Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

canim duygulandirdin beni Allah razi olsun nasil güzel yureklisin Allahim gonlunden gecen ne varsa nasip etsin sana insaAllah birbirimzie guzel haberler vermek nasip olsun cok mutlu ettin beni duanla Allah bin kere razi olsun
Canım benim gerçekten içimden geldigi için dua ettim inşallah güzel haberlerimizi vercez birbirimize dostlugumuz baki kalcak inşallah canımmmmmmmmm bak nediycem atvde seviyorsevmiyor var biz ogluşladımla bayılıyoruz senfe izle hemeglenceli hemkomik kafandagılır kuzum

Bu arada yarın haberver meraktakoyma beni bencebebişin senle ama yoksada dünyanınsonu deil mevlam dileyince olcak ağlamak üzülmek pesetmekyok

Sagol canim tavsiyen icin ama tvye bakmıyorum ben pek dizi falan izlemiyorm bayadir

Bu arada yarın haberver meraktakoyma beni bencebebişin senle ama yoksada dünyanınsonu deil mevlam dileyince olcak ağlamak üzülmek pesetmekyok
insaAllah canim benim gelmiştir minnakm annesine haber veririm olmasada pes etmek yok aynen napalim denemeye devam

Sagol canim tavsiyen icin ama tvye bakmıyorum ben pek dizi falan izlemiyorm bayadir

insaAllah canim benim gelmiştir minnakm annesine haber veririm olmasada pes etmek yok aynen napalim denemeye devam
İnşallah seninledir bebişin Allahım nolur bu arkadaşımın dileğini kabul et bebeği sarılmışolsun bırakmasın... Öptüm komacan

Sevdammmmmmmm nerdesinnnn
Burdayim canim moralim bozuk dün gece akintimin içinde kirmizilik vardı cok az aha geliyor adet dedim ped koydm yattm sabah kalktım alarm kurmstm test yapmak icin gelmezse yaparım diye yaptm negatif çıktı ama hala adet olmadim biraz agrim var olucakmisim gibi hazirladim kendimi yani her an gelebilir yerlesme kanamasi degildir bu sanmıyorum
Sen naptin nasılsın

Gelmezse kırmızılar bgun testi tekrarlarsın kuzum bazen geçdöllenmeden ötürü hemen çıkmayabilir eger güniçinde gelmezse zaten bilki lekelenme bebişin senle amaadetin gelirse bile üzülmeyeceğiz demekki zamnı var dicez canımbenim Allah ın dedigi olur vardır hikmeti dicez hayırlızamanda hayırlıevlat dilegeceğiz inşallah sabır dua şükür tevekkül. Kalbim seninle duam seninle

Ben 10 ve 11.gün denedim digerlerinde korundum kuzum bakalım Rabbim verirse ne mutlu vermezsede hakkımda hayırlısı buymuş dicem zaten buay olmazsa denemehecem artık biliyosun oğluşlarımvar eşim çokkız sevmesine ragmen artık büyüdüler çocuklar kendimizevakit ayırabiliriz sende yoruldun diyo ama beni kırmamak için buay denedik olmazsa bida denemem sanırım oyüzden buay cokönemli benimiçin nolur bana duaet hakkımdahayırlıysa hamileolmuş olagım buay 2hafta nasılgeçecek bilmiyorum hem çok korkugorum hemde çok heycanlıyım kalırsam diyorumsonra diyorumki yaoda erkek olursa verdigine elhamdülillah ama milletin lafıylabile başedemem sanırım azçok söylenecekleri kahkaları tahminedersin şıan yazarken bile ağlıyorum aklımageldikçe. Burda şuan ezanokunuyo Rabbim inşallah ezanlar hürmetine sanada banada hayırlısaglıklı kızevlat nasipetsin tüm kucağı boşların hagırlısıyla kucagını doldursun erkekdileyenlere erkek kızdileyenlere kızevlat versin inşallah bu günahkar aciz kullarını evlatlarıyla sınamasın bugünümüze çokşükür inşallah ezanlar hürmetine dualarımızın oldu sevincini yaşatsın Rabbim

El-Muhyî ismi serifi hurmetine Rabbim bu ay bize hamile kalmis olmayi nasip etsin canım bize bir can vermis olsun hikmeti merhameti sonsuz Rabbim insaAllah senim tutmustur benimkide yerlesme kanamasidir gelmistir bebisim hamd olsun uzulsemde moralim bozulup aglasamda pes etmiyorum denemeye devam 9ayimiz bitti bugn evliligmzde daha erken belki evet ama yasim 23 ikinci ucuncu istiyorum Rabbim nasip ederse bunlar icinde zaman lazim yas lazim erken kalkan erken yol alır Allahim uc evladinin okuyup vatana millettene güzel seyler yaptığını hak yolunda caba sarfettiklerini namazli guzel huylu yasadiklarini murvetlerini torunlarini gormeyi nasip etsin sana canım benim evlatla imtihan etmesin hiçbir ana babayı isteyene nasip etsin verdiğinede acisini gostermesin insaAllah burdada ezan yeni bitti dualarimiz ezani serif hürmetine kabul olsun insaAllah Peygamberimiz (s.a.v) e selam olsun gunahlarimz af duamiz kabul olsn insaAllah

Canlarım çok tatlı yazismissiniz. .hep aminn diyorum bende bu yazılara...benimde bu ay tam yumurtlama günümde oldu...istemiyordum aslında o gün ama işte olduhem kız için öncesinde olması sonra bırakılması gerekiyor ya artık bakalım bekleyip göreceğiz eylül 5 te kesin belli olur olmazsa bende yaren gibi bırakiyim artık diyorum yaklaşık 1 yıldır deniyoruz çünkü rabbim iyiki ogluslarimi vermiş çok şükür yoksa her ay tuttumu tutmadı çok zor yaaa napalim kader kismet

Canım benim yumoşgünü kızı bulanda cok Allahın ol demesi yeter elimizden gelen dua etmek. Başka çaremiz yok kuluz muhtacız ondan gelen herşeye razıyız inşallah dualarımızın oldu sevincini yaşarız ama ewet olmadıysa bırakıcam ben dwnemeyi Rabbimin takdiri hayırlısı böyleymiş dicem hepimize dua ediyorum Allahım bizide kızım demekle şereflendirir inşallah sizlerde beni katın dualarınıza bat 12eylül bakalım nolcak

hakkimizda hayirlisi olsun canım aynen sizin hic degilse evlatlariniz var Allahim acilarini göstermesin bana da nasip etsin Yaren6

Amin inşallah canım sen kırmızıladı görmedin demi daha,Bence görmediysen sabah bi test daha yapmalısın
bugün gezerken ilik ilik seyler gelir gibi oldu aha dedim oldum galiba megerse akintiymis agrimda vardi ama olmadim daha canim testim kalmadi almadimda bir iki gün daha olmazsam direk kan veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…