Senin ilkmi canımAynı ben. Oğlan yolda :)
Adana 34. 3 oğlum var ellerinizden öper.Senin ilkmi canım
Boşa kardeş dememişim 30 bende aynı bende sengibi düşündüm yaptım bakam peşpeşe 3oğluş inşallah bide kızçem olur 9 . 7.. 3.5. Yaşları teyzeleriIst 23 canım 9 aylik evliyim 3 sene sevgilikten sonra evlendik o yüzden erkenden basladim bebis istemeye tanisma falan filan astik onlari daha nasipse 2.3. Düşünüyorum bunlarda zamanla olan seyler aralarindada yas farki olacak yasim cok ilerlemeden düşünüyorum kismette varsa cogu erken diyor ama hemen olan birsey degil ugrasmam normal bence
masaAllah onlara uc kere kaynana olucaksin yani aman dikkat bak yillar sonra gelinlerin konu acmasin burda senden dert yaniptaBoşa kardeş dememişim 30 bende aynı bende sengibi düşündüm yaptım bakam peşpeşe 3oğluş inşallah bide kızçem olur 9 . 7.. 3.5. Yaşları teyzeleriflorence_N
Canım yaaa güldürdün kız gecegece... Ağzına ballar inşallah Allah banada nasib eder bi kızbebiş.. Buarada eski topiclere bakıyodum bak akıntı önemli onu araştırıyorum sende dikkatet akıntın kremsi oldugunda yumurtlamış oluyosunmasaAllah onlara uc kere kaynana olucaksin yani aman dikkat bak yillar sonra gelinlerin konu acmasin burda senden dert yaniptazormu uc erkek annesi olmak birde es var etti dort erkek sana bir kız sart tek kalmazsin arkadas olur ohh ne güzel olur
Ne mutlu bana guldurduysem canım ve benimki sulu akinti olmaya başladı yumurtalama gunlerim gecti benim yüksek ihtimalCanım yaaa güldürdün kız gecegece... Ağzına ballar inşallah Allah banada nasib eder bi kızbebiş.. Buarada eski topiclere bakıyodum bak akıntı önemli onu araştırıyorum sende dikkatet akıntın kremsi oldugunda yumurtlamış oluyosun
Kuzucum yaşamadım herkeste olmaz o zaten olmaması daha iyi son bebişimde düşük riskimvardı ondankanamam oldu6 7haftalıkken ama progestan yazdı doktorum cokşükür bişeyolmadı.Yaren6 Canim sen gebeliklerinde yerlesme kanamasi yasamismiydn bende öyle birsey olmadi acaba mi diyorum yokmu bebek diye
Ohh icim rahatladıKuzucum yaşamadım herkeste olmaz o zaten olmaması daha iyi son bebişimde düşük riskimvardı ondankanamam oldu6 7haftalıkken ama progestan yazdı doktorum cokşükür bişeyolmadı.
Sevindim stres yapma lütfenOhh icim rahatladı
Amin canım Allah hepimizin evlatlarını korusun gönlümüzden geçenleri hayırlı kılsın inşallah. Ben de en çok duanın gücüne inanırım,biz kullar dua ederiz, dualarına rağmen yine bi tane daha oğlun olursa demekki hayırlısı buymuş deyip şükretmek lazım,isyan edersek elimizdeki hayırlıysa bile hayırsıza dönüşür. İnşallah senin de başta hayırlı sağlıklı olmak üzere bir kız evladın olur canım.Bende duanın gücüne sonsuz inanıyorum canım benimde canoğluşlarım çokşükür tabiki herkesgibi bende birkızım olsun çoook istiyorum inşallah Rabbim tezvakitte çocugu olmayanların kucağını doldursun. Çocugu olup isteyenlerede gönlündekini versin kimseyi evlatacısıyla sınamasın inşallah. Kızlar hepinize hayırlı evlatlar diliyorum sizlerde bana dua edin lütfen oğluşlarıma bi kızkardeş versin Rabbim banada kız evladı tattırır inşallah
Selam ve dua ile yeniyim kimseyi tanımasamda üyeoldugumdan beri dualarımdasınız
Canim benimde reglim dunaksam 2gunerken bitti aynıdönemde başlıycaz denemeye demekki ben ctesiye kadar dwneyip ctesi bitirmek istiyorum bakalım hayırlısı yumrtlama çarşamba ama salıda olabilirdiye ctesi bırakcam akıntı önemli takibi unutmayalım inşallah kavuşuruz bizde hayırlı kızevlatlaraGünaydın kızlar topigin hareketlenmesine çok sevindim simdi ben kendimi biraz anlatiyim 1oglum var 2.ci icin 2ay tahmini yumurtlama gunumu telden imdirdim ve yumurtlama dan 2gun oncesine kadar ilisli oldu kiz olsun diye ama hamile kalamadin son ay koyverdim surkeli iliski oldu yumurtlama gunundede hamile kaldim ama malesef kürtaj oldum simdi tekrar denemeye basladim bu ay yine yumurtlam yontemiyle denedim tutmadi ovulasyon testi aldim bugun adetimin son gunu yarin sabahtan itibaren yapmaya basliycam cift cizgi tam belirginlesene kadar iliski olucsk ve birakicam cunku erkek isteyenler cift cizgi pik yapip siliklenmeye basladigi gun tek ilisli yapiyor bakalim kismet bu seferde boyle deniycem erkek isteyenler boyle tutturdular
Canım bana duaetmen beni öyle mutluettiki gözlerim doldu buara zaten cok duygusalım inşallah Rabbim sanada banada S seliforAmin canım Allah hepimizin evlatlarını korusun gönlümüzden geçenleri hayırlı kılsın inşallah. Ben de en çok duanın gücüne inanırım,biz kullar dua ederiz, dualarına rağmen yine bi tane daha oğlun olursa demekki hayırlısı buymuş deyip şükretmek lazım,isyan edersek elimizdeki hayırlıysa bile hayırsıza dönüşür. İnşallah senin de başta hayırlı sağlıklı olmak üzere bir kız evladın olur canım.
Ayrıldınmı canımay ben de oğluma küçük sağlıklı minnoş bir kız kardeş istiyorum. ama önce evlenmem lazım sanırım :)
1.5 yıldır ayrıyım, 1 yıldır da resmi olarak bekarım.Ayrıldınmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?