istiyor sanıyorsun seni ondan korumaya calisiyor ki en iyisi bu olurdu kaç diomus adam kiz yapmış sen hala kacayimmi diyorsun allah aşkına vazgecilmeyeck hiç kimse yok bunu aklına yaz vazgeçmek kolay olmasa da bunu yapmak zorundasın bak şimdi unut onu ve hayatına bak geleceğinde bu sözlerimi hatırla çünkü bu pis herifin üstüne gine aşk yaşayacaksın tabi kaç tane ama sennn mantiginada yer ver sana küfür edene deil o adama gidersen seni halleder ve ailenin yüzüne bakacak yüzün kalmaz ne sanıyorsun evlenmeyimi o adamla oyle mi herşey ordan tozpembe görünüyor demi hayır canım hayır adam çıkar gezer manitada yapar sen evde çocuğuna bakar boş boş oturursun evini temizler silersn sana deger mi verecek saniyosn nasıl evlilik aşkı öldürür diyorlar ya bak o zman sen dayaktan dayak beğen bu adam küfür ediyorsa sana şiddette uygular bu sefer karakollarda dolanir durursun bi başına çocuğun olursa da babalığı tutar bide evlat özlemi yaşarsın
Bide şöyle düşün şükür ki kurtuldum de sana deger veren bir seven sayan ailenjnde beğendiği biri musmutlusun ve seni canından çok seviyor iyi baba iyi es herşey sana bağlı hayatını mahvetmekmi buyur bu dediklerimi oku oku yaşanmış kaç tane hikaye var hepsinin sonu böyle bir tane olumlu yok kendine bunu yapma başta kendini sevmelisin bari sen kurtar kendini yapma biz yaptık sen yapma

Bu adamdan bi halt olmaz. Tam iliskiniz bile var denilemez. Baskalarida olmustur hayatinda ya da vardir. Belkide gelemeyecegini bildiği için çağırıyor. Ölmek mi lütfen saçmalamayin. Değer mi böyle insanlar için Rabbimizin emanet ettiği cana kıymak. Aklınızı başınıza toplayın. Yolumuza bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…