Canım senin idrar rengin ne renk acik sarı erkek koyu sarî kız diyorlar
Ay bende kafa gitti canım bugun cok kisiye sordum kusura bakma sana sormadim zannettim of stres oldum simdiden canim ya cin takvimide erkek cıkıyor oglumda tutmustu insallah bu sefer tutmazbulut29 kız caniiimmm sakın ol sen yaptın herşeyi...söyledim ya 80.sayfada sabah koyu sonra açık ama sık sık tuvalet e gidiyoz heralde açık olur demi amaaa
Aynen canım 2. Bebekte 1 seneden önce hamike kalan duymadım zaten, en yakınlarım bile 1 sene sonunda hamile kaldı ama gelde bunu eşime anlat işte, hemen karamsarlığa kapıldı olmaz artık demeye başladı, ben 27 yaşındayım eşim 32İnşallah bi dahaki sefere canim ama öyle 1 2 ay korunmadik diye hemen bebrk olmuyo aklında olsun kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaş ilerledikçe dahada zorlaşıyor ben de 1 yıldır deniyodum mesela olmuyordu...Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah gönlünden geçen olur aynen olmayan bize cazip geliyor, inşallah sağlıklı bir oğlun olur, yumurtlama gününe dikkat etmişmiydin hamileliklerindeBenimde kizim var ikinciye hamileyim erkek istiyorum. insan hep olmayani arzuluyor dimi? :) Allah gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli bir sekilde versin insAllah.
İnşallah gönlünden geçen olur aynen olmayan bize cazip geliyor, inşallah sağlıklı bir oğlun olur, yumurtlama gününe dikkat etmişmiydin hamileliklerinde
Canım nasılsın iyimisin bak kafayı takma artık olan oldu bekleyip göreceğiz tamam mı....hem endisrlenmesi gereken ven olmalıyımAy bende kafa gitti canım bugun cok kisiye sordum kusura bakma sana sormadim zannettim of stres oldum simdiden canim ya cin takvimide erkek cıkıyor oglumda tutmustu insallah bu sefer tutmaz
Birde arkadaşlar burada coğunluk erkek annesi siz oğullarınıza nasıl kaldınız yani regl sonumu ortasımı regle yakınmı sizce adet sonu erkek falan diyorlar ne dersiniz
Cnm biz genelde adet ten 3 veya 4 gun sonra olurdu ilişki. .Birde arkadaşlar burada coğunluk erkek annesi siz oğullarınıza nasıl kaldınız yani regl sonumu ortasımı regle yakınmı sizce adet sonu erkek falan diyorlar ne dersiniz
Canım adet olmadım ya pazartesiye kadar olmazsam kan testi yaptırırım ama olsaydı testte çıkardı diyorum bilemiyorumkiYeni gelem arkslar hosgeldiniz. ..
Sahra adet oldunmu. ..olmadiysan acaba Kan testi yapsaydin daha iyi olmazmi dicektim
Herseyin hayirlisi cnm. .insaAllah test bozuk tur dur bakalim Kanda cikar insaAllah hamilesindir:)Canım adet olmadım ya pazartesiye kadar olmazsam kan testi yaptırırım ama olsaydı testte çıkardı diyorum bilemiyorumki
Hoşgeldin canım bazen hemen olöayabiliyor bi doktora görün istersen, bizde bu ay başladık denemeye ama olmadı, yumurtlama testlerinden kullandım verimli değerlendirdik ama olmadı, bu ay başladık ve bitirdik malesef, korunmaya devam edeceğiz ama tekrar düşünmeye başlamadan önce mutlaka doktora gidip bi baktırcam belki bilmediğimiz bişey vardır, birde ovü hesaplayıcılara hiç inanma, en temizi ovü testi alıp yap, bende hiç tutmadı çünkü ovü hesaplayıcılarıMerhaba kızlar bende kız bebek isteyenler olarak aranıza katılıyorum. 2.5 yıllık evliyim ve 7 aydır çocuk istiyoruz ama maalesef olmadıadetlerim normalde düzenlidir 30 günde bir olur... son 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum 4 aydırda şaşmadı 14.gün hep pozitif oluyordu ama bu ay hala pozitifi göremedim aşırı derece kasık ve bel ağrısı yaşamaktayım adetimede 2 hafta var. Ovulasyon hesaplayıcılara göre 2 kasımı yumurtlama gösterıyordu bizde takvime göre denedik ama neden böyle oldu bu ay anlamadım bilgisi olan veya yaşayan varmı böyle bir durumu ?
Hadi inşallahHerseyin hayirlisi cnm. .insaAllah test bozuk tur dur bakalim Kanda cikar insaAllah hamilesindir:)
ovulasyon testi kullandiysan yumurtlamani baz al canımKızlar bişey okudum şimdi, yumurtlamadan 14 gün sonra adet görmemiz gerekiyomuş, ben 27 günde bir adet oluyorum diye bat tarimi dün olarak belirledim ama geç yumurtladım ve yumurtlama tarihine 14 gün eklediğimde pazar günü adet olacağım Çıkıyor bilgisi olan varmı? hangisini baz alsam acaba? geç döllenmeyi okuyorum birde, umut umut umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?