Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Canım ne yaptın ya aynıydı batlar noldu senin belirtiler basladimi benim göğüste hassasiyet ve akinti fazlalığı başladı tatlı isteğim olur o da var yani gidici gibiyim
canim bendede akinti var sanki olmusum gibi hissediyorum ama bakıyorum yok birsey islaklik var sadece belirti pek takip etmedigim için anlayamiyorum ama umutlu degilim olduğunu sanmıyorum

Selam kızlar benim bat 6 ama dayanamadım bugün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif, zaten tek korunmasız ilişki olmuştu ümidim yoktu, adetime 5 gün var şimdi korunmayacağız artık adete kadar, hamilelik olmaz sanırım bu sürede

Belli olmaz canım daha 6gun varmıs o testlerlede cıkmayan oluyor nasip ben ogluma tek korunmasiz iliskiyle hamile kaldim

Allahiiiiiiimmm inanamıyorum yaaa aa sabah sabah rüyamı bu foto atamadım ama çift çizgiyi gördüm canlaarr hamileyimm
Cok sevindim canım saglikla gelsin insaAllah cok mutlu oldum bende yaptm negatif çıktı senden guzel haber gelmesine cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…