Canım yaptım testte yine aynı 1.gibi silik çıktı hayırlı bayramlar hepinizeYaren6 insaAllah birtanem sağlıkla kucagina almak nasip olsun yarin sabah tekrar yapicaksin dimi test atarsin fotosunu yine merakta bırakma beni
Darısı sana bitanem güzel haberlerni bekliyorum seniseviyorum yoldaşım
Canım benim Allah razı iyi ki tanimisim seni sağlıkla bayramdan sonra ya da bir acilde kan ver istersen tam emin oluruzDarısı sana bitanem güzel haberlerni bekliyorum seniseviyorum yoldaşım
Canım bikaçgün sonra idrartestni tekrarlıycam bayramgeçsin öylegitcem hastneye direk kadndoguma. Zaten karnım çıkana kadar kimseye söylemiycem özelinsanlar hariç biliyosun ogluslarım var isteyerekmioldu kazaramı yokefendim ya oglanolursa yeterdi negerekvardı gibigibi lafsöz duymak isyemiyorum milletlafedecek yerarıyo zaten sence yanlışmı yapıyorum amahiçiçimden gelmiyo duyurmak bikaç arkadaşımla eşimdışında kimsebilmiyo kaynanamabile demiycemCanım benim Allah razı iyi ki tanimisim seni sağlıkla bayramdan sonra ya da bir acilde kan ver istersen tam emin oluruz
söyleme bencede canım birde o var dimi şimdi bana yokmu daha falan diyorlar olana kazam istedinmi diyorlar bitmez laflar yaniCanım bikaçgün sonra idrartestni tekrarlıycam bayramgeçsin öylegitcem hastneye direk kadndoguma. Zaten karnım çıkana kadar kimseye söylemiycem özelinsanlar hariç biliyosun ogluslarım var isteyerekmioldu kazaramı yokefendim ya oglanolursa yeterdi negerekvardı gibigibi lafsöz duymak isyemiyorum milletlafedecek yerarıyo zaten sence yanlışmı yapıyorum amahiçiçimden gelmiyo duyurmak bikaç arkadaşımla eşimdışında kimsebilmiyo kaynanamabile demiycem
Çok güzel bebis yolda kendini co yormamaya calıs canım gerci 3cocukla cok zor ama ilk aylar önemli biliyorsun.Canım yaptım testte yine aynı 1.gibi silik çıktı hayırlı bayramlar hepinize
Biliyorum canım ilgin için teşekkür ederim. Gerçi hala inanamadım hamile oldugumaÇok güzel bebis yolda kendini co yormamaya calıs canım gerci 3cocukla cok zor ama ilk aylar önemli biliyorsun.
inan sevincini yaşa canım benimBiliyorum canım ilgin için teşekkür ederim. Gerçi hala inanamadım hamile olduguma
Teşekkür ediyorum canım darısı sizlerin başına duanızı eksik etmeyinBayramınız kutlu olsunkizlaaarrr Yaren6 tekrar tebrik ederim canım...hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebisini sağlıkla sihhatle gelsin tabiki de tatlı bi kizzz gelsiiiiinnnn
pek bilgim yok canım bu degerler konusunda ama doktoruna sormalisin bence en sağlıklı bilgiyi o verirKızlar ilk beta HCG degerim 70 . 2 gün sonra tekrarladım 156 cikdi 2 gün arayla tekrar tekrarladım sonuç 446 yani nerdeyse 3 katı . Endişlerim var ne dersiniz normal mi 3 kat artması ilkin 2 kat arttı
Yok canım ovulasyon testiyle baktım silik cıktı ondada az ònce adet oldumbulut29 canım erkek bebek isteyenler topiginde denk geldm testmi yaptın atsana fotosunu bakalım burdada
Canm benim sağlık olsun yeni bat kac yeni bat yeni umutlar pes etmek yokYok canım ovulasyon testiyle baktım silik cıktı ondada az ònce adet oldum
Canım bu ay es gecicem cok yirucu gecicek benim icin dügünler falan var ceyiz düzmeler falan sacımıda boyatmam lazım ekimde devam inşallahCanm benim sağlık olsun yeni bat kac yeni bat yeni umutlar pes etmek yok
Bende bu ay üstüne düşmüyorum canım nasibimizde ne varsa artık sağlık olsunCanım bu ay es gecicem cok yirucu gecicek benim icin dügünler falan var ceyiz düzmeler falan sacımıda boyatmam lazım ekimde devam inşallah
Aynen òyle canım düsünmemeye calış hayırlısıBende bu ay üstüne düşmüyorum canım nasibimizde ne varsa artık sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?