Canım benim Allah razı olsun dualarin icin Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı saglikli evlatCanım arkadaşım inşallah gönlündeki gercek olur bebişinle taçlanır hayatın inşallah
çıkmadı canım ya sanssizligim resmen yarına kaldi sonuc aradım telefon bozuk sanırım calmiyor mesai saatleri bitti zaten poff gecmez bu gece
Olsun geç olsun güçolmasın hayırlısıçıkmadı canım ya sanssizligim resmen yarına kaldi sonuc aradım telefon bozuk sanırım calmiyor mesai saatleri bitti zaten poff gecmez bu gece
Aynen canım beklediğim sonucu olarak pozitifi görürüm insaAllahOlsun geç olsun güçolmasın hayırlısı
Naptın canım sonucu ögrendinmiAynen canım beklediğim sonucu olarak pozitifi görürüm insaAllah
Günaydın canım hormonlarla alakalı ama adetin geçmeden belliolmaz ptesi tekraryap bende bgun bi testyapcam bakalım bende ne olacak ama cok ümitli deilim denizde hiç dikkatetmedim cok daldım dibe kasıgıma sancıgiriyo araara
Hadi bakalim insallah sizden güzel haberler alırız benimde sol kasıgım sürekli agrıyorGünaydın canım hormonlarla alakalı ama adetin geçmeden belliolmaz ptesi tekraryap bende bgun bi testyapcam bakalım bende ne olacak ama cok ümitli deilim denizde hiç dikkatetmedim cok daldım dibe kasıgıma sancıgiriyo araara
Canım benim olsun daha yeni evlisin gençsin olurunabırak demekki hayırlıvakit degilmiş biliyosun herşerde bi hayır vardır bizimbilmedigimiz hayırlızamanda hayırlıcagelsin sana inşallah bebişinGünaydın kızlar sonuç negatif buna da hazirlamistm kendimi sağlık olsun bayrmadan sonra dogru doktora neyse insaAllah sizlerden güzel haberler gelir
Olsun canım napalım bak benimde olmadı hayırlısı rabbimin vardır bir bildigi ne zaman hayırlıysa ozaman göndericektir insallahGünaydın kızlar sonuç negatif buna da hazirlamistm kendimi sağlık olsun bayrmadan sonra dogru doktora neyse insaAllah sizlerden güzel haberler gelir
Beklemedegim anda gelicek sanırım artik akisina birakiyorum canım kursa falan gidicem zaten kafa yormak yok artık strese girdkce sagligimdan olucam stres hastaliklarin anasıCanım benim olsun daha yeni evlisin gençsin olurunabırak demekki hayırlıvakit degilmiş biliyosun herşerde bi hayır vardır bizimbilmedigimiz hayırlızamanda hayırlıcagelsin sana inşallah bebişin
olmadi diye düsünme hemen canim yaniltici olabiliyor hemde daha gecmedi günün kırmızilar gelmedi umutlu ol ama her ihtimalede hazir olmak lazim sonra üzülüyor insanOlsun canım napalım bak benimde olmadı hayırlısı rabbimin vardır bir bildigi ne zaman hayırlıysa ozaman göndericektir insallah
Sağol bitanem
Dogru söylüyosun canım stres yapma psikoloji cok etkiliyo bencede farklı şeylerle ugraş biraz yaşadıgın anın tadını çıkar nede olsa bebiş olunca tek takılamayacaksın bende bgun test yapcam aksam duaet bana daBeklemedegim anda gelicek sanırım artik akisina birakiyorum canım kursa falan gidicem zaten kafa yormak yok artık strese girdkce sagligimdan olucam stres hastaliklarin anası
yarin sabah ilk idrarla yap canim bence öyle daha net cikiyormus cogu yorumda öyle okudum günün gecmedigi icin o sekil daha iyi olur bence insaAllah pozitfi cikar sizden güzel haberler gelsin bari sevinelimDogru söylüyosun canım stres yapma psikoloji cok etkiliyo bencede farklı şeylerle ugraş biraz yaşadıgın anın tadını çıkar nede olsa bebiş olunca tek takılamayacaksın bende bgun test yapcam aksam duaet bana da,
Kızlar test yaptımmmmmmm çok silik bi ikinci çizgi gördümmm bakalım 2gün sonra tekrar yapcamyarin sabah ilk idrarla yap canim bence öyle daha net cikiyormus cogu yorumda öyle okudum günün gecmedigi icin o sekil daha iyi olur bence insaAllah pozitfi cikar sizden güzel haberler gelsin bari sevinelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?