Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Kullandım canım yani yumurtlamadan sonra 14 gün sayayım yani demi
Aynen canım o bilgiye göre mantikli olan bu yani daha günün gelmemis daha doğrusu 2 gün kalmis testin negatif çıkmıştı sanırım degisme olabilir hic belli olmaz olmazsan pzt günü sabahta yap bence

Hoşbuldum canım. Bizde 4 aydır yumurtlama testi ile denedik canım her ay pozitifi yakaladım ilişki oldu ama maalesef bir sonuç alamadık Bu ayda yine test ile deneyelim belki olur dedik ama bu seferde testte pozitifi göremedim ve aşırı derecede kasık ve bel ağrısı yaşamaktayım. Doktora gittim daha önce bir sorun olmadığını söyledi ama bakalım kısmet canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Sende git doktora canım en azından bir sorun yoksa kafan rahat olur

Canım nasılsın iyimisin bak kafayı takma artık olan oldu bekleyip göreceğiz tamam mı....hem endisrlenmesi gereken ven olmalıyım
Canım iyiyim ama kafa hep gidiyor zamanlama acısıdan sansım var ama bu idrar rengiymis cin takvimiymis onlar moralimi bozdu bugun annem ve kardeslerim geldi makas bıcak yaptılar bana makasa oturdum morlim düzeldi biraz :)

Canım iyiyim ama kafa hep gidiyor zamanlama acısıdan sansım var ama bu idrar rengiymis cin takvimiymis onlar moralimi bozdu bugun annem ve kardeslerim geldi makas bıcak yaptılar bana makasa oturdum morlim düzeldi biraz :)
İdrar rengi benimde canımı sıkilıyor ama yinede önemsemek istemiyorum...çin Takvimi kız diyo biraz mutlu oluyorum bide çevremdekiler kızın olacak sanki öyle hissediyoz falan diyor...gördüğüm rüyalarda kıza işaret gibi bakalım artık kısmet ama çok kaptirmiyorum kızım olsun diye olmazsa üzülmek ve bebeğimi de üzmek istemem

Aynen canım o bilgiye göre mantikli olan bu yani daha günün gelmemis daha doğrusu 2 gün kalmis testin negatif çıkmıştı sanırım degisme olabilir hic belli olmaz olmazsan pzt günü sabahta yap bence
Evet canım ya okuyunca moralimde düzeldi, geç döllenme falan olur belki diyorum çokta ümitlenmek istemiyorum hayırlısı artık

Bende oğlumda bıçağa oturmuştum, idrarımda hep koyuydu, ulturason resimlerindede hep solda, belki fikir olur, K kizim06 senin ulturasonda ne tarafta canım bebek

Bende oğlumda bıçağa oturmuştum, idrarımda hep koyuydu, ulturason resimlerindede hep solda, belki fikir olur, K kizim06 senin ulturasonda ne tarafta canım bebek
Canım yanlış kişiyi etiketleyin sanirimama bende söyleyim ultrason kağıdını elime alıp bakarken bebek sağda razı hem sağa biraz daha yakın hemde kafa tarafı sağda...idrar açık sarı göğüsler ağrıyor ve şiş..öyle yanii

Hem sana hem bulut29 a fikir olsun diye ikinizede yazdım canım, senin kontrol ne zaman 12. Haftada belki bi tahminde bulunur dr

Canim bak ultrason resmi ama 6,7 haftalik karinndan ultrasonda sagda isekız diyorlar bilgine hadi insallah

Sagol canim benim sevindirdin beni bugun birine daha sordum idrar renginkoyu degilmis bebesi kız ultrason resmi ilk haftalar sol erkek diyorlar sende tutmus canim adet olmadin dimi bi mucize bekliyorum seni arkadasom belki gec dollenmedirg

Sagol canim benim sevindirdin beni bugun birine daha sordum idrar renginkoyu degilmis bebesi kız ultrason resmi ilk haftalar sol erkek diyorlar sende tutmus canim adet olmadin dimi bi mucize bekliyorum seni arkadasom belki gec dollenmedirg
Yok canım olmadım daha, pazartesiyi bekleyeceğim bakalım inşallah dediğin gibi geç döllenmedir gelsin inşallah kız bebişler, Rabbim bize peygamber efendimizin tattığı duyguyu tattırsın inşallah bir kızımız olsun, böyle dua edersek rabbim kabul edermiş inşallah

Öylemi canım allah razı olsun bundan sonra hep böyle dua edicem.

Öylemi canım allah razı olsun bundan sonra hep böyle dua edicem.
Evet canım böyle dua ediyorum hep ben, off ya idrar yolu iltihaplanması oldum sanırım idarımda çok kötü bir koku var ve yanma var, bu gece hiç uyuyamadım ağrıdan ve ağrı kesici aldım, acile giderim sanırım bugün, hamilelik şüphemde var derim test yaparlar ona göre ilaç verirler heralde

Gittinmi canın doktora

Kızlar merhaba tekrardan çok şükür ovulasyonda dün pozitifi gördüm testlerim bu şekılde. Dün ve bugün değerlendirdik. Kız bebek için sizce yarında değerlendirmelimiyiz. Testim bugün pik yaptı bu arada

Hem sana hem bulut29 a fikir olsun diye ikinizede yazdım canım, senin kontrol ne zaman 12. Haftada belki bi tahminde bulunur dr
24 ünde falan gidicem canım ama 11 haftalık olacam tahmin olmaz diye düşünüyorum ama bu süreçler hiç bitmiyor yaa önce hsmilelik belirtileriyle şimdi cinsiyetiy le sonra neleriyle kafayı bozuyozzzanneliiikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…