Notmalde öyle diyorlar ama belli olmuor canım hersekilde kalabilen oluyor rabbim ol derse oluyor bir arkadasım yeni evliydi yumurtlama günleri degil diye birliktelik olmus korunmasız kız hamile kaldı belli olmaz yani.Kızlar günaydın yumurtlama dönemi geçtikten sonra hamile kalma olasılığı baya düşük değilmi? Ben öyle biliyorum ama sizin bir bilginiz varmı? Yumurtlama bittikten sonra bir dahaki adete kadar rahat olabiliriz yani
Hadi ya bende o yola güveniyordum, aslında 2. Çocuğu şu an istemiyorum ama eşimide ikna edemiuorum illaki olsun diyor nasip artıkMeraba canım tam anlamıyla öyle diyemeyiz adet olacagı fün bile gebekalanlar var durulandıgıgün kalanlaroldugu gibi yani herzaman bir ihtimalvar kıziçin yumurtlamavesonrası korunmak eniyisi
Valla kocamı ikna edemiyorum illa çocuk da çocuk diyor bende madem olacak kız olsun diyorumNotmalde öyle diyorlar ama belli olmuor canım hersekilde kalabilen oluyor rabbim ol derse oluyor bir arkadasım yeni evliydi yumurtlama günleri degil diye birliktelik olmus korunmasız kız hamile kaldı belli olmaz yani.
Ben de kız istiyorum ama o şans varmı bilmiyorumÖncelik sağlıklı olmalari tabi ki ama benım icimden hep kız gecmistir ayri bir zaafim var kiz bebeklere kiz cocuklarina Allahim nasip eder insaAllah benim gibi kız cocuk hastasi olanlar gelin konuşalım ya da hamile olup kızı olacaklar opuldunuz
1. S selifor 3 Ekim
2.Yaren6 HAMILE
3.bulut29 12 Eylül❤
4. K kizim06 5 Eylül❤
5. @grapher 10 Eylül❤
6. @Ceylin elif 28 Eylül❤
7. S sahra_89201 ❤
belli değilmi canım cinsiyeti 22 hafta olmus gebelignBen de kız istiyorum ama o şans varmı bilmiyorum
Ah benimde 1oglum var ama allah canını sağ etsin canımıza okudu 5cocuga bedel oyüzden gözüm kezmedi kucukken yapmadım cocuk falan daha istemem dedim gecen sene kardes diye tutturunca oyke karar verdik ama kaybettim malesef kürtaj oldum simdide 2aydir olmuyir yumurtlama oncesibirakiyorum hep kalamıyorumValla kocamı ikna edemiyorum illa çocuk da çocuk diyor bende madem olacak kız olsun diyorumoğlum 3 yaşında ve çok yaramaZ bi çocuk 2. Si de onun gibi olursa vay halime
Yok söylemedi daha yarın gidicem ama hiç umudum yok gibi ne durumdayım kendimde bilmiyorumbelli değilmi canım cinsiyeti 22 hafta olmus gebelign
Doktor ya biliyor bu bebişte erkek söylemiyor çünki kız bebek için ne kadar yanıp tutuştuğumu biliyor görmedim diyor ama inanmıyorum nedense tahlillerden söyleyen doktorlar var cinsiyetinibelli değilmi canım cinsiyeti 22 hafta olmus gebelign
Ah aynen canım tam bir canavar ama bir gülümsemeleri yetiyor işte ve biz bir çocuğa daha evet diyebiliyoruzAh benimde 1oglum var ama allah canını sağ etsin canımıza okudu 5cocuga bedel oyüzden gözüm kezmedi kucukken yapmadım cocuk falan daha istemem dedim gecen sene kardes diye tutturunca oyke karar verdik ama kaybettim malesef kürtaj oldum simdide 2aydir olmuyir yumurtlama oncesibirakiyorum hep kalamıyorum
haberdar et beni canım yarin ve doktor bilse soylerdi bence senin ne istediğin umrunda olmazdi çünkü onlar soguk kanli genelde hasta duygularina önem veren cok nadir saklamazdi senden gorseydiYok söylemedi daha yarın gidicem ama hiç umudum yok gibi ne durumdayım kendimde bilmiyorum
Canım belki kızdır kızların cinsiyeti geç belli oluyorya belki öyledir, hakkımızda hayırlıysı neyse o olsun yeterki sağlıklı olsunlarDoktor ya biliyor bu bebişte erkek söylemiyor çünki kız bebek için ne kadar yanıp tutuştuğumu biliyor görmedim diyor ama inanmıyorum nedense tahlillerden söyleyen doktorlar var cinsiyetini
