Cümlemizden razı olsuntelefondaki uygulamayi falan silicem ordan bakiyordum hep sagol canim destegin icin Allah razı olsun senden guzel haberler gelir insaAllah
Bat tarihin ne canim seni de listeye ekliyimMerhaba hanımlar ben yeni katıldım aranıza benimde 3 tane oglum var 13,9,6 yaşında ikinci ve üçüncü hamileliklerimde kız olsunlar istedim ama nasipte oglan varmış ama icimdeki kız hevesimi bastıramıyorum bizde 6 aydır deniyoruz ama tutmadı iki gün önce adet oldum inşallah nasipse bu ay hamile kalırız
Evet canım ne kusuru asil sen kusura bakma ben direk öyle yazdim aliskanlik burda yaza yazaBat tarihi adet olacagımız tarihmi acaba kusura bakmayın daha önce hic duymadıgım bi kelime olunca
Günaydın canım bu hafta güzel haberler almak nasip olsun insaAllahGünaydın kızlar iyi haftalar
Amin canım insallah sen ne durumdasın adet olmadin daha dimiGünaydın canım bu hafta güzel haberler almak nasip olsun insaAllah
Yok canım randevu aldim yarin doktora gidicemAmin canım insallah sen ne durumdasın adet olmadin daha dimi
Güzel haberlerle gel inşallahYok canım randevu aldim yarin doktora gidicem
insaAllah canım benimGüzel haberlerle gel inşallah
hala gidemedim canım gidebilsem yazardim sagol düşünüp soruyorsun bana hergün Allah bin kere razı olsun esim biraz daha bekleyelm diyor beni sinir ediyor ona normal geliyor anlatıyorum bu şekilde olmadi hic bebkte yok neden böyle diye bugun 9.gunde bitti hala adam akilli olmadim ara ara geliyor peceteye silince ya da ufacik dolduruyor kulodumu o kadar bakalım olmadi yarin sabah kendim cikip gidicem daha kac gun gecicek anlamadim
Anladım canım ya, tekrar bi test yaptınmı sen adet gectikten sonrahala gidemedim canım gidebilsem yazardim sagol düşünüp soruyorsun bana hergün Allah bin kere razı olsun esim biraz daha bekleyelm diyor beni sinir ediyor ona normal geliyor anlatıyorum bu şekilde olmadi hic bebkte yok neden böyle diye bugun 9.gunde bitti hala adam akilli olmadim ara ara geliyor peceteye silince ya da ufacik dolduruyor kulodumu o kadar bakalım olmadi yarin sabah kendim cikip gidicem daha kac gun gecicek anlamadim
Bugünde yaptim canım aksam birkac saat oldu negatif çıktıAnladım canım ya, tekrar bi test yaptınmı sen adet gectikten sonra
Ozaman git canımBugünde yaptim canım aksam birkac saat oldu negatif çıktı
1-2 gün daha beklicem canım kesilir belki azalmaya başladı zatenOzaman git canım
Anladım canım1-2 gün daha beklicem canım kesilir belki azalmaya başladı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?