Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

İnşallah hayırlısıyla hamilesindir,geç olsun yeter ki hayırlı sağlıklı evlat nasip olsun kafana çok takma herşeyin bir zamanı var.
Takmamak hep mümkün olmuyor canım ama nasip kismet aynen herseyin zamani var

Takmamak hep mümkün olmuyor canım ama nasip kismet aynen herseyin zamani var
Niyet ettikten sonra Kenzül arş ve Ayetel kürsi dualarını bol bol oku canım faydasını göreceksin bu duaları içten okuyanların dilekleri kabul olurmuş Allahın izniyle hem için ferahlar,hamile kalabilmenin en etkli yolu da stres yapmamak.

Bende duanın gücüne sonsuz inanıyorum canım benimde canoğluşlarım çokşükür tabiki herkesgibi bende birkızım olsun çoook istiyorum inşallah Rabbim tezvakitte çocugu olmayanların kucağını doldursun. Çocugu olup isteyenlerede gönlündekini versin kimseyi evlatacısıyla sınamasın inşallah. Kızlar hepinize hayırlı evlatlar diliyorum sizlerde bana dua edin lütfen oğluşlarıma bi kızkardeş versin Rabbim banada kız evladı tattırır inşallah
Selam ve dua ile yeniyim kimseyi tanımasamda üyeoldugumdan beri dualarımdasınız

okurum canim sagolasin aynen stres yapmadim kaldim diyen çok bakalim bata az kaldi bu ay da olmazsa artik akisina birakirim diyorum nasip

Alalh razı olsun canım benim insaAllah tadarsin kız evlat duygusunu nasip olsun sana bana isteyen herkese

Alalh razı olsun canım benim insaAllah tadarsin kız evlat duygusunu nasip olsun sana bana isteyen herkese
Canımm inşallah kiminkime duasıkabul olurbilinmez senin ilkmi bilmiyorum ama inşallah gönlündekini kucagına alırsın benim 3oğluşumvar ve sonşansı verdimkendime artık gerisi Allahın takdiri,

Canımm inşallah kiminkime duasıkabul olurbilinmez senin ilkmi bilmiyorum ama inşallah gönlündekini kucagına alırsın benim 3oğluşumvar ve sonşansı verdimkendime artık gerisi Allahın takdiri,
Aynen canım ilk olacak takvime bakma daha hamile değilim bu arada dua niyetine yaptm onu ugur getirsin gerçek olsun insaAllah diye heves işte masaAllah evlatlarina Allah acilarini göstermesin saglikla büyüsünler birde kız kardesleri olsun insaAllah güzel abilik yaparlar saglikla büyürler insaAllah

Teşekkür ederim canım inşallah Rabbim dualarımızı tattırırda bizde yıllarsonra yineburda negünlerdi diye yadederiz bakalım salıbitiyo reglim burdanaldıgım fikirlerle yumurtlamadan bikaçgün önce bırakcam bakarsın birlikte hamişkalır birlikte dogururuz

ne verirse kabulüm ama sanki bir tık kız olsa gibi :) ama tabiki 1 taneyle kalmayazı inş. onun için kız erkek olsun çok çok :)
Ay ben çok cahilmiştim yaa şuna bak ilk çocukta başlamışsın araştırmaya ben sabaha kadar ağlayarak duaetmiştim benimde cocugumolsun diye hiç metod neyi bilmiyodum

ne verirse kabulüm ama sanki bir tık kız olsa gibi :) ama tabiki 1 taneyle kalmayazı inş. onun için kız erkek olsun çok çok :)
Öncelik saglikli olmasi ama insanin icinden geciyor işte evlat evlattir erkek olsa uzulecek degiliz elbet sadece ayri bir istek heves hayırlı evlat olsunlar insaAllah

Ahh canım benim insaAllah benimde 7gun kaldi adete tuttuysa tuttu bu ay bakalım nasip

Ay canım benim çok dua etcem sana inşallah tutmuştur haberdar et beni burdan tamammı canım
Yazarim canım Allah razi olsun zaten o sevincle takip ettigim konulara yazarim kesin He birde sen hamilelik gecirmissin sorayim sana canim herkeste farklilik gostersede en azından bilgin var bu ay baltarcincorekotu kürü yaptım adetten 2gun sonra falan baslayip düne kadar devam eden sag taraftaki gerilme batma gibi agri vardi bugün hic olmadi birde uyaninca bakıyorum yok hareket etmeye baslayinca egilip kalkma ayakta durma o zaman oluyor kasiklarimin orta kisminda damar atmasi gibi degisik bir kipirti o devam ediyor umutlandirmisti beni bu durm kesilince biraz üzüldüm hamile kalmis olabilirmiym belki yerlestide ondan kesildi batma diyorum bir yandanda bilemedim hic böyle olmadi onceden yumurtalama gunleri olurdu sadece kürün etkisimi acaba

Canım benim egerki bebiştense o batmaların tabiki kesilecek yerleşmiş olmalıki vücudun kabullendigi için normale döndün o kıpırtıyı önemseme kuzum vücudunu cokdinleme senin farketmen kıpırtı hissetmen ilk dönemde imkansızki biliyosun daha noktakaxar hissedemezsin benim hamileliklerimin zorgectigini söyleyemem erkekkolay gecermiş derler bulantın agrın asermen cokolursa zorgecerse büykihtimal kız oluyo şimdi için senin bişeyhissetmemen lazım dogalıbu hattabiarkadası anlatayım kafan dagılsın 4aylıkken karnımda bişey kıpırdıyo diye ögrendi hamileoldugunu kişidenkişiye degişiyo canım cokgülmüştüm surda nekalmışdoguma diye

cok inandırma kendini hayalkırıklıgı olmaması için ama bence gebesinnnnn
İnşallahh kızçen yerleşmiştir

7, 5 ve 9 ay. Erken daha da sezeryan hepsi. Son doğumda Dr tüpleri bağlayım mı diyince 1 tane daha izin verir misiniz dedim olur senin kız yoktu değil mi dedi. İzni aldım. Ama o da erkek olursa... Askere göndermek evlendirme. ... Öffffff

Peki canım kız denedinmi hani yum.öncesi falan bende aynıdurumdayımda napılabilir yardımedelim bilgilerle birbirimize yum.öncesi deniycem bakalım ben buay sıkilişkiyle bide vajinalduş diyolar ama ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…