Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Canlar şuan hstanedeyim kürtaj oldum duanızı eksik etmeyin hepinize sevgiler
Canım benim yani seni okadar iyi anlayabiliyorumki cok gecmiş olsun cok cabuk toparlan inşallah, rabbim çok büyük bizleride tekrar sevindiricek inşallah bizleri habersiz bırakma canım

Hamd olsun canım senden naber nasil gidiyor
Canım bende bu ay deneme olmuycak diye yumurtlama testini denemw amaclı bi yapıyım dedim pazartesi yaptîm normalde telde bugun yumurtlama günüm ikinci cizgi baya belirgindi ilk cizgiye yakindi dún yaptım cizgi cok silik bugun yaptım hic cizgi yok demekki bu ay ben sanırım 3,4 gün önce yumurtlamadım pazartesi yaptigımda catladigini gösteriyordu galiba iste oyüzden bu telefonlara her zaman inanmamak lazım gecen ay tam dedigi gun yumurtlama oldu bu ay erken oldu galiba

bulut29 En iyisi gün aşırı denemk canım ama sen kız istiyordun sanirim onun icin ben baktm uygulamadan yinede rastgele takiliyoruz çünkü belli olmuyor gerçekten guvenilmiyor bakalim bu ay ne sonuc alicam adet olursamda uzulmicem herseye hazırım

Aynen canım üzülme inşallah olur senin icin kız erkek farketmez ilk cocuk oyüzden sen gün asırı degerlendir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…