Insallah canım cümlemizden güzel haberler alalımbulut29 Hemen öyle düşünme canım herkesin bir olmuyor biliyorsun adet olmadigin sürece umut var insaAllah güzel haberler alırız senden
Ayy hadi insaAllah güzel haberler olsun canım yaGünaydın benim belirilerim devam ediyor kasık agrim iyice cogaldi sol tarafim agriyor diger belirtilerde devam test yapsammı diye icim icimi yiyor kendimi zor tutiyorum 3gun var bata bugunde bekliyim belki yarin sabah yaparim
Kendin icin umutsuzluga kapilma canım belli olmaz hic hissettirmeden gelir belki kirmizilar gelmeden umutsuzluk yok
Canım ümitlendirmek istemem ama duydugum kanama oldugu için zayen testte negatif çıkabilirmiş hormonların yükselmemiş olabilir lekelenmeden ötürü şimdiye çoktan olmalıydın yoksa ki şunuda diyim benim bi arkadaşım 3ay üstüne yogun şekilde adetgördü bilmedi hamileoldugunu bişey kıpırdıyo diye gitti meger bebekmiş olabiliyo kızı olduKendin icin umutsuzluga kapilma canım belli olmaz hic hissettirmeden gelir belki kirmizilar gelmeden umutsuzluk yok
Benim bir kismet olmadi simdiden sonra araya bayram girdi zaten dun ve bugün kesildi ama dün esimle yürüyüş yaptk eve geldim baktm kahverengi gelmiş kuloduma biraz peçeteyle silince hafif kirmizyla karisik geldi arada leke gibi oluyordu bugn hic yok bayramdan sonraya kaldi artik bebek olduğunu sanmıyorum zaten yerlesme kanaması olmaz böyle bence hem testte yaptm negatif cikti
ayy insaAllah benimde öyledir canım ya esimle konusmasini yapıyoruz gidip kan veriyim diye bakalım heves yaptm ama negatif gormeyede hazırım mubarek cuma ve bayram oncesi insaAllah guzel haber alırımCanım ümitlendirmek istemem ama duydugum kanama oldugu için zayen testte negatif çıkabilirmiş hormonların yükselmemiş olabilir lekelenmeden ötürü şimdiye çoktan olmalıydın yoksa ki şunuda diyim benim bi arkadaşım 3ay üstüne yogun şekilde adetgördü bilmedi hamileoldugunu bişey kıpırdıyo diye gitti meger bebekmiş olabiliyo kızı oldu
İnşallah canım tabi git ya hem folik asit falan başlar degerlerine bakması lazım nekadar erken gidersen okadar iyiayy insaAllah benimde öyledir canım ya esimle konusmasini yapıyoruz gidip kan veriyim diye bakalım heves yaptm ama negatif gormeyede hazırım mubarek cuma ve bayram oncesi insaAllah guzel haber alırım
Gidiyoruz kan vermeye canım dua et pozitif sonuc alayim kötü birsey olmasınİnşallah canım tabi git ya hem folik asit falan başlar degerlerine bakması lazım nekadar erken gidersen okadar iyi
Ayy canım benim inşallah bebişin seninledir hayırlı güzel haberlerle dön inşallah Rabbim sana ve tüm isteyenlere tattırsın inşallah bekliyorum seniGidiyoruz kan vermeye canım dua et pozitif sonuc alayim kötü birsey olmasın
insaAllah bitanem verdim sonucu 6 gibi cikicakAyy canım benim inşallah bebişin seninledir hayırlı güzel haberlerle dön inşallah Rabbim sana ve tüm isteyenlere tattırsın inşallah bekliyorum seni
Ozaman son 20dk ayy inşallah hayırlızaman şimdidir ve hamilesindir telfonlada sorabiliyosun sonucu eger uzaksainsaAllah bitanem verdim sonucu 6 gibi cikicak
internet sitesinden bakicam canım aynen vakit azaldi ve heyecan umutla karisik umutsuzluk falan karmasigmOzaman son 20dk ayy inşallah hayırlızaman şimdidir ve hamilesindir telfonlada sorabiliyosun sonucu eger uzaksa
Canım arkadaşım inşallah gönlündeki gercek olur bebişinle taçlanır hayatın inşallahinternet sitesinden bakicam canım aynen vakit azaldi ve heyecan umutla karisik umutsuzluk falan karmasigm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?