canim bendede akinti var sanki olmusum gibi hissediyorum ama bakıyorum yok birsey islaklik var sadece belirti pek takip etmedigim için anlayamiyorum ama umutlu degilim olduğunu sanmıyorumCanım ne yaptın ya aynıydı batlar noldu senin belirtiler basladimi benim göğüste hassasiyet ve akinti fazlalığı başladı tatlı isteğim olur o da var yani gidici gibiyim
hos geldin canımSelammm bende yeni araniza geldim simdilik koruyoruz.
3u canım ama benim duzenszlesti o yüzden erkende olur gecte olur ortalamayi alinca uygulamada öyle çıkıyor 3u diye
Hosbuldum cnm:)hos geldin canım
Benim çok düzenlidir canım
Aynen canım bakalim hakkimizda hayırlısıOzaman bikac güne belli olur kizlar hadi hayırlısı
Belli olmaz canım inşallah vardırEvet belli olur ama ben hiç oralı değilmişim gibi davranıyorumrabbim bilir tabi ama yine olmadı sanki
Yarin sabah test yapicam canim akinti ve kasık agrim var baska belirti yokKizlar napıyorsunuz belirtiler falan varmı son 2 hadi bakalım
bakalm ne sonuc alicaz canımSelam canlar bende yarın sabah test yapıyım diyorumbakalım
Belli olmaz canım daha 6gun varmıs o testlerlede cıkmayan oluyor nasip ben ogluma tek korunmasiz iliskiyle hamile kaldimSelam kızlar benim bat 6 ama dayanamadım bugün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif, zaten tek korunmasız ilişki olmuştu ümidim yoktu, adetime 5 gün var şimdi korunmayacağız artık adete kadar, hamilelik olmaz sanırım bu sürede
Hadi bakalım insallah güzel haberler alırız sizden canımYarin sabah test yapicam canim akinti ve kasık agrim var baska belirti yok
Canım insallah güzel haber verirsin sizi sabirsızlıkla bekliyorum topigimize bebisler gelir insallahSelam canlar bende yarın sabah test yapıyım diyorumbakalım
Cok sevindim canım saglikla gelsin insaAllah cok mutlu oldum bende yaptm negatif çıktı senden guzel haber gelmesine cok sevindimAllahiiiiiiimmm inanamıyorum yaaa aa sabah sabah rüyamı bu foto atamadım ama çift çizgiyi gördüm canlaarr hamileyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?