ne demek canım benim faydali olursam ne mutlu bana benimde bu ay hep sag tarafmda varCanım benim okuycam inşallah teşekkürler çok iyisin bitanem iyki varsın sol kasık ağrım geçmedi niyeyse umutsuzlaşıyorum biraz Biraz
Sağol canım ederim tabi hep ediyorum herkeseİnşallah canım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasib etsin Rabbim sende bizi unutma dualarında bende perşembe gitcem nasipse dikkatli ol denizde benimküçük oglumda tatildengelince kanamamoldu daha yeni hamileydim ilgisivarmıdır bilmem ama yinede uyarmakistedim
olmadim canım yarin kan vermeye gidicem sabah dua et lütfen pozitif sonuc alayim cok umutlandim negatifede hazirladim yinede kendimi karmasa icindeym insaAllah gelmiştir minigm
bugün gidemedim kan vermeye canım yarin sabah gidicem insaAllah
Kac gün gecti adetin üzerinden canım oldun yarın gidersinbugün gidemedim kan vermeye canım yarin sabah gidicem insaAllah
32.gunumdeyim canım 28 günu baz alirsam 4gun gecikmiş oluyorumKac gün gecti adetin üzerinden canım oldun yarın gidersin
Ay hadi bakalım hayırlısı insallah bebis yoldadır32.gunumdeyim canım 28 günu baz alirsam 4gun gecikmiş oluyorum
Canım benim insaAllah cok umutluym cokta korkuyorum yine negatif görmektenAy hadi bakalım hayırlısı insallah bebis yoldadır
Canımmmm giremiyorum tatildeyim bende sen kadar heycanlyım yalnizdeilsin ben umutluyum inşallah bebişin seninle duamdasın kuzumCanım benim insaAllah cok umutluym cokta korkuyorum yine negatif görmekten
Insallah korktugun degildir degilsede moral bozmak yok yola devamCanım benim insaAllah cok umutluym cokta korkuyorum yine negatif görmekten
Öyle canim pes etmek yok napalımInsallah korktugun degildir degilsede moral bozmak yok yola devam
benden güzel haber gelicegini sanmıyorum canım adet olucam gibi insaAllah sizlerden güzel haberler alırız topic senlenirEvet morsevdam ı merakla bekliyozbide bulutu çok merak ediyorum hep erkek için uygulanan yöntemin tersini yaparak kızı tutturacakmi...inşallah da tutar bizede ümit olurrrr benimde 5 ı bat ama gelecek gibi göğüs ağrısı akintim hep aynı gibii
Belli olmaz canim bu belirtiler hamileliktede oluyor insallah güzel haberlerini aliriz ben yòntemi denedim gerisi rabbime kalmıs kısmet artık ne hayırlıysa o olsun senin iliski nasıl oldu peki bi yòntem denedinmiEvet morsevdam ı merakla bekliyozbide bulutu çok merak ediyorum hep erkek için uygulanan yöntemin tersini yaparak kızı tutturacakmi...inşallah da tutar bizede ümit olurrrr benimde 5 ı bat ama gelecek gibi göğüs ağrısı akintim hep aynı gibii
Ümitsizlik yok henüz adet olmadın canımbenden güzel haber gelicegini sanmıyorum canım adet olucam gibi insaAllah sizlerden güzel haberler alırız topic senlenir
orası öyle canım ama sökülemiyorum galiba ondan böyle oluyorÜmitsizlik yok henüz adet olmadın canım
Olabilir canım ben hamile kalmadan önceki ay 5gün falandı galiba gecti adet oldum nirmalde 26,27 gün olurum bana dedilerki vücut kendini hamilelige hazırlıyor gercekten sonraki ay hamile kaldım bide hamileligim ilk aylarî aynı adet olucak gibi hafif agrılar oluyororası öyle canım ama sökülemiyorum galiba ondan böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?