Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

İkimizinde aynı olmuş yani ilk hamilelikler, ben hiç hamile gibi hissetmiyorumki bu ay , geçen ay tamam hamileyim dedim adetim 3 gün gecikti bir sürü idrar testi yaptım tabi negatifti hep, bu ay ise hiç test yapasım bile yok sadece bazen göğüslerim ince ince sızlıyo sanki süt inecekmiş gibi elimde testte kalmadı ovü testlerinden var onlardan yaparım biraz daha adet günüme yaklaşınca diyorum ama bakalım hayırlısı

Canım bendede bütün belirtiler var yani birine anlatsan kesin hamilesin der ama inanmıyorum daha oncelerdede belirtiler yasamıstım ama bu seferki cok fazla sabah ovulasyon testi yaptım testim yum catlamadan 2gü onceki gibi cıktı kalın belirkin 2.cizgi ama c gibi koyuda degil yarin sabah bidahami denesem diyorum bide yarin gebelik testi alip carsamba sabahi test yapip beklemekten kurtulmak istiyorum bi is yapsam hemen kasıgıma agrilar girior bu seferde korkuyorum ya hamileysem diy en azindan kafam rahat eder

K kizim06 napıyorsun nasıl geciyor hamilelik canım.
İyim canım çok sagolyani diğer hamilelik lerim e göre daha rahat geçiyo...malum sizin gibi yumurtlama ya dikkat edemedim...herşeyi bildiğim halde hicbirsey yapamadım bunda da bi hayır vardır diyorum rabbim sen bana bırak dedi sanki öyle hissediyorum...sizide bekliyorum hadi gelinyeni bi kız a hamileler topigi kuralim

Insallah rabbim sana hayirli bir kız nasip etmistir canım ah biz daha hamile kalamadık be canım insallah kalsakta kıza hamile topigi kursak dua et bize

Canım en iyisi gebelik testi al yap, bende biraz daha bekleyip önce ovü yapcam eğer 2. Çizgiyi görürsemde gebelik alcam bakalım inşallah olur, benim bu ay da olmazsa korunmaya devam malesef, zaten sadece geçen ay ve bu ay denedik ama hayırlısı bakalım, aslında aklımızda hiç çocuk planı yoktu, eşim birden deliler gibi çocuk istedi görseniz sanki yıllardır çocuğu olmayan kadınlar nerde çocuk görse üzülür ezilirya aynen o duruma gelmişti, hatta ben istemedim başta, ondan habersiz ilaç falan kullanmayı düşündm ama sonra vazgeçtim olsun dedim şimdide olmuyor nasip kısmet, rabbim inşallah bizlere sağlıklı birer kız evlat nasip eder bu ay

Canım şu internette yazan önceden cinsiyet tahminleri var yaptınmı ? Karbonat testi falan vardı hatırladığım kadarıyla

Neden korunucan canım ya

teşekkür ederim canım

Neden korunucan canım ya
Canım üniversiteye başladım ben, bu ayda olmazsa doğum okul zamanına denk gelecek, okulu dondurmam gerekecek o yüzden, bu ay hamile kalırsam doğum ağuştos oluyor okul ekimde açılsa 2 aylık olmuş olur rahat giderim, bunları düşünüyorum işte, inşallah olur bu ay ya bunları düşünmek istemiuorum bugün inanılmaz bi bel ağrısıyla uyandım haala devam ediyo inşallah bu bir belirtidir

Anladım canım ya inşallah hamilesindir canım hayırlısı hakkımızda.

Canım şu internette yazan önceden cinsiyet tahminleri var yaptınmı ? Karbonat testi falan vardı hatırladığım kadarıyla
Ne biliyim canım ya inanmıyorum ben onlara hamile kalmadan öncede çamaşır suyu testi yapmistim kabarmış ti yani hamileyim gibi ama değildim...nub kese pozisyonu yok aserme falan hiç birine inanmıyorum 100 de 100 deil...sabırlı olup 14.haftayi brkliycem

Anladım canım bakalım ben bile heyecanla bekliyorum valla

Allahım hepinize tez zamanda nasip etsin S sahra_89201 insallah bu ay hamile kalmissindir ertelemek zorunda kalmazsın S selifor insallah rabbim sanada hemen hamile kalmayı nasip eder ismini unuttugum arkadaslarim varsa kusura bakmasın cok heyecanlıyım hepinize dua edicem

Ayyyyyy canım hadi hayırlı olsun inşallah rabbim gonlundekini versin çok sevindim bak gelin arkamdan dedim gelmeye basladiniz hadi kizlarr hepinizi bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…