Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Canım benim okuycam inşallah teşekkürler çok iyisin bitanem iyki varsın sol kasık ağrım geçmedi niyeyse umutsuzlaşıyorum biraz Biraz
ne demek canım benim faydali olursam ne mutlu bana benimde bu ay hep sag tarafmda var

Amin cnm Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip eder inşallah :) bayramdan sonraki hafta 2li tarama testi var 12 haftalık oluyoruz inş belli olur ben de çok merak ediyorum:) Yaren6

Sağol canım ederim tabi hep ediyorum herkese

Evet morsevdam ı merakla bekliyoz bide bulutu çok merak ediyorum hep erkek için uygulanan yöntemin tersini yaparak kızı tutturacakmi...inşallah da tutar bizede ümit olurrrr benimde 5 ı bat ama gelecek gibi göğüs ağrısı akintim hep aynı gibii

benden güzel haber gelicegini sanmıyorum canım adet olucam gibi insaAllah sizlerden güzel haberler alırız topic senlenir

Belli olmaz canim bu belirtiler hamileliktede oluyor insallah güzel haberlerini aliriz ben yòntemi denedim gerisi rabbime kalmıs kısmet artık ne hayırlıysa o olsun senin iliski nasıl oldu peki bi yòntem denedinmi

orası öyle canım ama sökülemiyorum galiba ondan böyle oluyor
Olabilir canım ben hamile kalmadan önceki ay 5gün falandı galiba gecti adet oldum nirmalde 26,27 gün olurum bana dedilerki vücut kendini hamilelige hazırlıyor gercekten sonraki ay hamile kaldım bide hamileligim ilk aylarî aynı adet olucak gibi hafif agrılar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…