Canım cok mutlu oldum süper bir haber bu saglikla kucagina almak nasip olsun insaAllah dikkat et kendine Allaha emanet ol cok sevindimEki Görüntüle 1906261 kızlar test yaptım hamileyim
Çok sağol canım darısı başına en kısa sürede inşallahCanım cok mutlu oldum süper bir haber bu saglikla kucagina almak nasip olsun insaAllah dikkat et kendine Allaha emanet ol cok sevindim
Oyyy ağlayacağım şimdi çok sevindim canım yaa, bende şimdi ovü testlerinden yaptım 2. Çizgi yok denilecek kadar az, buna gğven olmaz tabi yarın bat günüm bakalım bende bi hamilelik testi alayım yarın regl olmazsam, çok sevindim canım inşallah sağ salim al kucağına bebişiniEki Görüntüle 1906261 kızlar test yaptım hamileyim
Al canım insallah olmazsın sende hamilesindirOyyy ağlayacağım şimdi çok sevindim canım yaa, bende şimdi ovü testlerinden yaptım 2. Çizgi yok denilecek kadar az, buna gğven olmaz tabi yarın bat günüm bakalım bende bi hamilelik testi alayım yarın regl olmazsam, çok sevindim canım inşallah sağ salim al kucağına bebişini
Amin canım hayırlı zamanda sağlıkla insaAllahÇok sağol canım darısı başına en kısa sürede inşallah
canım biraz bekliyim günüm falan gecsin önce kan testi yaptırıcam 1hafta sonra falanda doktora gitmeyi dusunuyorumbulut29 canım kan testimi yaptıracaksın yoksa kadın doğumcuyamı gideceksin?
InsaAllah cnm senden de mujdeli haber alirizzxxxOyyy ağlayacağım şimdi çok sevindim canım yaa, bende şimdi ovü testlerinden yaptım 2. Çizgi yok denilecek kadar az, buna gğven olmaz tabi yarın bat günüm bakalım bende bi hamilelik testi alayım yarın regl olmazsam, çok sevindim canım inşallah sağ salim al kucağına bebişini
Canım yazını yeni gòrdüm tabiki bunlar belirti ama malesef bazen psikolojik te olabiliyor insallah bebisin belirtisidir senin bat ne zamandı ne zaman test yapıcanMide yanması belirti olabilirmi acaba kızlar? 3-4 gündür mide yanması var, kasıkta batma var, göğüs uçları biraz koyulaşmış ve acayip bi yorgunluk ve uyku isteği var, hamilemiyim yoksa hepsini psikolojik olarak uyduruyomuyum
Az kalmıs canîm insallah sendende güzel haberler gelirBenimde gunum 7 ekimdi bakalim. ..Rabbim herkese saglikli hayirli evlat nasip etsinnnn:)))))
Ewt bende de birdefa oldu 5 gun gectii ve butun belirtiler vardi test yaptim negatifti sonucu aldim geldim hasta oldummCanım yazını yeni gòrdüm tabiki bunlar belirti ama malesef bazen psikolojik te olabiliyor insallah bebisin belirtisidir senin bat ne zamandı ne zaman test yapıcan
Amin cnm insaAllah :)Az kalmıs canîm insallah sendende güzel haberler gelir
Canım erken gebelik testimi yaptın yoksa normal mi, benim bAt günüm bugün hangisinden alsamcanım biraz bekliyim günüm falan gecsin önce kan testi yaptırıcam 1hafta sonra falanda doktora gitmeyi dusunuyorum
İnşallah canımmInsaAllah cnm senden de mujdeli haber alirizzxxx
Canim normal testi benimki 3tl ovula markasi normal al varsa cikar zatenCanım erken gebelik testimi yaptın yoksa normal mi, benim bAt günüm bugün hangisinden alsam
Benim bat bugün canım, bugün alamadım testi malesef ya yarın alcam artık bakalımCanim normal testi benimki 3tl ovula markasi normal al varsa cikar zaten
Canım biraz önce yine ovü testlerinden yaptım bi tane 2. Çizgi ilkine yakındı yaa ümitlenmekde istemiyorum sanki adet olacakmış gibi hissediyorum ama sendede öyle çıkmıştı demi ovü testinde? Dünde ovü testi yapmıştım baya baya silikti 2. Çizgi ama şu an belirgin bayaCanim normal testi benimki 3tl ovula markasi normal al varsa cikar zaten
Kız sen daha test almadınmı valla ovulasyon testi oyle cıktıysa var dır insallah canım ben diger aylar yaptigimda cok silik ince cizgi oluyordu bu ay baya belirgin ama c gibi koyu degildi rengi aciktiCanım biraz önce yine ovü testlerinden yaptım bi tane 2. Çizgi ilkine yakındı yaa ümitlenmekde istemiyorum sanki adet olacakmış gibi hissediyorum ama sendede öyle çıkmıştı demi ovü testinde? Dünde ovü testi yapmıştım baya baya silikti 2. Çizgi ama şu an belirgin bayaama sabah karnımın alt bölgesinde ağrıyla uyandım yanmada var enfiyoksanda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?