Canlar şuan hstanedeyim kürtaj oldum duanızı eksik etmeyin hepinize sevgilerKızlar nerdesiniz
Canım benim yani seni okadar iyi anlayabiliyorumki cok gecmiş olsun cok cabuk toparlan inşallah, rabbim çok büyük bizleride tekrar sevindiricek inşallah bizleri habersiz bırakma canımCanlar şuan hstanedeyim kürtaj oldum duanızı eksik etmeyin hepinize sevgiler
Bitanem cok üzüldüm gerçekten ne diyecegimi bilmiyorum Allahim sabir versin diyecek birsey bulamıyorumCanlar şuan hstanedeyim kürtaj oldum duanızı eksik etmeyin hepinize sevgiler
umudumuzu kaybetmek yok canım elbet güzel haberler alacagiz imtihan ve zamanGünaydın kızlar hicmi güzel haber alamıycaz
Evet allah beterinden korusun doğru söylüyorsunumudumuzu kaybetmek yok canım elbet güzel haberler alacagiz imtihan ve zaman
RABBİM TEZ ZAMANDA İYİLİK VERSİN CANIM....ŞÜKÜR Kİ ETRAFINDA DÖNEN ÇOCUKLARIN VAR..CANINI HİÇ SIKMA TAKDİR BÖYLEYMİŞ...BEKLİİİYOOOZ SENİCanlar şuan hstanedeyim kürtaj oldum duanızı eksik etmeyin hepinize sevgiler
Hamd olsun canım senden naber nasil gidiyorKızlar nasılsınız ?
Canım bende bu ay deneme olmuycak diye yumurtlama testini denemw amaclı bi yapıyım dedim pazartesi yaptîm normalde telde bugun yumurtlama günüm ikinci cizgi baya belirgindi ilk cizgiye yakindi dún yaptım cizgi cok silik bugun yaptım hic cizgi yok demekki bu ay ben sanırım 3,4 gün önce yumurtlamadım pazartesi yaptigımda catladigini gösteriyordu galiba iste oyüzden bu telefonlara her zaman inanmamak lazım gecen ay tam dedigi gun yumurtlama oldu bu ay erken oldu galibaHamd olsun canım senden naber nasil gidiyor
Aynen canım üzülme inşallah olur senin icin kız erkek farketmez ilk cocuk oyüzden sen gün asırı degerlendir canımbulut29 En iyisi gün aşırı denemk canım ama sen kız istiyordun sanirim onun icin ben baktm uygulamadan yinede rastgele takiliyoruz çünkü belli olmuyor gerçekten guvenilmiyor bakalim bu ay ne sonuc alicam adet olursamda uzulmicem herseye hazırım
Hayırlısı canımBende adetimi bekliyorum bakalım olacakmıyım, tek korunmasız ilişki oldu bakalım aklımda karışık başka durumlarda var bebek olsunmu olmasınmı bilemiyorum
Ben bu ayda gün asiri yuma 2gün kalana kadar yapıcam olmazsa gün asiri obur adete kadar yapmaya calisicam zor oluyor ama napalimKızlar merababana da kalsa gün aşırı ilişki kız için gerçekten şansı artırıyor ama işte oda olmuyo ki napecez
Canım ne yaptın ya aynıydı batlar noldu senin belirtiler basladimi benim göğüste hassasiyet ve akinti fazlalığı başladı tatlı isteğim olur o da var yani gidici gibiyimAyniymis batlarimiz canım bakalim nasipte ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?