Sana da canım benim Rabbim gunahlarimizi affetsin dualarimizi kabul etsin insaAllahHayırlı cumalar kızlar
Yok canım daha vermedim haftaiçi bigün gitcem okulişlerini halledelimde sen napıyosun dinlenmedemisinCok şükür canım senden naber kan verdin mi naptın anlat bakalım
Aynen canım koyverdim artık olucaksa zaten olur moduna girdimYok canım daha vermedim haftaiçi bigün gitcem okulişlerini halledelimde sen napıyosun dinlenmedemisin
İyiyiz canım sağol asıl haberler senden
Bencede canım Allah ol derse oluverir hiç ummadıgın andaAynen canım koyverdim artık olucaksa zaten olur moduna girdim
İnşallah cümlemizin gönlündeki olsun canım bendaha dra gidemedigim için tedirginim ama solkasık agrım biraz hafifledi korkuyodum midemdönüyo sürekli ama çıkarmıyorum bakalım ilerleyen xamanlarda nolcak merakla heycanla bekliyorum ha bide sigrabırakma cabalarımvar ama dahabırakamadım uyandıgımda bida içmiycem inşallah bgunöylebir karar aldımİyiyiz canım sağol asıl haberler sendennasılsın ne hissediyorsun alıştın mı hamilelige kaçıncı çocuk olursa olsun hepsinde ayrı heyecanlar oluyo dimi....allah tamam a erdirsin canım gönlüne göre olsun inşallah
Geliyomda niye kimseyi bulamıyorummm kızlarrrrr yalnız koyman beniiiiHosgeldin canım bende bu kız nerde diyordum
Canım vakit buldukca yazıyorum denk gelemiyoruzGeliyomda niye kimseyi bulamıyorummm kızlarrrrr yalnız koyman beniiii
Bendede aynen ogün tuttu canım iyi yapmışsın inşallah peşimden geleceksinAklima gelmisken de sorayim canlar size yarin yumurtalama günüm takvimim uygulamam var ordan bakinca öyle çıkıyor cuma gecesi iliski olmustu biraz yattm hemen kalkmadim kız olmsi için yumurtalamadan 2 gun once olmasi iyimi sizce bir ihtimal dedim sansimi böyle deniym
Canım benim bakalim nasip kısmet adet olursam da uzulmicem hazirm her durumaBendede aynen ogün tuttu canım iyi yapmışsın inşallah peşimden geleceksin
Rabbim gonlunden geceni saglikla hayirlisiyla nasip etsin canım sağlıkla kucagina almak nasip olsunSaglikli hayirli olsun evlatlarimiz Allahtan tek dilegimiz bu. Benimdr aslan gibi bi oglum var birde piremsesim olsa fena olmazhep dua ettim oncelikle saglikli olusu. Ama insanin icinden geçmiyor degil. Bende 6 haftalik hamileyim Allahtan istedik insallah nasip eder Rabbim
Rabbim gonlunden geceni saglikla hayirlisiyla nasip etsin canım sağlıkla kucagina almak nasip olsun
Rabbim hahırlı saglıklı bi kızevlat nasipeder inşallah canım günlerimiz yakınSaglikli hayirli olsun evlatlarimiz Allahtan tek dilegimiz bu. Benimdr aslan gibi bi oglum var birde piremsesim olsa fena olmazhep dua ettim oncelikle saglikli olusu. Ama insanin icinden geçmiyor degil. Bende 6 haftalik hamileyim Allahtan istedik insallah nasip eder Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?