- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Hemşireysen sorayım canım sirkeli suyla vajinal duş yapınca erkekspermlwr alkali sevdigi için yaşayamıyor ama kızsperm dayanıklı oldugu için tutuyormuş ne diyorsun bunaDuşu bilmiyorum. Hemşireyim bu arada. Ancak dediğin yöntem için yumurtlama öncesi ilişkiye girip 1 hafta girmemek lazım. Kızlar tutmayıp oğlanlar tutarsa diye.. Biz sabredemedik
X de y de farketmez ki. Asidik ortamda yaşayamazlar. Ancak x leri taşıyanlar y leri taşıyanlaran uzun yaşıyor. Bu doğru. Eşime diyorum kıbrısa gideriz seçtiririz. Eğer hakkımızda hayırlı değilse düşük olur Allah ne derse o olur diyorum ama ikna edemedim.[/QUOTcanım yaradan nasib edecekse hertürlü nasibeder eger Allahistemezse tüpbebekte boş bence çocuklarının rızkını gebekalabiliyorken tüpbebek içinharcamaki ucuz olmadıgını biliyorum dur bulabilirsem bir dua atacagım burda hiçgörmedim benokuyorum inşallah herkes faydalansın
Benide dahil et dualarına tabiki bende.. Yeni bişey duyarsan haberver banadaBir ara salatı tefriciye okumayı düşündüm. Ancak bazen dualar çok etkili olur, dua kapıları açık olduğunda. Ancak hakkımda hayırlı olup olmadığını bilmediğim için vazgeçtim. Korktum.
Canım olur bende bi kızçem olursa inşallah bi bayram havası... Duramam zaten açarım bi müjde postu inşallahTabii ki. Sen de bebiş olursa haber ver olur mu? Deniyormuşsun madem.
Canım kıyamam inşallah hamilesindir
Aynı ben. Oğlan yolda :)Bu arada Okadar araştırdım kız yöntemlerini deniycem dedim ama tam yumutlama günümde uzun süre sonra tek ilişkihadi hayırlısı diyorum
Rabbim bilir herseyin hayırlısını bi ümit yaaa tutarsaaAynı ben. Oğlan yolda :)
Canım benim insaAllah oyledir attigin duayi namazimdan sonra okudum Allahim kabul etsin insaAllahCanım kıyamam inşallah hamilesindir
Canım sünya duayla ayakta duruyo umarım hayırlı bi kızın olur daha cinsiyet belli deildir kendi tahminin sanırımRabbim bilir herseyin hayırlısını bi ümit yaaa tutarsaa
Ben hic dikkat etmedim sadece inofolic içiyorum kuruincir falan yiyordm iliskiden sonra yatiyorum 1-2 saat falan baltarcincorekotu kürü yaptim bu ay kizina erkegine bakmadim sansimi denedim nasip olur insaAllah Rabbim evlatlrinizin saglikla buyumesini nasip etsin gonlunuzden geceni nasip etsin kiz evlat duygusunu tatdirsin insaAllah
Çok iyi yapmışsın aklına geldikçe et canım o duayı.. Birbirimizdende eksik etmeyelim Rabbim herkesin gönlündeki gizli duasını kabul etsin inşallahCanım benim insaAllah oyledir attigin duayi namazimdan sonra okudum Allahim kabul etsin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?