- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
Kullandım canım yani yumurtlamadan sonra 14 gün sayayım yani demiovulasyon testi kullandiysan yumurtlamani baz al canım
Aynen canım o bilgiye göre mantikli olan bu yani daha günün gelmemis daha doğrusu 2 gün kalmis testin negatif çıkmıştı sanırım degisme olabilir hic belli olmaz olmazsan pzt günü sabahta yap benceKullandım canım yani yumurtlamadan sonra 14 gün sayayım yani demi
Hoşgeldin canım bazen hemen olöayabiliyor bi doktora görün istersen, bizde bu ay başladık denemeye ama olmadı, yumurtlama testlerinden kullandım verimli değerlendirdik ama olmadı, bu ay başladık ve bitirdik malesef, korunmaya devam edeceğiz ama tekrar düşünmeye başlamadan önce mutlaka doktora gidip bi baktırcam belki bilmediğimiz bişey vardır, birde ovü hesaplayıcılara hiç inanma, en temizi ovü testi alıp yap, bende hiç tutmadı çünkü ovü hesaplayıcıları
Canım iyiyim ama kafa hep gidiyor zamanlama acısıdan sansım var ama bu idrar rengiymis cin takvimiymis onlar moralimi bozdu bugun annem ve kardeslerim geldi makas bıcak yaptılar bana makasa oturdum morlim düzeldi biraz :)Canım nasılsın iyimisin bak kafayı takma artık olan oldu bekleyip göreceğiz tamam mı....hem endisrlenmesi gereken ven olmalıyım
Hayırlısı canım gec olsun güc olmasın kız bebis gelsinde varsın bikac ay sonra gelsin hayırlısıyla insallahKizlarr benimde gelecek Aya kaldi :) kismet hayirlisi
Oglumda tutmustu bunda tutmasın istiyorum insallah:)Buarada bugun çin takimi ne baktim kasimda kizim olabilirmis dogruluk payi varmi
İdrar rengi benimde canımı sıkilıyor ama yinede önemsemek istemiyorum...çin Takvimi kız diyo biraz mutlu oluyorum bide çevremdekiler kızın olacak sanki öyle hissediyoz falan diyor...gördüğüm rüyalarda kıza işaret gibi bakalım artık kısmet ama çok kaptirmiyorum kızım olsun diye olmazsa üzülmek ve bebeğimi de üzmek istememCanım iyiyim ama kafa hep gidiyor zamanlama acısıdan sansım var ama bu idrar rengiymis cin takvimiymis onlar moralimi bozdu bugun annem ve kardeslerim geldi makas bıcak yaptılar bana makasa oturdum morlim düzeldi biraz :)
Evet canım ya okuyunca moralimde düzeldi, geç döllenme falan olur belki diyorum çokta ümitlenmek istemiyorum hayırlısı artıkAynen canım o bilgiye göre mantikli olan bu yani daha günün gelmemis daha doğrusu 2 gün kalmis testin negatif çıkmıştı sanırım degisme olabilir hic belli olmaz olmazsan pzt günü sabahta yap bence
Bende oğlumda bıçağa oturmuştum, idrarımda hep koyuydu, ulturason resimlerindede hep solda, belki fikir olur, K kizim06 senin ulturasonda ne tarafta canım bebekCanım iyiyim ama kafa hep gidiyor zamanlama acısıdan sansım var ama bu idrar rengiymis cin takvimiymis onlar moralimi bozdu bugun annem ve kardeslerim geldi makas bıcak yaptılar bana makasa oturdum morlim düzeldi biraz :)
Canım yanlış kişiyi etiketleyin sanirim
Hem sana hemCanım yanlış kişiyi etiketleyin sanirimama bende söyleyim ultrason kağıdını elime alıp bakarken bebek sağda razı hem sağa biraz daha yakın hemde kafa tarafı sağda...idrar açık sarı göğüsler ağrıyor ve şiş..öyle yanii
Canim bak ultrason resmi ama 6,7 haftalik karinndan ultrasonda sagda isekız diyorlar bilgine hadi insallahCanım yanlış kişiyi etiketleyin sanirimama bende söyleyim ultrason kağıdını elime alıp bakarken bebek sağda razı hem sağa biraz daha yakın hemde kafa tarafı sağda...idrar açık sarı göğüsler ağrıyor ve şiş..öyle yanii
Sagol canim benim sevindirdin beni bugun birine daha sordum idrar renginkoyu degilmis bebesi kız ultrason resmi ilk haftalar sol erkek diyorlar sende tutmus canim adet olmadin dimi bi mucize bekliyorum seni arkadasom belki gec dollenmedirg
Yok canım olmadım daha, pazartesiyi bekleyeceğim bakalım inşallah dediğin gibi geç döllenmedirSagol canim benim sevindirdin beni bugun birine daha sordum idrar renginkoyu degilmis bebesi kız ultrason resmi ilk haftalar sol erkek diyorlar sende tutmus canim adet olmadin dimi bi mucize bekliyorum seni arkadasom belki gec dollenmedirg
Öylemi canım allah razı olsun bundan sonra hep böyle dua edicem.Yok canım olmadım daha, pazartesiyi bekleyeceğim bakalım inşallah dediğin gibi geç döllenmedirgelsin inşallah kız bebişler, Rabbim bize peygamber efendimizin tattığı duyguyu tattırsın inşallah bir kızımız olsun, böyle dua edersek rabbim kabul edermiş inşallah
Aynen canım cok heveslenmemkle birlikte umudunuda kaybetme insaAllah güzel haberlerini alırızEvet canım ya okuyunca moralimde düzeldi, geç döllenme falan olur belki diyorum çokta ümitlenmek istemiyorum hayırlısı artık
Evet canım böyle dua ediyorum hep ben, off ya idrar yolu iltihaplanması oldum sanırım idarımda çok kötü bir koku var ve yanma var, bu gece hiç uyuyamadım ağrıdan ve ağrı kesici aldım, acile giderim sanırım bugün, hamilelik şüphemde var derim test yaparlar ona göre ilaç verirler heraldeÖylemi canım allah razı olsun bundan sonra hep böyle dua edicem.
Gittinmi canın doktoraEvet canım böyle dua ediyorum hep ben, off ya idrar yolu iltihaplanması oldum sanırım idarımda çok kötü bir koku var ve yanma var, bu gece hiç uyuyamadım ağrıdan ve ağrı kesici aldım, acile giderim sanırım bugün, hamilelik şüphemde var derim test yaparlar ona göre ilaç verirler heralde
24 ünde falan gidicem canım ama 11 haftalık olacam tahmin olmaz diye düşünüyorumHem sana hembulut29 a fikir olsun diye ikinizede yazdım canım, senin kontrol ne zaman 12. Haftada belki bi tahminde bulunur dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?