Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

İnşallah Allah hayırlı bir kız evlat da sana ve bizlerede nasipetsin cinsiyet belli olunca bizede yaz canım

Sevdammmmm canımmmm ozaman sevinebiliriz nasıl duruyon hadi hemen test yapppp çabuk bekliyom müjdeli haberini oleyyyy
idrar testi yapmicam canim ya direk kan yaptirmak istiyorum 1-2 gun daha gecsin cok heyecanliyim zor duruyorum ama doğru sonuc almak icin sabretmeliyim

idrar testi yapmicam canim ya direk kan yaptirmak istiyorum 1-2 gun daha gecsin cok heyecanliyim zor duruyorum ama doğru sonuc almak icin sabretmeliyim
Nasıl. BEkliyon ben sabırsjzım çok beklwyemem adetgünümde baslrım sanırım idrar testi yapmaya

Nasıl. BEkliyon ben sabırsjzım çok beklwyemem adetgünümde baslrım sanırım idrar testi yapmaya
esim bu konuda bıraz gicik canım aldirmiyor malesef varsa zaten er ya da gec öğreniriz ben güvenmiyorm bu testlere diyor

Selam arkadaslar.Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah.Hamileligimi kesinlestirdim cok sukur.simdi sabirsizlikla cinsiyetini ogrenmeyi bekliyorum.3 bucuk yasinda bir oglum var.nasipse eger Allahim saglikli hayirli bi tane de kiz evladi verse cok mutlu olurum.

sağlıkla dünyaya gelsin insaAllah canim Allahim gonlunden geceni nasip etsin evlatlarini sana bagislasin

Canim sende ondan habersiz al yap.zaten 5 lira bisey.istersen esine soyleme.senin icin rahatlasin.ben olsam asla dayanamazdim
Bugün evde alamamda anca yarin canım bende zor duruyorum zaten öğrenmemek icin belirsizlik kötü

Kızlar selam tatilde oldugum icin pek yazamiyorum erkek bebek isteyenler forumuna firsat bildukca yazip testimi yorumlattim yumurtam dun gece sanirim catlamis oyle dediler 1bucuk gun oncesi iliski oldu artik kotunma asamasindayim dualarinizda benide unutmayın rabbim hepimize hayırlı saglıklı bir kız evlat nasip etsin insallah

İnşallah canım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasib etsin Rabbim sende bizi unutma dualarında bende perşembe gitcem nasipse dikkatli ol denizde benimküçük oglumda tatildengelince kanamamoldu daha yeni hamileydim ilgisivarmıdır bilmem ama yinede uyarmakistedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…