Kiz acti telefonu.... :( akil verin bana

Değişmezdi. Değişmek isteseydi size fırsat tanırdı başkalarına gitmezdi. Daha bir sürü hayaliniz vardır birisi bir insanda gerçekleşti diye hayata küsmeyin lütfen. Daha neler yaşayacaksınız, hayat size neler gösterecek. Bırakın ne yaparsa yapsınlar. Bu insan zaten o kıza da aynı saygısızlıklarda bulunur, kızın midesi alırsa kabul eder. Ama belki o da bir gün bezip "yeter" dediği ve ilişkileri bittiği zaman yine size gelir. Neden biliyor musunuz? İzin verirsiniz. Bence kişiliğinizi güçlü olarak yansıtın. Aramayın, sormayın, ilgilenmeyin bırakın naparsa yapsınlar. Hakkınızda hayırlı insan bu değilmiş demekki.

Sakın kaçmak gibi bir hata yapma. Sen kaçasım diye için içini yesin diye teli bir kadına açtırmış bir de o kadım sevgilisi falan değil net.

Lütfen ama lütfen aklını başına alıp oturup bir düşün !!!
Ailenin istememesinde bir sebep var zaten , tecrube ve yaş olarak senden daha iyi görüyorlar.Ailenin istemediği kişi mutlaka senın için hayırsızdır zaten.
Adam sana küfürler etmiş defalarca aldatmış, bide sevdiği kızı daha da zor duruma düşürüp kaçmazsan ayrılırız diyor.Terbiyesize bak,sonra ilerde kaçıp gittikten sonra gelip konu açardın burda benı dovdu,aldattı evıme aıleme dönemıyorum babam kabul etmez ben napıcam dıye.

Iyı kı de yapmamışsın böyle bir hata ve Türkiye ye gelip yüzyüze konuşmayı da çıkar aklından,su testisi su yolunda kırılır.Birbirlerini bulmuşlar işte,önüne bak ne güzel

Sagolun. Yazilariniz beni cok rahatlattiriyor. Benim bu sacma yazislarima aldanmayin. Ben hep boyle degilim. Inanin... boyle bazen geliyorlar iste bana.. gucsuzlugume dusuyor beynim calismiyor. Benim herhalde sirf bana deger vermeyip baskasina deger verisi canimi yakiyor. Hak etmedigimi dusunuyorum bana yaptiklarini. Baska kiza da deger verdigini gorunce kendime yediremiyorum. Bir kere bana seninle kimse evlenmez, evlensede ilk haftada aldatir sen serefsizsin demisti. Ofkeliyken bile bunu demesi dogru degil demi? Öfkesi sirf bende olamaz demi? Dedigine gore sirf bende ofkelenirmis mesafeden dolayi. Ama ileridede baskasina da yapar degil mi aynisini? Yoksa hep mutlu mu olurlar

Sakın kaçmak gibi bir hata yapma. Sen kaçasım diye için içini yesin diye teli bir kadına açtırmış bir de o kadım sevgilisi falan değil net.
Yok sevgilisi sanirim. Her yerden engelledi beni. Buraya yazmadan once ona geliyorum diye mesaj atmistim. Kafam iyice gitmisti. Simdi kendime geldim biraz.

Kendimi inandirmam lazim onunla asla mutlu olamiyacagima....

Yok sevgilisi sanirim. Her yerden engelledi beni. Buraya yazmadan once ona geliyorum diye mesaj atmistim. Kafam iyice gitmisti. Simdi kendime geldim biraz.
Sevgilisi olsa niye burda değilsin o zaman falan demez bence sana. Önce adamın agzına kürekli vururdu bu durumda.sana öyle diyorki sen kalkıp gidesin diye. Boşver hayır gelmez öyle bi erkekten zaten

İnanın sizin gibi aklı başında bir kadın o lafları nasıl yutmuş şu an sırf bunu düşünüyorum. Şu anlattığınız insandan "adam" olmaz. Resmen sadaka verin, kurtulmuşsunuz. Bu insanla evlenseydiniz ömür boyu bu aşağılamalarına maruz kalacaktınız, size yazık değil mi? Neden çok iyi birisini kaybetmiş gibi üzülüyorsunuz ki? Siz resmen düşmanınızı tanımışsınız.

hala mı yapmayın lütfen Türkiye ye gidince sizin yüzünüze bakacağı ne malum. Gelseydi kendi kızı niye ayağına çağırıyor.
Kişiliksiz..

