Hadi bakalım insallah hamilesindir güzel haberlerini alırızBen ne zaman yumurtaladigimi kestiremiyorum canım akinti takip ettim ama pek birsey anlamadim artik nasip yarin test alicam su erken gosterenlerden diger günde ilk idrarla yapicam 4gun kala yapmış olucam varsa cikar diye düşünüyorum
Ekliyorum canım4.sirada benim olsun 5 eylul
Tünaydın canım gec gördümGünaydın kızlarr
Nasılsın bgün başladınmı denemelereTünaydın canım gec gördüm
Evet canım dün aksam basladık tesletide yapmaya basladim suan 2.cizgi silik resim atmak istiyorum atamiyorum dosya boyutu nedeniyle yuklenemiyor diyor eskiden yukluyordum nasil yuklendigini biliyormusunuzNasılsın bgün başladınmı denemelere
Hadi insallah canim dualarim seninle ilk denememiydi senin kac cocuk varBen test aldim yarin ilk idrarla yapicam cok heycanliyim insaAllah pozitif çıkar silik bile olsa razıyım
Evet ilk olucak 9.deneme bu canim ve fotografi cekerken ayarlardm boyutunu düşür kalitesini o zaman yüklüyor bendr birkac kere denedim olmamisti öyle yaptm yüklendiHadi insallah canim dualarim seninle ilk denememiydi senin kac cocuk var
Allah razı olsuncanım yaptım oldu ovulasyon testi kullan bu ayda tutmazsa bu sekilde cok hamile kalan var kızmı olsun istiyorsun ilk bebisEvet ilk olucak 9.deneme bu canim ve fotografi cekerken ayarlardm boyutunu düşür kalitesini o zaman yüklüyor bendr birkac kere denedim olmamisti öyle yaptm yüklendi
Kiz bebeklerine cocuklarina ayri bir zaafim var canim ama ilk nasilsa önemi yok saglikli olsun yeterAllah razı olsuncanım yaptım oldu ovulasyon testi kullan bu ayda tutmazsa bu sekilde cok hamile kalan var kızmı olsun istiyorsun ilk bebis
Bu testlerden hic anlamıyorum canım ya bu ayda olmazsa alasim var bakalım ogrenirm artik o zamanEki Görüntüle 1874637 kizlar bakın sizede atiyorum bugun 2.gün teste baslayali adetimin 7.gunu henüz yumurtlamaya yaklasmadik ben denemelere basladim gün asiri cizgi koyulasana kadar deniycem insallah
Aynen canım ilkin önemi yok bende ogluma hic onemsenedim herkes oglun olur insallah dedi bizm ailede erkek yok oyuzden ben farketmez dedim sen gün asirı muhakkak dene iliski den sonra kalcanin altina yastik koy bacaklarini duvara daya kalkma hemen bide ben 20 dk falan boyle bekledikten sonra sola donup yatiyorum kiz icin sola erkek icin saga donun diyorlar bilgin olsunKiz bebeklerine cocuklarina ayri bir zaafim var canim ama ilk nasilsa önemi yok saglikli olsun yeter
Canım üzülme belli olmaz bekle bakalım geç döllneme olabilir bati gecince cıkan var hatta kit le cıkmayip kan testinde cikan var ama sen yinede kendinj kötüye alistirki daha cok üzülme bence bu ay ovulasyon testi al netten siparis ver orda fiyatlari uygunNegatif çıktı moralim cok bozuk uzulmucem negatif cikarsa dedim ama yok böyle belirtimsi seyler yasayinca umutlanmistm kötü oldu bat günü bir daha yapicam insaAllah o zaman pozitif cikar ama umudumu kaybettim bir kere olsa simdidede çıkardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?