3 Ekim canım
Ayniymis batlarimiz canım bakalim nasipte ne var3 Ekim canım
Ay canım yazıyı okurken önce cok korktum ama devamını okuyunca çok sevindim canım gözün aydın insallah kalp atîslarınada duymak nasip olsunKızlar bgun dra gittim çok korktum dr beta hcg 750cıktı dışgebelik olabilir dedi ikigün sonra tekrarkanver dedi falan baktı benim elayak titriyo gözlerim doldu gel dedi vajinal bakalım baktı ve bebeğimi gördük minicik susamkadar cok mutlu oldum dakikalaröncesi öylekorkmusumki dilim bile sürçmeye başladı sonrası tarifedilmez bir sevinç. Sen 2günsonra kanfalan verme 2hafta sonra kalp dinleyelim gelde dedi nolur bana dua edin kızlar sol kasık agrım var nedenbilmiyorum ama korkutuyo beni hepimize hayırlı saglıklı kızevlatlar nasipolur inşallah öpüldünüz
Canım benim 12 ekim ama bu ay deneme yapmıycam ben
6 ekim canım
İki 3 ikide 6 Ekim var6 ekim canım
Kızlar dün aksamdan beri lekelenmelerim var dra gitmedim progestan aldım nolur dua edin bana cok korkuyorumAy canım yazıyı okurken önce cok korktum ama devamını okuyunca çok sevindim canım gözün aydın insallah kalp atîslarınada duymak nasip olsun
Simdi nasılsın canım devam ederse bi gözül doktora bisey olmaz insallahKızlar dün aksamdan beri lekelenmelerim var dra gitmedim progestan aldım nolur dua edin bana cok korkuyorum
Dikkat et kendine canım doktora git benceKızlar dün aksamdan beri lekelenmelerim var dra gitmedim progestan aldım nolur dua edin bana cok korkuyorum
Öylemi canım çok üzüldüm dış gebelikte nasıl oluyor ameliyat falan gereklimj bilmiyorum ama beklemeden tekrar gebelik düsünebiliyordun galiba kısmet canımDış gebelik büyük ihtimal dediler çok kötüyüm kızlar ameliyatmı olcamben bilmiyorum cokkötüyüm
Üzülme canim bi kesinleşin hele belkide deildir....ayrıca hiç korktuğun gibi olmayacağına eminim allah yardımcın olsun....alanda o veren deDış gebelik büyük ihtimal dediler çok kötüyüm kızlar ameliyatmı olcamben bilmiyorum cokkötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?