Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

S selifor test yaptırmıssın hadi cok heecanlı sonuclarinı bekliyorum ben bu sabah dayanamadım test yaptım kızlar malesef negatif bu ayda olmadı pazartesi adet olurum
Günaydın canım hormonlarla alakalı ama adetin geçmeden belliolmaz ptesi tekraryap bende bgun bi testyapcam bakalım bende ne olacak ama cok ümitli deilim denizde hiç dikkatetmedim cok daldım dibe kasıgıma sancıgiriyo araara

Hadi bakalim insallah sizden güzel haberler alırız benimde sol kasıgım sürekli agrıyor

Günaydın kızlar sonuç negatif buna da hazirlamistm kendimi sağlık olsun bayrmadan sonra dogru doktora neyse insaAllah sizlerden güzel haberler gelir
Canım benim olsun daha yeni evlisin gençsin olurunabırak demekki hayırlıvakit degilmiş biliyosun herşerde bi hayır vardır bizimbilmedigimiz hayırlızamanda hayırlıcagelsin sana inşallah bebişin

Günaydın kızlar sonuç negatif buna da hazirlamistm kendimi sağlık olsun bayrmadan sonra dogru doktora neyse insaAllah sizlerden güzel haberler gelir
Olsun canım napalım bak benimde olmadı hayırlısı rabbimin vardır bir bildigi ne zaman hayırlıysa ozaman göndericektir insallah

Canım benim olsun daha yeni evlisin gençsin olurunabırak demekki hayırlıvakit degilmiş biliyosun herşerde bi hayır vardır bizimbilmedigimiz hayırlızamanda hayırlıcagelsin sana inşallah bebişin
Beklemedegim anda gelicek sanırım artik akisina birakiyorum canım kursa falan gidicem zaten kafa yormak yok artık strese girdkce sagligimdan olucam stres hastaliklarin anası

Olsun canım napalım bak benimde olmadı hayırlısı rabbimin vardır bir bildigi ne zaman hayırlıysa ozaman göndericektir insallah
olmadi diye düsünme hemen canim yaniltici olabiliyor hemde daha gecmedi günün kırmızilar gelmedi umutlu ol ama her ihtimalede hazir olmak lazim sonra üzülüyor insan

Beklemedegim anda gelicek sanırım artik akisina birakiyorum canım kursa falan gidicem zaten kafa yormak yok artık strese girdkce sagligimdan olucam stres hastaliklarin anası
Dogru söylüyosun canım stres yapma psikoloji cok etkiliyo bencede farklı şeylerle ugraş biraz yaşadıgın anın tadını çıkar nede olsa bebiş olunca tek takılamayacaksın bende bgun test yapcam aksam duaet bana da,

yarin sabah ilk idrarla yap canim bence öyle daha net cikiyormus cogu yorumda öyle okudum günün gecmedigi icin o sekil daha iyi olur bence insaAllah pozitfi cikar sizden güzel haberler gelsin bari sevinelim

yarin sabah ilk idrarla yap canim bence öyle daha net cikiyormus cogu yorumda öyle okudum günün gecmedigi icin o sekil daha iyi olur bence insaAllah pozitfi cikar sizden güzel haberler gelsin bari sevinelim
Kızlar test yaptımmmmmmm çok silik bi ikinci çizgi gördümmm bakalım 2gün sonra tekrar yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…