Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Bayramınız Mübarek olsun canlar Allahim ne dileğiniz varsa versin sağlıkla huzurla

Canım benim Allah razı iyi ki tanimisim seni sağlıkla bayramdan sonra ya da bir acilde kan ver istersen tam emin oluruz
Canım bikaçgün sonra idrartestni tekrarlıycam bayramgeçsin öylegitcem hastneye direk kadndoguma. Zaten karnım çıkana kadar kimseye söylemiycem özelinsanlar hariç biliyosun ogluslarım var isteyerekmioldu kazaramı yokefendim ya oglanolursa yeterdi negerekvardı gibigibi lafsöz duymak isyemiyorum milletlafedecek yerarıyo zaten sence yanlışmı yapıyorum amahiçiçimden gelmiyo duyurmak bikaç arkadaşımla eşimdışında kimsebilmiyo kaynanamabile demiycem

söyleme bencede canım birde o var dimi şimdi bana yokmu daha falan diyorlar olana kazam istedinmi diyorlar bitmez laflar yani

Bayramınız kutlu olsun kizlaaarrr Yaren6 tekrar tebrik ederim canım...hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebisini sağlıkla sihhatle gelsin tabiki de tatlı bi kizzz gelsiiiiinnnn

bulut29 canım erkek bebek isteyenler topiginde denk geldm testmi yaptın atsana fotosunu bakalım burdada

Kızlar ilk beta HCG degerim 70 . 2 gün sonra tekrarladım 156 cikdi 2 gün arayla tekrar tekrarladım sonuç 446 yani nerdeyse 3 katı . Endişlerim var ne dersiniz normal mi 3 kat artması ilkin 2 kat arttı

Kızlar ilk beta HCG degerim 70 . 2 gün sonra tekrarladım 156 cikdi 2 gün arayla tekrar tekrarladım sonuç 446 yani nerdeyse 3 katı . Endişlerim var ne dersiniz normal mi 3 kat artması ilkin 2 kat arttı
pek bilgim yok canım bu degerler konusunda ama doktoruna sormalisin bence en sağlıklı bilgiyi o verir

Canım bu ay es gecicem cok yirucu gecicek benim icin dügünler falan var ceyiz düzmeler falan sacımıda boyatmam lazım ekimde devam inşallah
Bende bu ay üstüne düşmüyorum canım nasibimizde ne varsa artık sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…