Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Canlarrben geldim topigimiz durulmuş nerdesiniz benim netimyoktu nasılsınız S selifor bulut29 K kizim06 Ceylin elif
İyiyiz canım sağol asıl haberler senden nasılsın ne hissediyorsun alıştın mı hamileligekaçıncı çocuk olursa olsun hepsinde ayrı heyecanlar oluyo dimi....allah tamam a erdirsin canım gönlüne göre olsun inşallah

İnşallah cümlemizin gönlündeki olsun canım bendaha dra gidemedigim için tedirginim ama solkasık agrım biraz hafifledi korkuyodum midemdönüyo sürekli ama çıkarmıyorum bakalım ilerleyen xamanlarda nolcak merakla heycanla bekliyorum ha bide sigrabırakma cabalarımvar ama dahabırakamadım uyandıgımda bida içmiycem inşallah bgunöylebir karar aldım

Konu sahibiyim ama bende pek yazmiyorum aslinda haklisiniz kızlar benim yazmam lazım diger topiclerimdede arada yazıyorum genelde takip olarak takılıyorum

Aklima gelmisken de sorayim canlar size yarin yumurtalama günüm takvimim uygulamam var ordan bakinca öyle çıkıyor cuma gecesi iliski olmustu biraz yattm hemen kalkmadim kız olmsi için yumurtalamadan 2 gun once olmasi iyimi sizce bir ihtimal dedim sansimi böyle deniym

Bendede aynen ogün tuttu canım iyi yapmışsın inşallah peşimden geleceksin

Saglikli hayirli olsun evlatlarimiz Allahtan tek dilegimiz bu. Benimdr aslan gibi bi oglum var birde piremsesim olsa fena olmaz hep dua ettim oncelikle saglikli olusu. Ama insanin icinden geçmiyor degil. Bende 6 haftalik hamileyim Allahtan istedik insallah nasip eder Rabbim

Rabbim gonlunden geceni saglikla hayirlisiyla nasip etsin canım sağlıkla kucagina almak nasip olsun

Rabbim hahırlı saglıklı bi kızevlat nasipeder inşallah canım günlerimiz yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…