Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Kız olması icin 2gün öncesi iyi canım

Özellikle bisey yaptınmı canım kız olması icin

Canlar günaydın 2gün okulda olucam servis salı akşamı başlıycak ben okula gòtürücem oglumu okul başka semtte uzak oyüzden okulda bekliycem akşama kadar fırsat bulursam yazarım yine öpüyorum hepinizi

Günaydın canım bende okuldan geldim ögretmen ihraç siniroldum rezilolcak cocuklarmız yeniatamada yapılmadı

Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyoruuum bir oğlum var 3 yaşında vee inşallah birde kızım olur, henüz çalışmalara başlamadık ama yöntemlerinizi denwmek istiyorum her sayfayı okudum inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

Hoşgeldin canım Rabbim inşallah hepimize hayırlı saglıklı kızevlatlar nasibetsin bende cok heycanlıyım

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım Rabbim inşallah hepimize hayırlı saglıklı kızevlatlar nasibetsin bende cok heycanlıyım
Bakalım bende senin bebişi çok merak ediyorum, bugün netten sipariş verdim ovulasyon testi, yarın yumurtlama günüm, bi dahaki aya denicem bakalım nasipte ne varsa o tabi ama insan istemedende duramıyor

Kızlar günaydın yumurtlama dönemi geçtikten sonra hamile kalma olasılığı baya düşük değilmi? Ben öyle biliyorum ama sizin bir bilginiz varmı? Yumurtlama bittikten sonra bir dahaki adete kadar rahat olabiliriz yani

Meraba canım tam anlamıyla öyle diyemeyiz adet olacagı fün bile gebekalanlar var durulandıgıgün kalanlaroldugu gibi yani herzaman bir ihtimalvar kıziçin yumurtlamavesonrası korunmak eniyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…