Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Ay canım yazıyı okurken önce cok korktum ama devamını okuyunca çok sevindim canım gözün aydın insallah kalp atîslarınada duymak nasip olsun

Benim yumurtlama öncesi tek ilişki oldu tek saferle tutturursam tarihe geçerim heralde birde bugün bir kasık ağrısı bel ağrısı nasıl fenayım anlatamam acaba olabilirmi diyorum ama üşütmüşümdür büyük ihtimalle ama aklımdada deli sorular ilişki olalı 5 gün olmuş imkansız demi kızlar bu kadar erken hissetmek

Dış gebelik büyük ihtimal dediler çok kötüyüm kızlar ameliyatmı olcamben bilmiyorum cokkötüyüm

Dış gebelik büyük ihtimal dediler çok kötüyüm kızlar ameliyatmı olcamben bilmiyorum cokkötüyüm
Öylemi canım çok üzüldüm dış gebelikte nasıl oluyor ameliyat falan gereklimj bilmiyorum ama beklemeden tekrar gebelik düsünebiliyordun galiba kısmet canım

Üzülme canim bi kesinleşin hele belkide deildir....ayrıca hiç korktuğun gibi olmayacağına eminim allah yardımcın olsun....alanda o veren de

Yaren6 Canim Allah korusun insaAllah oyle degildir hemen kötü düşünme bir netlesin Allahim yardim etsin canım benim ya insaAllah yanilmislardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…