Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Akisina birakicam artik canım test yaparsam yine bu ay ki gibi olucam beklenti icine giricem kür yapmistm belirti olunca tuttu gibi hissetmistm bakalim insaAllah öyledir gec dollenmedir

Ben garip duygular icindeym hic bebegim olmicakmis gibi hissediyorum bugün negatifi görünce yikldm erken yaptm belki evet ama olsa cikardi diyorum sag tarafimda batma devam ediyor sanki ben varim anne burdayim uzulme der gibi öylede bir psikolojiye girdim kendiki kötü hissediyorum

Canım varya içimde acaip vi duygu hol yok yumurtayok gebelikyok üçbebem var ama ben garip bişekilde ikizkıyafetlefi ikizhamileleri ikizgebeliklwri falan okuroldum gülüyorum kendime nasıl bir psikolojidir bu
Hey masallah canım 4.yü düsünüyon yetmedi bide ikizlere bakiyon kiz kafayimi yedin onlarinda erkek oldugunu dusunsene ay esinle 6erkek yapar aman allahim

Canim uzulme illaki vardir bir zamani rabbim bilir bu ay okadar beliri yasadimki kesin var diyoedum kasik batmalari bendede vardi ama olmadi nasip senin iliski sıklıgın nedir bu ay 9.aymi olucak 1yila kadar doktorlar normal kabul ediyor eger 1yila kadar olmazsa bi doktora gidersin canim

Bak aldırma elime merdaneyi seni döverim haaaaa Senin bat ına var daha ümitsizlige kapılmaaasana varsabile çıkmaz testte kuzucum erken hem pes etmek yoookkk olmassa bidaha bidaha bidaha deneyeceksin anlaştıkmı

Benim yumurtaliklarda bir sorun cikmiyor canım spermlerde azlik yavaslik var sanırım ama esim test vermeye yanasmiyor istemiyor bakalim nasipte ne zaman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…