Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

İnşallah canım duanda unutma benide peki sen ilişki sıklıgını nasıl düşünüyosun malum aynıgünlerimiz ben yumurtlmdan bigün öncesine kadr sıkilişki deniycem buay
Canim gecen ay yumurtlamadan 1gun oncesi ne kadar sık iliski oldu benim yumurtlamadan sonrada iliski oldu yumurtlama gunleri olmadi ama malesef hamile kalamadim simi ovulasyon testi aldimki yumurtlama gunlerimi bulabiliyim diye oyuzden teste gore arkadaslarda yardi edicek bana onlara resimleri aticam cizgi koyulasmaya baslayana kadar iliski olucak gün asiri dusunuyirum cunku hergun oluncada sperm sayisi dusuyor

Hemen pes etme nasibi nezamansa gelcek bebişlerimiz iniallah benim içime doguyo biz aynı hamiş kalcaz okadar tesadüften sonra

Olur canım herkes yazsin batini olusturuyim listeyi

bulut29 erkek bebek isteyenlerde bahsedilen programi indirdm kiz erkek dıye ayarlayip baktim kizdanda erkekten birer gün iliski olmus artık hangisi tutar bilmem

bulut29 erkek bebek isteyenlerde bahsedilen programi indirdm kiz erkek dıye ayarlayip baktim kizdanda erkekten birer gün iliski olmus artık hangisi tutar bilmem
Hadi hayirlisi canim insallah kız tutar oprogram bendede var gecen ay ayni sekilde benimde 1gun kızdan 1güm erkekten vardi tam yumurtlama gunu iliski olmadi ama malesef hamile kalamadim demekki daha gec yumurtladim oyuxden bu ay test aldim bakalim ona gore deniycem tutucakmi

Ben ne zaman yumurtaladigimi kestiremiyorum canım akinti takip ettim ama pek birsey anlamadim artik nasip yarin test alicam su erken gosterenlerden diger günde ilk idrarla yapicam 4gun kala yapmış olucam varsa cikar diye düşünüyorum

kızlar programın adı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…