Tabi canım üzülmek yok Allah bilir hayırlı zamanı engüzeli tevekkül edip yaradana sıgınmak duamdasınCanım benim bakalim nasip kısmet adet olursam da uzulmicem hazirm her duruma
Kız olması icin 2gün öncesi iyi canımAklima gelmisken de sorayim canlar size yarin yumurtalama günüm takvimim uygulamam var ordan bakinca öyle çıkıyor cuma gecesi iliski olmustu biraz yattm hemen kalkmadim kız olmsi için yumurtalamadan 2 gun once olmasi iyimi sizce bir ihtimal dedim sansimi böyle deniym
Özellikle bisey yaptınmı canım kız olması icinSaglikli hayirli olsun evlatlarimiz Allahtan tek dilegimiz bu. Benimdr aslan gibi bi oglum var birde piremsesim olsa fena olmazhep dua ettim oncelikle saglikli olusu. Ama insanin icinden geçmiyor degil. Bende 6 haftalik hamileyim Allahtan istedik insallah nasip eder Rabbim
Günaydın canım bende okuldan geldim ögretmen ihraç siniroldum rezilolcak cocuklarmız yeniatamada yapılmadıCanlar günaydın 2gün okulda olucam servis salı akşamı başlıycak ben okula gòtürücem oglumu okul başka semtte uzak oyüzden okulda bekliycem akşama kadar fırsat bulursam yazarım yine öpüyorum hepinizi
Özellikle bisey yaptınmı canım kız olması icin
Insallah kızın olurHayir canim yapmadim
Hadiya tüh kötü olmuşGünaydın canım bende okuldan geldim ögretmen ihraç siniroldum rezilolcak cocuklarmız yeniatamada yapılmadı
Hoşgeldin canım Rabbim inşallah hepimize hayırlı saglıklı kızevlatlar nasibetsin bende cok heycanlıyımSelam kızlar bende aranıza katılmak istiyoruuum bir oğlum var 3 yaşında vee inşallah birde kızım olur, henüz çalışmalara başlamadık ama yöntemlerinizi denwmek istiyorum her sayfayı okudum inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
Bakalım bende senin bebişi çok merak ediyorum, bugün netten sipariş verdim ovulasyon testi, yarın yumurtlama günüm, bi dahaki aya denicem bakalım nasipte ne varsa o tabi ama insan istemedende duramıyorHoşgeldin canım Rabbim inşallah hepimize hayırlı saglıklı kızevlatlar nasibetsin bende cok heycanlıyım
Hoşgeldin canım.Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyoruuum bir oğlum var 3 yaşında vee inşallah birde kızım olur, henüz çalışmalara başlamadık ama yöntemlerinizi denwmek istiyorum her sayfayı okudum inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
Meraba canım tam anlamıyla öyle diyemeyiz adet olacagı fün bile gebekalanlar var durulandıgıgün kalanlaroldugu gibi yani herzaman bir ihtimalvar kıziçin yumurtlamavesonrası korunmak eniyisiKızlar günaydın yumurtlama dönemi geçtikten sonra hamile kalma olasılığı baya düşük değilmi? Ben öyle biliyorum ama sizin bir bilginiz varmı? Yumurtlama bittikten sonra bir dahaki adete kadar rahat olabiliriz yani
Bende aynı durumdayım canım okul cocuklaramı bizemi bilemedim kitapdefter kırtasiye koştur durSelam kızlar 2gündür cok yoruldum yarindan itibaren daha rahatım insallah daha sık yazarım
Canımbenim beniyyim henüz dra gidemedim inşallah yarın gitcem sende iyisin inşallahNasılsınız herkes iyi mi canlar gününüz güzel geçsin
Aynen öyle yaBende aynı durumdayım canım okul cocuklaramı bizemi bilemedim kitapdefter kırtasiye koştur dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?