- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
İkimizinde aynı olmuş yani ilk hamilelikler, ben hiç hamile gibi hissetmiyorumki bu ay , geçen ay tamam hamileyim dedim adetim 3 gün gecikti bir sürü idrar testi yaptım tabi negatifti hep, bu ay ise hiç test yapasım bile yok sadece bazen göğüslerim ince ince sızlıyo sanki süt inecekmiş gibiCanım benim 1oğlum var hic belirti yadamadan adetim gecikince hamile oldugumu ögrendim 2.gebeligim de sadece gögüs agrım oda yanlardn kendim bastırınca hafif vardı okarnımda öldü baska hicbir belirtim yoktu simdi insanların yorumlara bakıncada yasadıgım hersey hamilelik belirtisi geliyor ama bu belirtileri diger denemelerimdede hissettim sonuc negatif oldu insallah bu sefer olur benimde oglum bugun alisveris nerkezinde istedigi oyuncagi almiyinca karnima cok sert vurdu 7yasinda bide allah yardımcimız olsun
Canım bendede bütün belirtiler var yani birine anlatsan kesin hamilesin der ama inanmıyorum daha oncelerdede belirtiler yasamıstım ama bu seferki cok fazla sabah ovulasyon testi yaptım testim yum catlamadan 2gü onceki gibi cıktı kalın belirkin 2.cizgi ama c gibi koyuda degil yarin sabah bidahami denesem diyorum bide yarin gebelik testi alip carsamba sabahi test yapip beklemekten kurtulmak istiyorum bi is yapsam hemen kasıgıma agrilar girior bu seferde korkuyorum ya hamileysem diy en azindan kafam rahat ederİkimizinde aynı olmuş yani ilk hamilelikler, ben hiç hamile gibi hissetmiyorumki bu ay , geçen ay tamam hamileyim dedim adetim 3 gün gecikti bir sürü idrar testi yaptım tabi negatifti hep, bu ay ise hiç test yapasım bile yok sadece bazen göğüslerim ince ince sızlıyo sanki süt inecekmiş gibielimde testte kalmadı ovü testlerinden var onlardan yaparım biraz daha adet günüme yaklaşınca diyorum ama bakalım hayırlısı
İyim canım çok sagol
Insallah rabbim sana hayirli bir kız nasip etmistir canım ah biz daha hamile kalamadık be canım insallah kalsakta kıza hamile topigi kursak dua et bizeİyim canım çok sagolyani diğer hamilelik lerim e göre daha rahat geçiyo...malum sizin gibi yumurtlama ya dikkat edemedim...herşeyi bildiğim halde hicbirsey yapamadım bunda da bi hayır vardır diyorum rabbim sen bana bırak dedi sanki öyle hissediyorum...sizide bekliyorum hadi gelin yeni bi kız a hamileler topigi kuralim
Canım en iyisi gebelik testi al yap, bende biraz daha bekleyip önce ovü yapcam eğer 2. Çizgiyi görürsemde gebelik alcam bakalım inşallah olur, benim bu ay da olmazsa korunmaya devam malesef, zaten sadece geçen ay ve bu ay denedik ama hayırlısı bakalım, aslında aklımızda hiç çocuk planı yoktu, eşim birden deliler gibi çocuk istedi görseniz sanki yıllardır çocuğu olmayan kadınlar nerde çocuk görse üzülür ezilirya aynen o duruma gelmişti, hatta ben istemedim başta, ondan habersiz ilaç falan kullanmayı düşündm ama sonra vazgeçtim olsun dedim şimdide olmuyor nasip kısmet, rabbim inşallah bizlere sağlıklı birer kız evlat nasip eder bu ayCanım bendede bütün belirtiler var yani birine anlatsan kesin hamilesin der ama inanmıyorum daha oncelerdede belirtiler yasamıstım ama bu seferki cok fazla sabah ovulasyon testi yaptım testim yum catlamadan 2gü onceki gibi cıktı kalın belirkin 2.cizgi ama c gibi koyuda degil yarin sabah bidahami denesem diyorum bide yarin gebelik testi alip carsamba sabahi test yapip beklemekten kurtulmak istiyorum bi is yapsam hemen kasıgıma agrilar girior bu seferde korkuyorum ya hamileysem diy en azindan kafam rahat eder
Canım şu internette yazan önceden cinsiyet tahminleri var yaptınmı ? Karbonat testi falan vardı hatırladığım kadarıylaİyim canım çok sagolyani diğer hamilelik lerim e göre daha rahat geçiyo...malum sizin gibi yumurtlama ya dikkat edemedim...herşeyi bildiğim halde hicbirsey yapamadım bunda da bi hayır vardır diyorum rabbim sen bana bırak dedi sanki öyle hissediyorum...sizide bekliyorum hadi gelin yeni bi kız a hamileler topigi kuralim
