Benim ilişkiyi sormaBelli olmaz canim bu belirtiler hamileliktede oluyor insallah güzel haberlerini aliriz ben yòntemi denedim gerisi rabbime kalmıs kısmet artık ne hayırlıysa o olsun senin iliski nasıl oldu peki bi yòntem denedinmi
ay insaAllah benimde öyledir canım benimOlabilir canım ben hamile kalmadan önceki ay 5gün falandı galiba gecti adet oldum nirmalde 26,27 gün olurum bana dedilerki vücut kendini hamilelige hazırlıyor gercekten sonraki ay hamile kaldım bide hamileligim ilk aylarî aynı adet olucak gibi hafif agrılar oluyor
belli olmaz canım öyle denk gelip kiz olanda varmış boşver takılma nasipte varsa olur Allah gönlüne göre versinBenim ilişkiyi sormatam seninkinin tersi oldu yani öyle denk geldi....yumurtlama gunu..
Testle denemediysen belli olmaz daha erken veya gec yumurtlama olabiliyor bide sık iliskininde önemi var sık iliski denediysen xlerin olma sansı daha çokBenim ilişkiyi sormatam seninkinin tersi oldu yani öyle denk geldi....yumurtlama gunu..
daha adet olmadim canım akinti gibi geliyor ama adet kani gibi kokulu sökülemiyorum anlasilan pzt gidicem kadin doguma
anladim canimdaha adet olmadim canım akinti gibi geliyor ama adet kani gibi kokulu sökülemiyorum anlasilan pzt gidicem kadin doguma
Olsun canım neden ara veriyorsunBen kırmızı kart i gördümbiraz ara vereceğim artık....Rabbim sizlere gonlunuzdekini versin inşallah kuzucuklar
Olsun canım neden ara veriyorsunBen kırmızı kart i gördümbiraz ara vereceğim artık....Rabbim sizlere gonlunuzdekini versin inşallah kuzucuklar
hakkimizda hayirlisi canim bende yoruldm artık ara vericemBen kırmızı kart i gördümbiraz ara vereceğim artık....Rabbim sizlere gonlunuzdekini versin inşallah kuzucuklar
Stresli oluyo yaa her ayy tuttumu tutmadimi ama seni takip edecrgimOlsun canım neden ara veriyorsun
birseyler yapinca beklenti oluyor ister istemez oyüzden baska şeylerle oyalanicam canım kursa falan baslicam zaten kafam dagilirStresli oluyo yaa her ayy tuttumu tutmadimi ama seni takip edecrgimbelki umut olursun bana daa inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum...sevdama gelinceeee sen bırakma csnim ve ümitsiz olma sen daha yolun başındasın ve yaşin çok ideal yapacağın çok basit ama zor bişey kafaya hiç takmamak olacak inşallah seninde
aliskanlk yapti her gun bakmadan duramiyorum ki canım olsun burasida kafa dagitmak icin iyi oluyor arkadasliklar muhabbet destek falan Allah hepinizden razı olsun kimseye anlatamıyorum burda döküyorum icimiKızlar ikinizede tavsiyem sakın bırakmayın özellikle @morsevdam bak daha ilk bebek denemeye devam et ama bu sayfaları sen takibi bırak cünkü sürekli giriyoruz oyüzfende bu durum aklımızdan cıkmıyor beklenti icine girme normal iliskini güzel yasa ama hamile kalirmiyim diye düsünme dedigin gibi kursa yazıl kafanı dagıt ama yumurtlama haftasinu muhakkak degerlendir 3aya kadar daha olmazsa kadın dogumcuya git insallah bir sorun yoktur en onemlisi stres onu yen gerisi kolay insallah
Tamam canım ozaman gir ama artık hamilelik düsünmüyor, korunuyor gibi dusun kendini gun falan sayma kendini bide oyle dene canımaliskanlk yapti her gun bakmadan duramiyorum ki canım olsun burasida kafa dagitmak icin iyi oluyor arkadasliklar muhabbet destek falan Allah hepinizden razı olsun kimseye anlatamıyorum burda döküyorum icimi
Hosgeldin canım insallah bir kız evladı tadarsın sende cocuklarinda iliskilerin nasil olmustu yumurtlamaya göre falanmı denedinMerhaba hanımlar ben yeni katıldım aranıza benimde 3 tane oglum var 13,9,6 yaşında ikinci ve üçüncü hamileliklerimde kız olsunlar istedim ama nasipte oglan varmış ama icimdeki kız hevesimi bastıramıyorum bizde 6 aydır deniyoruz ama tutmadı iki gün önce adet oldum inşallah nasipse bu ay hamile kalırız
telefondaki uygulamayi falan silicem ordan bakiyordum hep sagol canim destegin icin Allah razı olsun senden guzel haberler gelir insaAllahTamam canım ozaman gir ama artık hamilelik düsünmüyor, korunuyor gibi dusun kendini gun falan sayma kendini bide oyle dene canım
Hosgeldin canım Allahim gonlundekini nasip etsin insaAllah saglikla bir kiz evlat nasip etsinMerhaba hanımlar ben yeni katıldım aranıza benimde 3 tane oglum var 13,9,6 yaşında ikinci ve üçüncü hamileliklerimde kız olsunlar istedim ama nasipte oglan varmış ama icimdeki kız hevesimi bastıramıyorum bizde 6 aydır deniyoruz ama tutmadı iki gün önce adet oldum inşallah nasipse bu ay hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?