Akisina birakicam artik canım test yaparsam yine bu ay ki gibi olucam beklenti icine giricem kür yapmistm belirti olunca tuttu gibi hissetmistm bakalim insaAllah öyledir gec dollenmedirCanım üzülme belli olmaz bekle bakalım geç döllneme olabilir bati gecince cıkan var hatta kit le cıkmayip kan testinde cikan var ama sen yinede kendinj kötüye alistirki daha cok üzülme bence bu ay ovulasyon testi al netten siparis ver orda fiyatlari uygun
insaAllah nasip olsun canim seni de ekleyelim listeye ne zaman adet tarihinmerhaba kızlar kız isteyendim :) bir oğlumuz var 5 buçuk yaşında Allah sağlıklı hayırlısı gelsin inşallah ama içimdeki kız istiyor hayırlısı bakalım :)
insaAllah doğum günü hediyesi olur sana o güzel haberi alırsın canımhemde doğum günüm :)
inşAllah canıminsaAllah doğum günü hediyesi olur sana o güzel haberi alırsın canım
Hosgeldin canım hayırlısıyla kiz bebislere hamis kaliriz insallahmerhaba kızlar kız isteyendim :) bir oğlumuz var 5 buçuk yaşında Allah sağlıklı hayırlısı gelsin inşallah ama içimdeki kız istiyor hayırlısı bakalım :)
İnşallah canım calısmalara basladinmiKızlar ben geldim neler yaptınız nasılsınız ben ümitliyim inşallah hepimiz hamiş kalcaz
Başladım canım sen başladınmıİnşallah canım calısmalara basladinmi
Bende başladım testlede takip ediyorum daha yumurtla yokBaşladım canım sen başladınmı
Canım varya içimde acaip vi duygu hol yok yumurtayok gebelikyok üçbebem var ama ben garip bişekilde ikizkıyafetlefi ikizhamileleri ikizgebeliklwri falan okuroldum gülüyorum kendime nasıl bir psikolojidir buBende başladım testlede takip ediyorum daha yumurtla yok
Hey masallah canım 4.yü düsünüyon yetmedi bide ikizlere bakiyon kiz kafayimi yedin onlarinda erkek oldugunu dusunsene ay esinle 6erkek yapar aman allahimCanım varya içimde acaip vi duygu hol yok yumurtayok gebelikyok üçbebem var ama ben garip bişekilde ikizkıyafetlefi ikizhamileleri ikizgebeliklwri falan okuroldum gülüyorum kendime nasıl bir psikolojidir bu
Canim uzulme illaki vardir bir zamani rabbim bilir bu ay okadar beliri yasadimki kesin var diyoedum kasik batmalari bendede vardi ama olmadi nasip senin iliski sıklıgın nedir bu ay 9.aymi olucak 1yila kadar doktorlar normal kabul ediyor eger 1yila kadar olmazsa bi doktora gidersin canimBen garip duygular icindeym hic bebegim olmicakmis gibi hissediyorum bugün negatifi görünce yikldm erken yaptm belki evet ama olsa cikardi diyorum sag tarafimda batma devam ediyor sanki ben varim anne burdayim uzulme der gibi öylede bir psikolojiye girdim kendiki kötü hissediyorum
Yaa nebiliyim içim bi garipHey masallah canım 4.yü düsünüyon yetmedi bide ikizlere bakiyon kiz kafayimi yedin onlarinda erkek oldugunu dusunsene ay esinle 6erkek yapar aman allahim
Bak aldırma elime merdaneyi seni döverim haaaaaBen garip duygular icindeym hic bebegim olmicakmis gibi hissediyorum bugün negatifi görünce yikldm erken yaptm belki evet ama olsa cikardi diyorum sag tarafimda batma devam ediyor sanki ben varim anne burdayim uzulme der gibi öylede bir psikolojiye girdim kendiki kötü hissediyorum
Benim yumurtaliklarda bir sorun cikmiyor canım spermlerde azlik yavaslik var sanırım ama esim test vermeye yanasmiyor istemiyor bakalim nasipte ne zaman varCanim uzulme illaki vardir bir zamani rabbim bilir bu ay okadar beliri yasadimki kesin var diyoedum kasik batmalari bendede vardi ama olmadi nasip senin iliski sıklıgın nedir bu ay 9.aymi olucak 1yila kadar doktorlar normal kabul ediyor eger 1yila kadar olmazsa bi doktora gidersin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?