evet var ama cok umutlanmistm napiyim kötü oldum zaten 9aydir o sekilde denemeye devam ediyorum artık akisina birakicam diyorum her ay ama yok olmuyor başaramiyorum bakalım nasip kismet ne zaman elimden gelen birsey yok baskaBak aldırma elime merdaneyi seni döverim haaaaaSenin bat ına var daha ümitsizlige kapılmaaasana varsabile çıkmaz testte kuzucum erken hem pes etmek yoookkk olmassa bidaha bidaha bidaha deneyeceksin anlaştıkmı
Ozaman canım insallah gerek kalmaz en kısa zamanda hamile kalırsın ama sen 1senen dolsun esini bi sekilde ikna et götür baktır ama bence bi ovulasyon testide al dene derim yine en azindan gunlerini yakalamak icinBenim yumurtaliklarda bir sorun cikmiyor canım spermlerde azlik yavaslik var sanırım ama esim test vermeye yanasmiyor istemiyor bakalim nasipte ne zaman var
amin inşallah yeter ki sağlıklı gelsinHosgeldin canım hayırlısıyla kiz bebislere hamis kaliriz insallah
Esim ona da yansmiyor canim ya benim kadar istekli degil sanırım anlamıyorumOzaman canım insallah gerek kalmaz en kısa zamanda hamile kalırsın ama sen 1senen dolsun esini bi sekilde ikna et götür baktır ama bence bi ovulasyon testide al dene derim yine en azindan gunlerini yakalamak icin
Canim genelde erkeklerin cogu oyle istememekten degil bence kürtajdan sonra tekrar ayni seyi yasamiyim diye doktora gittim esinle kromozomlariniza bakalim dedielr esime soyledim gitmem diye tutturdu ben kendiminkine baktirdim obaktirmadi malesef erkekler böyleEsim ona da yansmiyor canim ya benim kadar istekli degil sanırım anlamıyorum
Bi yandan ders calısıyorum bi yandan cocuk yapma pesindeyim delirdim galiba
Aynen canım bizim kadar detayci degiller birde olursa olur diye bakıyorlar he istisna isteyenide var ama geneli böyleCanim genelde erkeklerin cogu oyle istememekten degil bence kürtajdan sonra tekrar ayni seyi yasamiyim diye doktora gittim esinle kromozomlariniza bakalim dedielr esime soyledim gitmem diye tutturdu ben kendiminkine baktirdim obaktirmadi malesef erkekler böyle
Allah zihin acikligi versin canım neye calisiyorsun kpssmiBi yandan ders calısıyorum bi yandan cocuk yapma pesindeyim delirdim galiba
Adama cocuk yapalim demesem asla bana yapalim demez ilkindede ben istedim bir kere korunmadik tuttu cünkü sonra vazgecmistik demekki tam yumurtlamaya gelmisAynen canım bizim kadar detayci degiller birde olursa olur diye bakıyorlar he istisna isteyenide var ama geneli böyle
Evet kpss digerinde atanamadik biyere bakalim kismet ama esim hic istemiyor insallah kazanamazsin diyor deli ediyor beniAllah zihin acikligi versin canım neye calisiyorsun kpssmi
benimkide kendi nadir yanasir cok istegi olucak anca yani birde 9 aylik evliyiz daha bazen bu durum cok dokunuyor bana beni neden istemiyor diyeAdama cocuk yapalim demesem asla bana yapalim demez ilkindede ben istedim bir kere korunmadik tuttu cünkü sonra vazgecmistik demekki tam yumurtlamaya gelmis
esimde giricek canim insaAllah kazanirda esimin ailesiyle oturmaktan kurtulurz ayri eve cikariz sende kazanirsn insaAllah tabi hakkimizda hayirlsisi neyse o olsunEvet kpss digerinde atanamadik biyere bakalim kismet ama esim hic istemiyor insallah kazanamazsin diyor deli ediyor beni
Seninki farkli bir durum canim bnimki cocuk konusunu umursamiyor ben sana iliski sıklığınızı oyÜzden sormustum eger cok az oluyorsa tutmama ondan olmustur buyuk ihtimalbenimkide kendi nadir yanasir cok istegi olucak anca yani birde 9 aylik evliyiz daha bazen bu durum cok dokunuyor bana beni neden istemiyor diye
Amin canım insallah esinin ailesiyle oturmanda ayri bi stres insan rahat edemezki bak esinin istememesi onlada alakali olabilir her sekilde stres altindasinizesimde giricek canim insaAllah kazanirda esimin ailesiyle oturmaktan kurtulurz ayri eve cikariz sende kazanirsn insaAllah tabi hakkimizda hayirlsisi neyse o olsun
Canımm iyyim ben bu ara biraz yogunum da pek bakamıyorum topiclere sen stres yapma kuzucum akışına bırak Rabbim ol derse olmayacak şeyyok normalhayatına adapteol. Eşine gelince psikolojik bence seni istemese evlenmezdi kuzucum daha yenievlisiniz alışacak herhuyunuzu öğreneceksiniz birbirinizin normalbunlar takılma tammmı
İlk bebekmiBende 13 haftalık hamileyim ve basından beriii kızım diye seviyorum öyle hissediyorum çok istiyorm bi kızım olsun öncelik sağlığı tabiki ama inş allah bana da nasip eder gözüm hep kız kıyafetlerinde tokaları çorapları filan :) pazartesi randevum var 2li test için inş gösterir cinsiyetini :)
haklısın canım alisma süreci idare edicez birbirimiziCanımm iyyim ben bu ara biraz yogunum da pek bakamıyorum topiclere sen stres yapma kuzucum akışına bırak Rabbim ol derse olmayacak şeyyok normalhayatına adapteol. Eşine gelince psikolojik bence seni istemese evlenmezdi kuzucum daha yenievlisiniz alışacak herhuyunuzu öğreneceksiniz birbirinizin normalbunlar takılma tammmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?