Onlar yumurtlamaya denkgeldi canım yaşlarda farklı bizim ozamanMasallah bak bu konuda tutturamadik benim 1oglum var sen 3tane yapmissin diger iliskilerde nasil olmustu peki yani ogullarina nasil hamile kaldin
Anladım canım hayırlısı insallah bi kızın olur bu seferOnlar yumurtlamaya denkgeldi canım yaşlarda farklı bizim ozaman
İnşallah canım duanda unutma benide peki sen ilişki sıklıgını nasıl düşünüyosun malum aynıgünlerimiz ben yumurtlmdan bigün öncesine kadr sıkilişki deniycem buayAnladım canım hayırlısı insallah bi kızın olur bu sefer
Canim gecen ay yumurtlamadan 1gun oncesi ne kadar sık iliski oldu benim yumurtlamadan sonrada iliski oldu yumurtlama gunleri olmadi ama malesef hamile kalamadim simi ovulasyon testi aldimki yumurtlama gunlerimi bulabiliyim diye oyuzden teste gore arkadaslarda yardi edicek bana onlara resimleri aticam cizgi koyulasmaya baslayana kadar iliski olucak gün asiri dusunuyirum cunku hergun oluncada sperm sayisi dusuyorİnşallah canım duanda unutma benide peki sen ilişki sıklıgını nasıl düşünüyosun malum aynıgünlerimiz ben yumurtlmdan bigün öncesine kadr sıkilişki deniycem buay
Hemen pes etme nasibi nezamansa gelcek bebişlerimiz iniallah benim içime doguyo biz aynı hamiş kalcaz okadar tesadüften sonraCanim gecen ay yumurtlamadan 1gun oncesi ne kadar sık iliski oldu benim yumurtlamadan sonrada iliski oldu yumurtlama gunleri olmadi ama malesef hamile kalamadim simi ovulasyon testi aldimki yumurtlama gunlerimi bulabiliyim diye oyuzden teste gore arkadaslarda yardi edicek bana onlara resimleri aticam cizgi koyulasmaya baslayana kadar iliski olucak gün asiri dusunuyirum cunku hergun oluncada sperm sayisi dusuyor
Ay insallah canim ya bekletmeden hayirlisiyla gelsinler senin ilk denememi olucakHemen pes etme nasibi nezamansa gelcek bebişlerimiz iniallah benim içime doguyo biz aynı hamiş kalcaz okadar tesadüften sonra
Ewet canım ilk senin deilmiş dier topikte okudum bu ay tutar seninde inşallahAy insallah canim ya bekletmeden hayirlisiyla gelsinler senin ilk denememi olucak
Ewet canım ilk senin deilmiş dier topikte okudum bu ay tutar seninde inşallah
Insallah kürtajdan sonra 2.denemem olucakEwet canım ilk senin deilmiş dier topikte okudum bu ay tutar seninde inşallah
Canım bizde bu topige liste olusturalım haberimizolsun birbirimizdenInsallah kürtajdan sonra 2.denemem olucak
Güzel olurCanım bizde bu topige liste olusturalım haberimizolsun birbirimizden
Bat 12 eylül canımOlur canım herkes yazsin batini olusturuyim listeyi
Tamam canım not ettim seninkini birkac kisi daha yazsin yapiyim hemen ucumuz variz şimdilikBat 12 eylül canım
Hadi hayirlisi canim insallah kız tutar oprogram bendede var gecen ay ayni sekilde benimde 1gun kızdan 1güm erkekten vardi tam yumurtlama gunu iliski olmadi ama malesef hamile kalamadim demekki daha gec yumurtladim oyuxden bu ay test aldim bakalim ona gore deniycem tutucakmibulut29 erkek bebek isteyenlerde bahsedilen programi indirdm kiz erkek dıye ayarlayip baktim kizdanda erkekten birer gün iliski olmus artık hangisi tutar bilmem
Tamam canım sagolTamam canım not ettim seninkini birkac kisi daha yazsin yapiyim hemen ucumuz variz şimdilik
Ben ne zaman yumurtaladigimi kestiremiyorum canım akinti takip ettim ama pek birsey anlamadim artik nasip yarin test alicam su erken gosterenlerden diger günde ilk idrarla yapicam 4gun kala yapmış olucam varsa cikar diye düşünüyorumHadi hayirlisi canim insallah kız tutar oprogram bendede var gecen ay ayni sekilde benimde 1gun kızdan 1güm erkekten vardi tam yumurtlama gunu iliski olmadi ama malesef hamile kalamadim demekki daha gec yumurtladim oyuxden bu ay test aldim bakalim ona gore deniycem tutucakmi
Benimde 12eylülOlur canım herkes yazsin batini olusturuyim listeyi
bulut29 erkek bebek isteyenlerde bahsedilen programi indirdm kiz erkek dıye ayarlayip baktim kizdanda erkekten birer gün iliski olmus artık hangisi tutar bilmem
kızlar programın adı neHadi hayirlisi canim insallah kız tutar oprogram bendede var gecen ay ayni sekilde benimde 1gun kızdan 1güm erkekten vardi tam yumurtlama gunu iliski olmadi ama malesef hamile kalamadim demekki daha gec yumurtladim oyuxden bu ay test aldim bakalim ona gore deniycem tutucakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?