Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Canlar batlar yaklasti belirtiler var mı nasil durumlar

Günaydın S selifor canım ben belirtileri sayiyım ama ümidim yok gecen ayda aynı belirtileri yasadîm sonuç negatifti bide ovulasyon testiyle hamileligini ogrenen cok insan var arastirmistim diger topikte aynı gun iliski olup batlarimiz ayni olan bir arkadas var o ovulasyon testi yapiyor cok koyu cizgi cikiyor buyuk ihtimal hamile ama ben yaptim hic cizgi cikmadi galiba bu ayda olmadi oyuzden umidim kirildi biraz

Belirtilerim gögüsde ağrı,arada kasık agrısı,karnıma acayip gaz agrıları giriyor,dün aksam 2saat mide bulantısı yasadım

bulut29 Hemen öyle düşünme canım herkesin bir olmuyor biliyorsun adet olmadigin sürece umut var insaAllah güzel haberler alırız senden

Canlar nasılsınız belirtiler var mı günler yaklaştı ne alemdesiniz
Benim bugün kesildi artik derken kahverengi biraz kirmizili karisl geliyor hala peceteye silince anlamadım yarin artik gitmeliyim doktora tabi kismetse yani bir kismet olmadi artık korkmaya başladım neden böyle diye

Günaydın benim belirilerim devam ediyor kasık agrim iyice cogaldi sol tarafim agriyor diger belirtilerde devam test yapsammı diye icim icimi yiyor kendimi zor tutiyorum 3gun var bata bugunde bekliyim belki yarin sabah yaparim

Günaydın benim belirilerim devam ediyor kasık agrim iyice cogaldi sol tarafim agriyor diger belirtilerde devam test yapsammı diye icim icimi yiyor kendimi zor tutiyorum 3gun var bata bugunde bekliyim belki yarin sabah yaparim
Ayy hadi insaAllah güzel haberler olsun canım ya

S selifor bulut29 Kızlar ben gwldim konusmaları okudum ümitliyim ben sizlerden ama kendimden pek degil sevdam sen niye bekliyosun hala gitmen lazım kuzum
Kendin icin umutsuzluga kapilma canım belli olmaz hic hissettirmeden gelir belki kirmizilar gelmeden umutsuzluk yok
Benim bir kismet olmadi simdiden sonra araya bayram girdi zaten dun ve bugün kesildi ama dün esimle yürüyüş yaptk eve geldim baktm kahverengi gelmiş kuloduma biraz peçeteyle silince hafif kirmizyla karisik geldi arada leke gibi oluyordu bugn hic yok bayramdan sonraya kaldi artik bebek olduğunu sanmıyorum zaten yerlesme kanaması olmaz böyle bence hem testte yaptm negatif cikti

Canım ümitlendirmek istemem ama duydugum kanama oldugu için zayen testte negatif çıkabilirmiş hormonların yükselmemiş olabilir lekelenmeden ötürü şimdiye çoktan olmalıydın yoksa ki şunuda diyim benim bi arkadaşım 3ay üstüne yogun şekilde adetgördü bilmedi hamileoldugunu bişey kıpırdıyo diye gitti meger bebekmiş olabiliyo kızı oldu

ayy insaAllah benimde öyledir canım ya esimle konusmasini yapıyoruz gidip kan veriyim diye bakalım heves yaptm ama negatif gormeyede hazırım mubarek cuma ve bayram oncesi insaAllah guzel haber alırım

ayy insaAllah benimde öyledir canım ya esimle konusmasini yapıyoruz gidip kan veriyim diye bakalım heves yaptm ama negatif gormeyede hazırım mubarek cuma ve bayram oncesi insaAllah guzel haber alırım
İnşallah canım tabi git ya hem folik asit falan başlar degerlerine bakması lazım nekadar erken gidersen okadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…