Canım ben gecen ay aldım o kitlerden adet bitimi yapmaya basladim 13.gun yumurtlama oldu biz 1bucuk gun onceden birakmistik ama tutmadi ayrica telefonuna laydi timer diye bir program var indir ordada gosteriyor gecen ay tam dedigi gun yumurtlama oldu bende ama kitlerle dogru gun cikiyor programa her zaman guvenmeAh aynen canım tam bir canavar ama bir gülümsemeleri yetiyor işte ve biz bir çocuğa daha evet diyebiliyoruztam bir delilik şu yumurtlama kitlerinden alıp denedinmi ben hesaplayamadım bi türlü ne zaman yumurtlama olduğunu, adet günlerimi hiç takip etmemiştim çocuk falan düşünmediğim için henüz, ama eşimin bebek duyguları 2 hafta önce birden bire hortladı
Yükledim canım o programı, programa göre dün yumurtlama olması gerekiyodu ama nette okuduğuma göre yumurtlama öncesi sümüksü akıntı oluyomuş o akıntıyıda bugün bu saatlerde gördüm, dediğin gibi programa güven olmayacak bende kit aldım bakalım daha elime geçmedi bi sınraki ay yapacağım, ne zaman bırakacağını nasıl belirledin 1,5 gün öncesi bıraktık demişsin canım, ben o zamanı kaçırırım diye korkuyorumCanım ben gecen ay aldım o kitlerden adet bitimi yapmaya basladim 13.gun yumurtlama oldu biz 1bucuk gun onceden birakmistik ama tutmadi ayrica telefonuna laydi timer diye bir program var indir ordada gosteriyor gecen ay tam dedigi gun yumurtlama oldu bende ama kitlerle dogru gun cikiyor programa her zaman guvenme
Canım ikinci cizgi koyulasmaya baslamisti iliski gündüz oldu aksam 11 de testi tekrarladigimda aynı koyuluktayti sonra pik yaptı ve ertesi gece yaptigimda tekrar testte acilma vardı ozaman catladı demekmis benim akıntım o iliskiden 1gün önce olmustuYükledim canım o programı, programa göre dün yumurtlama olması gerekiyodu ama nette okuduğuma göre yumurtlama öncesi sümüksü akıntı oluyomuş o akıntıyıda bugün bu saatlerde gördüm, dediğin gibi programa güven olmayacak bende kit aldım bakalım daha elime geçmedi bi sınraki ay yapacağım, ne zaman bırakacağını nasıl belirledin 1,5 gün öncesi bıraktık demişsin canım, ben o zamanı kaçırırım diye korkuyorum
Canım korkma icini ferah tut ayy cok mutlu oldum sağlıkla gelsin susam tanen yenir ki o minnak dua et bol bol doktor iyi demis ne güzel bitanemKızlar bgun dra gittim çok korktum dr beta hcg 750cıktı dışgebelik olabilir dedi ikigün sonra tekrarkanver dedi falan baktı benim elayak titriyo gözlerim doldu gel dedi vajinal bakalım baktı ve bebeğimi gördük minicik susamkadar cok mutlu oldum dakikalaröncesi öylekorkmusumki dilim bile sürçmeye başladı sonrası tarifedilmez bir sevinç. Sen 2günsonra kanfalan verme 2hafta sonra kalp dinleyelim gelde dedi nolur bana dua edin kızlar sol kasık agrım var nedenbilmiyorum ama korkutuyo beni hepimize hayırlı saglıklı kızevlatlar nasipolur inşallah öpüldünüz
Anladım canım şu kitler elime geçsin bakalımda o zaman daha iyi anlaşılacak çok teşekkürler canımmCanım ikinci cizgi koyulasmaya baslamisti iliski gündüz oldu aksam 11 de testi tekrarladigimda aynı koyuluktayti sonra pik yaptı ve ertesi gece yaptigimda tekrar testte acilma vardı ozaman catladı demekmis benim akıntım o iliskiden 1gün önce olmustu
Canımbenim çok sağol inşallah darısı sizlere dualarımız kabulolsun Rabbim hepimizin gönlündeki evladı nasipettinCanım korkma icini ferah tut ayy cok mutlu oldum sağlıkla gelsin susam tanen yenir ki o minnak dua et bol bol doktor iyi demis ne güzel bitanem
Canım cok sagol bitanem inşallah darısı başına sende bana dua et. Teyzesi şimdi yeme susamımı dogsunda öyleCanım korkma icini ferah tut ayy cok mutlu oldum sağlıkla gelsin susam tanen yenir ki o minnak dua et bol bol doktor iyi demis ne güzel bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?