- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
Aynen canım çizgi çok koyu değil ama dünki yaptığıma göre baya koyu, oluldan çıkınca alacaktım bugğn sabah 9 dan 4 e kadar okuldaydım, sonrada kaynanamın bankada işi varmış oluldan eşim aldı beni, kv bankaya yetişsin diye eczane aramadık ve alamadımKız sen daha test almadınmı valla ovulasyon testi oyle cıktıysa var dır insallah canım ben diger aylar yaptigimda cok silik ince cizgi oluyordu bu ay baya belirgin ama c gibi koyu degildi rengi acikti
Idrarini tut canim ilk idrarla yap heyecanla bekliycem seniAynen canım çizgi çok koyu değil ama dünki yaptığıma göre baya koyu, oluldan çıkınca alacaktım bugğn sabah 9 dan 4 e kadar okuldaydım, sonrada kaynanamın bankada işi varmış oluldan eşim aldı beni, kv bankaya yetişsin diye eczane aramadık ve alamadımyarın sabah çocuğuda alıp gidicem valla, eczanede uzak ama olsun artık
Canim ilk defa deniyorum ben sahsen oglu olab varmidir bilmiyorum ama hicbir yontem %100 degil gonlundeki olsun insallahMerhaba arkadaşlar
Nasılsınız rabbim hepinizin muradını versin
Size bir sorum var ovulasyondan 2 gün önce ilişki olup oğlu olan var mı ?
Canım oğlumun ateşi çıktı acile gideceğiz acaba acilde test mi yaptırsam yoksa gelirken eczaneden test mi alsam, kana baktırsam hemen çıkarmıkiIdrarini tut canim ilk idrarla yap heyecanla bekliycem seni
Selam canım bende bu ay ilk defa denedim bakalım burayı takipte kal, kız bebek isteyen 3-4 kişiyiz ama burayı ihmal etmiyoruz mutlaka yazarız, sen hamilelik mi düşünüyorsunMerhaba arkadaşlar
Nasılsınız rabbim hepinizin muradını versin
Size bir sorum var ovulasyondan 2 gün önce ilişki olup oğlu olan var mı ?
Kanda kesin belli olur ama sen bilirsin istersen nobetci eczanedende alirsin oglun icin eczaneye gidersiniz kesin cok gecmis olsun rabbim sifa versinCanım oğlumun ateşi çıktı acile gideceğiz acaba acilde test mi yaptırsam yoksa gelirken eczaneden test mi alsam, kana baktırsam hemen çıkarmıki
Canım tekrar hayırlı olsun...artik yapacak hicbirsey yok bekliycez dimi hamileyiz ve rabbim ne nasip ettiyse onu göreceğiz hiç şimdiden stres yapma sen uğraştın ben ugrasamadim bakalım neyimiz olacak sende birisin 100 de 100 deil yöntemler...ama sen şansını artırdin..idrara gelince benimde ilk sabah yaptığım koyu diğerleri açık senin hep mi açık dikkat et ilk idrarina bak bi sabah...
Özelde bir saate çıkıyo canım hayırlısıyla hadi bakalımCanım oğlumun ateşi çıktı acile gideceğiz acaba acilde test mi yaptırsam yoksa gelirken eczaneden test mi alsam, kana baktırsam hemen çıkarmıki
İnşallah gonlundeki olur canımBeni belki tanıyanlarınız vardır ben iki kızımdada erkek istememe rağmen kız oldu ilkinde babychoice ikincisinde ovulasyon takibi vajinal duş diyet vs ile kaldım ikiside kız oldu ....şuan salgaraya yaptım 11 haftalığım yakında belli olur ...anlıycanız tamamen rabbime bıraktım çok dua ettin bakalım mevlam neyleyecek
Sağol canım amin, test aldım eve geçeyim yapacağım bakalım hayırlısıKanda kesin belli olur ama sen bilirsin istersen nobetci eczanedende alirsin oglun icin eczaneye gidersiniz kesin cok gecmis olsun rabbim sifa versin
Eve geçeyim bakalım hemen yazarımÖzelde bir saate çıkıyo canım hayırlısıyla hadi bakalım
Yani yaptığımız herşey boş yani, bizde kız bebek için uğraşıyoruz ama Rabbim ne verirse versin sağlıklısını versin, biz bu ay ilk defa korunmasız başladık ama olmadı yumurtlama takibi yaptım, çift çizgiyi gördükten sonra ilişkiyi bıraktık ama olmadı işte nasip, çok üzüldüm çünkü bir sene ertelemek zorundayım artık bebek işiniBeni belki tanıyanlarınız vardır ben iki kızımdada erkek istememe rağmen kız oldu ilkinde babychoice ikincisinde ovulasyon takibi vajinal duş diyet vs ile kaldım ikiside kız oldu ....şuan salgaraya yaptım 11 haftalığım yakında belli olur ...anlıycanız tamamen rabbime bıraktım çok dua ettin bakalım mevlam neyleyecek
Hadiya canım cok üzüldüm erteliycen bide nasip
Aynen canım napalım nasip, seneye 3 ay önceden doktora gideyim ilaç vitamin ne kullanılması gerekiyosa kullanırım artıkHadiya canım cok üzüldüm erteliycen bide nasip
İnşallah bi dahaki sefere canim ama öyle 1 2 ay korunmadik diye hemen bebrk olmuyo aklında olsun kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaş ilerledikçe dahada zorlaşıyor ben de 1 yıldır deniyodum mesela olmuyordu...Rabbim isteyen herkese nasip etsinAynen canım napalım nasip, seneye 3 ay önceden doktora gideyim ilaç vitamin ne kullanılması gerekiyosa kullanırım artık
Öyle canım hayırlısı olsun hakkındaAynen canım napalım nasip, seneye 3 ay önceden doktora gideyim ilaç vitamin ne kullanılması gerekiyosa kullanırım artık
Canım senin idrar rengin ne renk acik sarı erkek koyu sarî kız diyorlarİnşallah bi dahaki sefere canim ama öyle 1 2 ay korunmadik diye hemen bebrk olmuyo aklında olsun kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaş ilerledikçe dahada zorlaşıyor ben de 1 yıldır deniyodum mesela olmuyordu...Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?