- 21 Mayıs 2017
- 16
- 2
- 6
- 32
- Konu Sahibi DuruBirisi
-
İkisi de sorun işte ama insan yapmam dediklerini yapabiliyor, kolay kokay da etkilenmem kimseden :)Internetten tanisman değil de yaş mi sorun şimdi
Yani uzatmadan kesmem mantıklı geliyor banada ama düşündükçe onla çok mutlu olurmuşum gibi gelmişti..Yaş en son sorun.
İnternetten tanışma,uzak mesafe daha ciddi sorunlar.
Yani elle tutulur bir tarafı yok,boşa zaman kaybı.
Annem babadan 2 yaş büyük ama nerde bizim holdinglerimiz? Fabrikalarımız?o efsane cümleyi kurayım kadın erkekten büyük olursa zengin olunur
İste ben yeterince tanımak için zaman vermedim, çünkü bağlanacağımı hissettim ve korktum. Görüşürdük zamanla zaten, yanyana uyumlu oluruz gibi gelişti konuşmalardan sonra..Yaş mesele değil bence.
Hayatımın en uyumlu, enerjik, eğlenceli ilişkisini kendimden 3 yaş küçük bir adamla yaşadım. (yaş yüzünden bitmedi onu ek geçmeyi unutmuşum:d)
Bence oluyor.
Ama daha farklı konular var bence düşünmen gereken.
Yeterince tanımak gibi, gerçek hayatta yan yana olsanız nasıl davranacağı gibi.
İste ben yeterince tanımak için zaman vermedim, çünkü bağlanacağımı hissettim ve korktum. Görüşürdük zamanla zaten, yanyana uyumlu oluruz gibi gelişti konuşmalardan sonra..
Annem babadan 2 yaş büyük ama nerde bizim holdinglerimiz? Fabrikalarımız?
Keşke öyle olsaydı üzüldüm şimdiNe kadar uzaktan bahsediyoruz? Yan yana iki şehir belki problem olmaz veya aynı bölgede ama sen bir uçta o bir uçtaysa bilemedim
İroni yaptığını düşünmek istiyorum o arkadaşın, böyle diyenler var böğğ gibi
Keşke öyle olsaydı üzüldüm şimdibu arada bu lafı da ilk kez duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?