Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Duşu bilmiyorum. Hemşireyim bu arada. Ancak dediğin yöntem için yumurtlama öncesi ilişkiye girip 1 hafta girmemek lazım. Kızlar tutmayıp oğlanlar tutarsa diye.. Biz sabredemedik

Duşu bilmiyorum. Hemşireyim bu arada. Ancak dediğin yöntem için yumurtlama öncesi ilişkiye girip 1 hafta girmemek lazım. Kızlar tutmayıp oğlanlar tutarsa diye.. Biz sabredemedik
Hemşireysen sorayım canım sirkeli suyla vajinal duş yapınca erkekspermlwr alkali sevdigi için yaşayamıyor ama kızsperm dayanıklı oldugu için tutuyormuş ne diyorsun buna

X de y de farketmez ki. Asidik ortamda yaşayamazlar. Ancak x leri taşıyanlar y leri taşıyanlaran uzun yaşıyor. Bu doğru. Eşime diyorum kıbrısa gideriz seçtiririz. Eğer hakkımızda hayırlı değilse düşük olur Allah ne derse o olur diyorum ama ikna edemedim.

Özelden atın forumda dini paylaşım yasak sanırım. Ben hamileliklerimde hep Allahım gönlüm kız istiyor ama sen hayırlısını ver diye dua ettim.

Bir ara salatı tefriciye okumayı düşündüm. Ancak bazen dualar çok etkili olur, dua kapıları açık olduğunda. Ancak hakkımda hayırlı olup olmadığını bilmediğim için vazgeçtim. Korktum.

Bir ara salatı tefriciye okumayı düşündüm. Ancak bazen dualar çok etkili olur, dua kapıları açık olduğunda. Ancak hakkımda hayırlı olup olmadığını bilmediğim için vazgeçtim. Korktum.
Benide dahil et dualarına tabiki bende.. Yeni bişey duyarsan haberver banada

Ben hic dikkat etmedim sadece inofolic içiyorum kuruincir falan yiyordm iliskiden sonra yatiyorum 1-2 saat falan baltarcincorekotu kürü yaptim bu ay kizina erkegine bakmadim sansimi denedim nasip olur insaAllah Rabbim evlatlrinizin saglikla buyumesini nasip etsin gonlunuzden geceni nasip etsin kiz evlat duygusunu tatdirsin insaAllah

Canım benim insaAllah oyledir attigin duayi namazimdan sonra okudum Allahim kabul etsin insaAllah
Çok iyi yapmışsın aklına geldikçe et canım o duayı.. Birbirimizdende eksik etmeyelim Rabbim herkesin gönlündeki gizli duasını kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…