Rabbim gonlunden geceni nasip etsin canım oncelikle saglikli olsun insaAllahBende 13 haftalık hamileyim ve basından beriii kızım diye seviyorum öyle hissediyorum çok istiyorm bi kızım olsun öncelik sağlığı tabiki ama inş allah bana da nasip eder gözüm hep kız kıyafetlerinde tokaları çorapları filan :) pazartesi randevum var 2li test için inş gösterir cinsiyetini :)
Hadi insallah önce sağlıklı hayırlı olsun insalalh bir kızın olurBende 13 haftalık hamileyim ve basından beriii kızım diye seviyorum öyle hissediyorum çok istiyorm bi kızım olsun öncelik sağlığı tabiki ama inş allah bana da nasip eder gözüm hep kız kıyafetlerinde tokaları çorapları filan :) pazartesi randevum var 2li test için inş gösterir cinsiyetini :)
Evet allah izin verirse ilk bebeğim olck :)İlk bebekmi
Amin inşallah çok teşekkür ederm rabbm olmayanlara nasip etsin sizlerinde gönlüne göre versin inşallah :)Rabbim gonlunden geceni nasip etsin canım oncelikle saglikli olsun insaAllah
Hadi insallah önce sağlıklı hayırlı olsun insalalh bir kızın olur
Canım benim inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucagını doldursun sana ve tüm dileyenlere inşallahEvet allah izin verirse ilk bebeğim olck :)
Aminn canmmm inşallahh dileyen herkes kavusur yavrusuna ama düşünmeyin kızlar eşinizle yakınlaşırken bebek düşündükçe olmuo düşünmeyi brakınca oluo stres çok etkilio galiba gerçektenCanım benim inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucagını doldursun sana ve tüm dileyenlere inşallah
Hosgeldin canım aksam yola cıkıcaz test yapıp duruyorum hafif koyulasmaya basladı test bugunde olursa insallah aksama kadar birakicam son iliski olucak sonra testi araliklarla tekrarliycam bakalim ne zaman catliyormus benim yumlarBen geldim canlarrrrNasılsınız keyifler nasıl @morsevdam senin bat bugn demi test yaptınmı inşallah bebişin yoldadır duamızdasın öptümkomacan
Bugünü boşgeç ozaman bence belliolmaz benim ptesi yumoşlamam lazımken ctesi yumoşladım. Cuma bıraktım artık korunuyrmHosgeldin canım aksam yola cıkıcaz test yapıp duruyorum hafif koyulasmaya basladı test bugunde olursa insallah aksama kadar birakicam son iliski olucak sonra testi araliklarla tekrarliycam bakalim ne zaman catliyormus benim yumlar
Iyi hamd olsun canım test yapmadim gecikirsem yapicam sabah mide bulantim oldu çıkardım ve suan adet olucakmisim gibi agrim var bakalım sonu ne olurBen geldim canlarrrrNasılsınız keyifler nasıl @morsevdam senin bat bugn demi test yaptınmı inşallah bebişin yoldadır duamızdasın öptümkomacan
Bgun yaparsan çıkar ayyy bende cok heycanlandım canım bekliyorum güzel haberlerini bence sen hamiş oldunnnnIyi hamd olsun canım test yapmadim gecikirsem yapicam sabah mide bulantim oldu çıkardım ve suan adet olucakmisim gibi agrim var bakalım sonu ne olur
Hic sanmiyorum canım ya agrim gecti sag tarafimda gerilme kayboldu yumurtalama agrisiydi sanırım gec yumurtladim diyicem ama uc hafta surermiydi onuda bilmiyorum yarin sabah yaparım testi insaAllah pozitif çıkar ağzın bal yesin insaAllah oyleyimdirBgun yaparsan çıkar ayyy bende cok heycanlandım canım bekliyorum güzel haberlerini bence sen hamiş oldunnnn,
Hic sanmiyorum canım ya agrim gecti sag tarafimda gerilme kayboldu yumurtalama agrisiydi sanırım gec yumurtladim diyicem ama uc hafta surermiydi onuda bilmiyorum yarin sabah yaparım testi insaAllah pozitif çıkar ağzın bal yesin insaAllah oyleyimdir[/QUOTE
Kuzucum takmaa bence sende bebiş var neçok evham yapmışım diceksin akşam yapsanda çıkar adetgünü yaptıgında çıkıyo ama birazsilik olabilir bakgörceksin inşallah.. Zaten adetolcak olsan sancılı olmuyomu seninde aksine ağrınartar benimsancılı olur ve dayanılmazolur mesela başındönüyomu hafif hafif bulantın varmı canım böyleşeyler erkengebelik belirtisi bida söylüyorum agrısancı coknormal deil olmamasıiyi canımcım duamdasın.. Allahım inşallah bugüzel kardeşimin kucagını sağlıklısıhhatli gönlündeki gibi hayırlıbir kızevlatla doldur sapsarı saçlı boncukmavigözlü bukle saçlı bir bebişi olsun inşallah. ona ciciş elbiseler almayı saçlarını süslemeyi annekız kombin yapmayı nasib eyle yarabbbiiiiiiimmmm..Yaren6 ask olsun canim niye oyle diyim canım demek samimiyettir aksine isimle hitap resmi kalir ozelden yazarim adimi ifsa olmasin şimdi
Agri aramiyorm aslinda canim ya ama genelde kasik agrim oldu vs diyor hamileler insan saniyorki oyle olmazsa yokmus gibi zaten umudum kalmadi adet olucakmisim hissi var
canim duygulandirdin beni Allah razi olsun nasil güzel yureklisin Allahim gonlunden gecen ne varsa nasip etsin sana insaAllah birbirimzie guzel haberler vermek nasip olsun cok mutlu ettin beni duanla Allah bin kere razi olsunKuzucum takmaa bence sende bebiş var neçok evham yapmışım diceksin akşam yapsanda çıkar adetgünü yaptıgında çıkıyo ama birazsilik olabilir bakgörceksin inşallah.. Zaten adetolcak olsan sancılı olmuyomu seninde aksine ağrınartar benimsancılı olur ve dayanılmazolur mesela başındönüyomu hafif hafif bulantın varmı canım böyleşeyler erkengebelik belirtisi bida söylüyorum agrısancı coknormal deil olmamasıiyi canımcım duamdasın.. Allahım inşallah bugüzel kardeşimin kucagını sağlıklısıhhatli gönlündeki gibi hayırlıbir kızevlatla doldur sapsarı saçlı boncukmavigözlü bukle saçlı bir bebişi olsun inşallah. ona ciciş elbiseler almayı saçlarını süslemeyi annekız kombin yapmayı nasib eyle yarabbbiiiiiiimmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?