Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Oyyy ağlayacağım şimdi çok sevindim canım yaa, bende şimdi ovü testlerinden yaptım 2. Çizgi yok denilecek kadar az, buna gğven olmaz tabi yarın bat günüm bakalım bende bi hamilelik testi alayım yarın regl olmazsam, çok sevindim canım inşallah sağ salim al kucağına bebişini

Al canım insallah olmazsın sende hamilesindir

Mide yanması belirti olabilirmi acaba kızlar? 3-4 gündür mide yanması var, kasıkta batma var, göğüs uçları biraz koyulaşmış ve acayip bi yorgunluk ve uyku isteği var, hamilemiyim yoksa hepsini psikolojik olarak uyduruyomuyum

InsaAllah cnm senden de mujdeli haber alirizzxxx

Canım yazını yeni gòrdüm tabiki bunlar belirti ama malesef bazen psikolojik te olabiliyor insallah bebisin belirtisidir senin bat ne zamandı ne zaman test yapıcan

Canım yazını yeni gòrdüm tabiki bunlar belirti ama malesef bazen psikolojik te olabiliyor insallah bebisin belirtisidir senin bat ne zamandı ne zaman test yapıcan
Ewt bende de birdefa oldu 5 gun gectii ve butun belirtiler vardi test yaptim negatifti sonucu aldim geldim hasta oldumm

Az kalmıs canîm insallah sendende güzel haberler gelir
Amin cnm insaAllah :)

K kizim06 canım senin idrar rengi ne acık sarı erkek koyu sarı kız diyor diger topikten arkadaş baya iddaalı bu konuda benim suan acık sarı normaldede hep acık sarıdır

Canim normal testi benimki 3tl ovula markasi normal al varsa cikar zaten
Canım biraz önce yine ovü testlerinden yaptım bi tane 2. Çizgi ilkine yakındı yaa ümitlenmekde istemiyorum sanki adet olacakmış gibi hissediyorum ama sendede öyle çıkmıştı demi ovü testinde? Dünde ovü testi yapmıştım baya baya silikti 2. Çizgi ama şu an belirgin baya ama sabah karnımın alt bölgesinde ağrıyla uyandım yanmada var enfiyoksanda olabilir

Kız sen daha test almadınmı valla ovulasyon testi oyle cıktıysa var dır insallah canım ben diger aylar yaptigimda cok silik ince cizgi oluyordu bu ay baya belirgin ama c gibi koyu degildi rengi acikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…