Neden korunucan canım yaCanım en iyisi gebelik testi al yap, bende biraz daha bekleyip önce ovü yapcam eğer 2. Çizgiyi görürsemde gebelik alcam bakalım inşallah olur, benim bu ay da olmazsa korunmaya devam malesef, zaten sadece geçen ay ve bu ay denedik ama hayırlısı bakalım, aslında aklımızda hiç çocuk planı yoktu, eşim birden deliler gibi çocuk istedi görseniz sanki yıllardır çocuğu olmayan kadınlar nerde çocuk görse üzülür ezilirya aynen o duruma gelmişti, hatta ben istemedim başta, ondan habersiz ilaç falan kullanmayı düşündm ama sonra vazgeçtim olsun dedim şimdide olmuyor nasip kısmet, rabbim inşallah bizlere sağlıklı birer kız evlat nasip eder bu ay
teşekkür ederim canımBenide bat zamani yaklaşınca stres basicakmis gibi geliyor şuan rahatim ama yinede aklimin bir kosesinde duruyor elimde degil insaAllaj güzel haberler alırız canım benim
insaAllah hormon sonucun iyi çıkar canım hatta ona gerek kalmadan hamile olduğunu ogrenirsn insaAllah ama burda listede az kisi var diger topigimde vardin sen zaten oraya ekledim bilgin olsunbulut29 S sahra_89201 sizide oraya eklicem canlar
Canım üniversiteye başladım ben, bu ayda olmazsa doğum okul zamanına denk gelecek, okulu dondurmam gerekecek o yüzden, bu ay hamile kalırsam doğum ağuştos oluyor okul ekimde açılsa 2 aylık olmuş olur rahat giderim, bunları düşünüyorum işte, inşallah olur bu ay ya bunları düşünmek istemiuorumNeden korunucan canım ya
Anladım canım ya inşallah hamilesindir canım hayırlısı hakkımızda.Canım üniversiteye başladım ben, bu ayda olmazsa doğum okul zamanına denk gelecek, okulu dondurmam gerekecek o yüzden, bu ay hamile kalırsam doğum ağuştos oluyor okul ekimde açılsa 2 aylık olmuş olur rahat giderim, bunları düşünüyorum işte, inşallah olur bu ay ya bunları düşünmek istemiuorumbugün inanılmaz bi bel ağrısıyla uyandım haala devam ediyo inşallah bu bir belirtidir
Ne biliyim canım ya inanmıyorum ben onlara hamile kalmadan öncede çamaşır suyu testi yapmistim kabarmış ti yani hamileyim gibi ama değildim...nub kese pozisyonu yok aserme falan hiç birine inanmıyorum 100 de 100 deil...sabırlı olup 14.haftayi brkliycemCanım şu internette yazan önceden cinsiyet tahminleri var yaptınmı ? Karbonat testi falan vardı hatırladığım kadarıyla
İnşallah canımmmAnladım canım ya inşallah hamilesindir canım hayırlısı hakkımızda.
Anladım canım bakalım ben bile heyecanla bekliyorum vallaNe biliyim canım ya inanmıyorum ben onlara hamile kalmadan öncede çamaşır suyu testi yapmistim kabarmış ti yani hamileyim gibi ama değildim...nub kese pozisyonu yok aserme falan hiç birine inanmıyorum 100 de 100 deil...sabırlı olup 14.haftayi brkliycem
Cokkkk guzel bir haberr Rabbim sag Salim kavustursun buyutmeyi nasip etsinEki Görüntüle 1906261 kızlar test yaptım hamileyim
Canım tesekkür ederim darısı başınıza en kısa zamanda insallahCokkkk guzel bir haberr Rabbim sag Salim kavustursun buyutmeyi nasip etsin
Ayyyyyy canım hadi hayırlı olsun inşallah rabbim gonlundekini versin çok sevindim bak gelin arkamdan dedim gelmeye basladiniz hadi kizlarr hepinizi bekliyorummAllahım hepinize tez zamanda nasip etsin S sahra_89201 insallah bu ay hamile kalmissindir ertelemek zorunda kalmazsın S selifor insallah rabbim sanada hemen hamile kalmayı nasip eder ismini unuttugum arkadaslarim varsa kusura bakmasın cok heyecanlıyım hepinize dua edicem
Aynen canım teker teker gelicez insallah çok sağolAyyyyyy canım hadi hayırlı olsun inşallah rabbim gonlundekini versin çok sevindim bak gelin arkamdan dedim gelmeye basladiniz hadi kizlarr hepinizi bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?