Iste vize alamiyor diye. Bes yilin sonunda artik evlenmek istiyor benimle. Ondan gitmemi yuva kurmamizi istedi. Birdaha asla gelmeyecek bana zaten. O kizla evlenir artik. Yasi 27. Hep soylerdi yasim 27 senin yuzunden kimseyi bulamicam evlilik yasim geldi falan derdi.

Evlilik yaşı ne ya? Evliliğin yaşı mı olur
Allah aşkına sen bu insanda sevilecek ne buldun? Bu kadar çok kötülüğü nasıl hazmettin ki

bilmiyorum. huzur istiyorum sadece. cok uzuluyorum bunlari hak etmedim diye. bir insan nasil bukadar vijdansiz olur... aklim almiyor. insan hic kimseye kiyamazki. Okadar kalbim kirildi ki baskasi telefonu acinca. Ve en acisi bunu ilk kez yasamadim ben! nasil yapar bunu bana. Iliskimiz bitse bile bana olan saygisindan dolayi, uzulmiyeyim diye o bayana actirmamasi gerekirdi telefonu. Bence oyle. Ah su canim yanmasa da aklim basima gelse!

Vize alamıyor olabilir ama bana kaç demek sevdiği kızı zaten ateşe atmak demek.

Her şey bir yana adam zaten aldatmış. Küfür etmiş. İğrenç bir insan bariz. Azıcık ağlar unutursun. Canını sıktığına değmeyecek gör bak.

Çocuk senden geçeli çok olmuş sen daha neyin derdindesin ? Ki çocuk sana küfürler edip aldatıyorda...

Bana da numara yapılmış gibi geldi.Özellikle hani burda yoksun nerdesin bu da ilişki mi ayakları biriyle anlaşmış da seni gaza getirmeye çalıyorlar gibi

Sen kendini bir hayale kaptirmissin ustelik 5 sene ,o da burada gonlunce yasamis ,
Kacamayacagini bildigi icinde ayrilmak isteyince kacma olayini sorun gostermis ,
Ustelik kimbilir belkide baskasiyla evlenmeye karar verdi ,
Psikologa git ,kendine normal bir hayat kur ,
Normal bir iliski yasa

Nasıl insanların gözü bu kadar kör olabiliyor aklım almıyor. Özellikle kızlar neden kendinizi bu durumlara düşürüyorsunuz anlamıyorum.
Bu insandan size hayır gelmeyeceği ap açık, seven herşeyi sizden bekleyip yok kaçsaydın vs.deyip sizi suçlamak yerine ne yapar yapar ailenizi iknaya çalışır o yanınıza gelirdi. İyi ki aileniz almış pasaportunuzu elinizden. Hayatınızı karartırsınız.
Ayrıca birbirimizi çok seviyorduk, ölüyorduk, bitiyorduk hikaye bunlar. Burda bunların hepsini yaşayan sizsiniz belli ki. Sevgi denen şey öyle dediğimi yapmadın, başkasını buldum, bitti diye hemen bitebilen bi duygu değildir.

Küfürle hakarete uğramışsın, aldatılmışsın, bunları ailene anlatmışsın ve onu istememelerine kızıyorsun, senden ayrılmış, seni sevmediğini söylemiş, başka bir kızla seni muhattap edip küçük düşürmüş vs vs. Bir şey sorucam acaba sen ergen misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…