Hadi hayırlısıyla inşallah bebisss geliyo gibiŞarjım az kamera çalışmıyo şarjolsun size foto atcam heycanlandım size ihtiyacımvar
Ayy canım inşallah ama gördügün gibi çok silik adetim ptesi dua edin banadaHadi hayırlısıyla inşallah bebisss geliyo gibitopigimizin ilk bebeği ve ilk kızı olur canım bizede ümit olurrrr
Canım ya cok sevindim ayy hadi insaAllah güzel haberler olsun cok sevindim gerçektenKızlar test yaptımmmmmmm çok silik bi ikinci çizgi gördümmm bakalım 2gün sonra tekrar yapcam
Ayy canım öylemi diyosun ben hala inanamıyorum sol kasıgım da sancı var batıyo bide ani kalkışlarımda başımdönüyo başka belirtiyok onlarada psikolojik diyodum ama dogrumudurki test daha varya adetimeIlk yorumu testi gormeden yazmistm canım bariz belli cizgi hamilesin iste dikkat et kendine yarin erken gosteren testlerdende yapabilirsin onda daha net cizgi cikar ayy cok sevindim ilk hamisi sensin bu topigin kiz olursa birde ohh miss tabi oncelik sağlıklı olmasi
icme daha canım icilen ortamda bile durma bence var test öyle söylüyor bak bende yoktu ve bariz tek cizgiydi dikkat et kendineBen yarın oruç tutayım şuan içtigim sigaramda son sigaram olsun demi
Ay canım bal gibi hamilesin kız okadar cok sevindimki oh be birimizin yüzü gülsün bebisin topigimize ugurlu gelsin insallah
Ay şu takvime bayılıyorum çok yakısmıs canımEwet bende duydum okuyalım birbirimizide duamıza katalım kızlar
Canım teşekkür ederim henüz kesinleşmedi ama yinede takvim kurdum. Ben ovitestlere pek güvenemiyoeum benim yum.günüm ptesiydi aslında ama ben ctesi yumurtladım adetimin 10.ve 11. Gece denedim sonra akıntımdan yum.yakın hissettim bıraktım hani sonkorunmasız ilişki yum. 2gün önceoldu 2kere denedim öyle kuzum kesinleşsin helede cinsiyet belliolsun daha ayrıntılı konusuruz inşallah hayırlı saglıklı bi kızımolursa benim denediklerimi denersiniz ewet bendeki delicesareti 3oglum var 9. 7. 4 eger tutmasaydı bida denemeyecektimAy şu takvime bayılıyorum çok yakısmıs canımanlat bakalım senin iliski nasıl olmustu hangi günler kaç oğlusun vardı canım
Anladim canım bu durumda kız olma ihtimali yuksek gozukuyorCanım teşekkür ederim henüz kesinleşmedi ama yinede takvim kurdum. Ben ovitestlere pek güvenemiyoeum benim yum.günüm ptesiydi aslında ama ben ctesi yumurtladım adetimin 10.ve 11. Gece denedim sonra akıntımdan yum.yakın hissettim bıraktım hani sonkorunmasız ilişki yum. 2gün önceoldu 2kere denedim öyle kuzum kesinleşsin helede cinsiyet belliolsun daha ayrıntılı konusuruz inşallah hayırlı saglıklı bi kızımolursa benim denediklerimi denersiniz ewet bendeki delicesareti 3oglum var 9. 7. 4 eger tutmasaydı bida denemeyecektim
Ayy canum inşallah ağzına ballar sürülee dua edin banadaAnladim canım bu durumda kız olma ihtimali yuksek gozukuyor
Allahım su arefe günü kimin ne istegi varsa kabul etsin insallah karnîndaki hayırlı saglıklı bir kız evladıdır insallah canımAyy canum inşallah ağzına ballar sürülee dua edin banada
Canlarım benimle birlikte sizlerede inşalllahhh Rabbim kimseye aratmasın kimseyi evlatla sınamasın bu mübarek gecede inşallah bizlerede duamızın oldu sevincini yaşatsınAllahım su arefe günü kimin ne istegi varsa kabul etsin insallah karnîndaki hayırlı saglıklı bir kız evladıdır insallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?