Hayırlısı olsun canım geri kalan hayatında çokmutlu olursun inşallah1.5 yıldır ayrıyım, 1 yıldır da resmi olarak bekarım.
Canım şeffaf akımtın varken sürekli dene ama akıntın koyulaşıp ktemsi oldugunda dikkat ozaman yumurtlamış oluyosun bende öyleyapcam yumurtlamagününe çokgüvenme değişken engüvenli belirti akıntıGünaydın kızlar topigin hareketlenmesine çok sevindim simdi ben kendimi biraz anlatiyim 1oglum var 2.ci icin 2ay tahmini yumurtlama gunumu telden imdirdim ve yumurtlama dan 2gun oncesine kadar ilisli oldu kiz olsun diye ama hamile kalamadin son ay koyverdim surkeli iliski oldu yumurtlama gunundede hamile kaldim ama malesef kürtaj oldum simdi tekrar denemeye basladim bu ay yine yumurtlam yontemiyle denedim tutmadi ovulasyon testi aldim bugun adetimin son gunu yarin sabahtan itibaren yapmaya basliycam cift cizgi tam belirginlesene kadar iliski olucsk ve birakicam cunku erkek isteyenler cift cizgi pik yapip siliklenmeye basladigi gun tek ilisli yapiyor bakalim kismet bu seferde boyle deniycem erkek isteyenler boyle tutturdular
Amin canım insallah gecen ay akıntım yok denicek kadar az oldu benim yumurtlama gunumden 2gun sonra kasik karin agrim oldu belkide ogun yumurtladim oyuzdende son iliski 4gun once oldugu icin spermler oldu sanirim oyuzden bu ay test aldim cünkü tam olarak hangi gun yumurtlamdigimizi bilmiyoruz bazen erken bazen daha gec yumurtlama olabiliyor boyle oluncada hamile kalmak zorlasiyor yada yumurtlama gününe denk gelirse erkek olma ihtimali fazlalasiyor tabiki rabbim en dogrusunu bilir one derse o olur bizim tedbir takdir rabbimin allahim hayirli sagliklisi hangisiyse onu nasip etsin gònlümuzdekini de insallah hayirli eyleyip nasip ederCanim benimde reglim dunaksam 2gunerken bitti aynıdönemde başlıycaz denemeye demekki ben ctesiye kadar dwneyip ctesi bitirmek istiyorum bakalım hayırlısı yumrtlama çarşamba ama salıda olabilirdiye ctesi bırakcam akıntı önemli takibi unutmayalım inşallah kavuşuruz bizde hayırlı kızevlatlara
inşallah amin canım, çok teşekkürler.Hayırlısı olsun canım geri kalan hayatında çokmutlu olursun inşallah
Canım bat günümüz de aynı bende bayrama güzel bir hediye olur diye bekliyorum insallah bi kac gün sonrasida dogum günüm hepsi birarada kutlarız insallahKızlar bide benim bat 12eylül bayramgünü dua edin gerçekten bayram edeyim.
❤
❤❤❤
Canım okudugum topiklerde akıntı yumurta akıyken yumurtlama olmak üzere su gibi olunca yumurta catlamıs demek diyorlar ama bir arkadas test pik yapmadan akintim cok yumurtlama oldu diye iliskiye girmis kızı oluyor oda erkek isiyordu yani oda biraz insani yaniltma payi varCanım şeffaf akımtın varken sürekli dene ama akıntın koyulaşıp ktemsi oldugunda dikkat ozaman yumurtlamış oluyosun bende öyleyapcam yumurtlamagününe çokgüvenme değişken engüvenli belirti akıntı
Kız ciddimisin yoksa sen benmisin şaşırdımbenimde buhafta evllkyıldönümüm eylül dogumgünümCanım bat günümüz de aynı bende bayrama güzel bir hediye olur diye bekliyorum insallah bi kac gün sonrasida dogum günüm hepsi birarada kutlarız insallah
Bencede kuzum ilkini dogur digerini planlarsınCanlar ilkim ne olursa olsun diyip ikincide dikkate alirm bende bunlari 2-3 yil geçer kiz olursa erkek topiginde erkek olursa burda takılırm ayy hayali bile güzel ya
Ay soktayım yeminle benimde evlilik yıldönümüm bu haftaKız ciddimisin yoksa sen benmisin şaşırdımbenimde buhafta evllkyıldönümüm eylül dogumgünüm
İnanamadım bu ne tesadüf ya HUUAy soktayım yeminle benimde evlilik yıldönümüm bu hafta
Sagol canim bizimle paylaştığın için zaten hersey herkste bir olmuyor her durum bir olmuyor bunu bilerek hareket etmek lazim su bebek isi hassas konu duygular hakim olduğundan beynin error veriyor10 Ağustos 2011
Konu Sahibi : GurbetGuzeli
teravetPopüler ÜyeÜye
selam bacılar. takip ediyorum ve paylaşımda bulunuyorum sizler kadar sık olmasa da..
ilk sayfadan itibaren okudum. Yalnız kanımca yanlış bilinen şeyler var.
İlk olarak akıntı konusunda yanlış bilgiler mevcut. Ovulasyon olana kadar östrojenin hakim olduğu bir dönem vardır. Östrojenin en belirgin etkisi akıntıyı sümüksü hale getirmesidir. Ayrıca vücut sıcaklığını düşük tutar. Ovulasyon olduktan sonra yumurta fallop tüplerine bırakılır ve rahme doğru ilerler. Yumurtadan geriye kalan sarı cisimciğe corpus Luteum denilir. Yumurtlamadan sonra bu cisim Progesteron hormonu salgılamaya başlar. Yumurtlamadan önce Östrojen, Yumurtlamadan sonra progesteron hakimdir. Progesteron hormonunun 2 önemli etkisi vardır. 1- Vücut sıcaklığınızı 0,5-1 derece artırır. 2-Salgıyı tekrar kremsi yapar. Dolayısıyla salgının kremsi olması ve sıcaklığınızın yükselmesi yumurtlamanın yaklaştığının değil, yumurtlamanın olup bittiğini gösterir. Derhal ilişki olmalıdır., alıntı
Dogru diyosun. Buarada benim sol kasıgım ağrıyo dünbitti reglim psikolojimmi bozuluyo noluyoSagol canim bizimle paylaştığın için zaten hersey herkste bir olmuyor her durum bir olmuyor bunu bilerek hareket etmek lazim su bebek isi hassas konu duygular hakim olduğundan beynin error veriyor
Usutmeden falan olabilir mi canım yeni bittiyse ya da bazen şey de oluyormus adette atilamayan yumurtalarlada adetten hemen sonra hamile kaliniyormus eger erken kesildiysen falan oyle birseyde olabilirDogru diyosun. Buarada benim sol kasıgım ağrıyo dünbitti reglim psikolojimmi bozuluyo noluyo
Offf yapma öyle bişeyolduysa yine oglanımı bulurumUsutmeden falan olabilir mi canım yeni bittiyse ya da bazen şey de oluyormus adette atilamayan yumurtalarlada adetten hemen sonra hamile kaliniyormus eger erken kesildiysen falan oyle birseyde olabilir
Kesin birsey yok canım ama olabilme ihtimalide var kv oyle hamile kalmis kaynima adetten birkac gun sonra ihtimal yani bu hemen öyle düşünme nasip kısmetOfff yapma öyle bişeyolduysa yine oglanımı bulurum
Vallahi öyle insallah ikimizde bayram günü güzel haberi alırız canım madem herseyimiz tutuyor onlarda tutsun:)İnanamadım bu ne tesadüf ya HUU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?