Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Şarjım az kamera çalışmıyo şarjolsun size foto atcam heycanlandım size ihtiyacımvar

Ilk yorumu testi gormeden yazmistm canım bariz belli cizgi hamilesin iste dikkat et kendine yarin erken gosteren testlerdende yapabilirsin onda daha net cizgi cikar ayy cok sevindim ilk hamisi sensin bu topigin kiz olursa birde ohh miss tabi oncelik sağlıklı olmasi

Ayy canım öylemi diyosun ben hala inanamıyorum sol kasıgım da sancı var batıyo bide ani kalkışlarımda başımdönüyo başka belirtiyok onlarada psikolojik diyodum ama dogrumudurki test daha varya adetime

Kızlar arefe günü 1000 ihlas ve salavat getirip dilek dilegince kabul oluyormus bilginize ben allah izin verirse yapıcam

Ay şu takvime bayılıyorum çok yakısmıs canımanlat bakalım senin iliski nasıl olmustu hangi günler kaç oğlusun vardı canım
Canım teşekkür ederim henüz kesinleşmedi ama yinede takvim kurdum. Ben ovitestlere pek güvenemiyoeum benim yum.günüm ptesiydi aslında ama ben ctesi yumurtladım adetimin 10.ve 11. Gece denedim sonra akıntımdan yum.yakın hissettim bıraktım hani sonkorunmasız ilişki yum. 2gün önceoldu 2kere denedim öyle kuzum kesinleşsin helede cinsiyet belliolsun daha ayrıntılı konusuruz inşallah hayırlı saglıklı bi kızımolursa benim denediklerimi denersiniz ewet bendeki delicesareti 3oglum var 9. 7. 4 eger tutmasaydı bida denemeyecektim

Anladim canım bu durumda kız olma ihtimali yuksek gozukuyor

Allahım su arefe günü kimin ne istegi varsa kabul etsin insallah karnîndaki hayırlı saglıklı bir kız evladıdır insallah canım
Canlarım benimle birlikte sizlerede inşalllahhh Rabbim kimseye aratmasın kimseyi evlatla sınamasın bu mübarek gecede inşallah bizlerede duamızın oldu sevincini yaşatsın

Yaren6 insaAllah birtanem sağlıkla kucagina almak nasip olsun yarin sabah tekrar yapicaksin dimi test atarsin fotosunu yine merakta bırakma beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…