Kız erkekten büyük olursa?

benmde öyle konuştuğum biri vardı tam yaşlarımız da seninle onun olduğu gibiydi ama beyfendi tam bir ergen davranışlar sergiliyordu. instaboy tavırlar resmen sonra aman aman benden uzak olsun dedim
Öyle tavırları olsa buraya yazmam bile :)
Yani böyle naif utangaç biri ama eğlenceli de zaten benim sorunum çocuğun karakteri değil uzak olmamız ve henüz okuyorken daha çok şey yaşayacak olması, benim onları çoktan yaşamış olmam :)

30 yaşında biri benle tanışmak istemişti, tam bir çocuktu. Ne bileyim biraz da akıl yaşta değil gibi geliyo bana bazen :)

istisna ararsan her şeyde var ama önce bir yüzyüze konuşun derim o zaman net karar verirsin 22 yaşında erkek diyorsun yarın başka bir kızdan etkilenip peşine düşmeyeceğini bilemezsin daha ne aradıklarına net karar veremiyorlar o yaşlarda..

Nadir de olsa senden küçük ama olgun, sadık olabilecek erkekler var. Hatta senden küçük ama neredeyse senden daha olgun davranan erkek bence çekici :) Tabi 22 şuan ergen yaşı yine de, iyi irdeleyin, bir birebir görüşün derim devam ederseniz. Dediğim gibi asıl sorun uzaklık bence...

- nişanlımla internetten tanıştım,
- benden 5 yaş küçük :)
ne internetten tanışmamız ne de yaşı aramızda sorun oldu ( yaş konusunu benden başta saklamış tepki veririm diye :)))
kısmetse bir ay snr da evleniyoruz, elbette tartısmalar vs yasadık ama hicbirnin sebebi bu olmadı. acikcasi kendimle yasıt ya da büyük biri ile, ya da sosyal ortamda tanıstıgım biri ile de daha mutlu olmadım önemli olan anlasmak, ayrıca benden daha olgun en önemli etken bu. benden 5-6 yas büyük olup, hala ergence davranan insanlar da var.
takılmayın detaylara mutlu olun derim :) ama uzaklık konusunda çekinceniz varsa bilemem.
bu arada ben 1985, nişanlım 1990 doğumlu.

Hayat surprizlerle dolu,
Akilli ol yeter ki,
Dusunuyorum da ,Internetten tanisarak evlenen belki yuzyuze,yakin,tanidik olup da evlenene gore daha mutlu olacak,
Yine kendinden yasca kucuk olan bir erkekle evlenen kadin,digerlerine gore daha mutlu olacak,
Ruh eşin ciksin karsina yeter ki gerisi detay olacak.

ikiniz de çalışıyo olsanız, mesela sen 29 o 27 filan, sorun olmazdı. ama şu halde sen mezunsun belki hemen işe gireceksin o daha mezun olacak da bilmemne. öğrenci mi okutacaksın bi de? kaldı ki uzak mesafeymiş. başka erkek mi kalmadı ya.

2 yaş için vazgeçme derim.internet riskli ama artık çok var internetden tanışan.sorun değil bence dikkatli olun yeter.uzak mesafe zorlayabilir ama benim gibiyseniz oda sorun değil her şey çözülür kısmetse.ama tabi kimine göre belirsizlik çok olduğu için zaman kaybıdır bu tarz ilişkiler o sizin ne istediğinize ve ne kadar risk alacağınıza bağlı.

hoşlanmışsın galiba ama sonuç olarak hiç tanımadığın biri fazla durma üzerinde bir duygudur gelir geçer

Tekrar konusmaya basladik, umarim bende yasadiginiz su guzel duyguyu yasarim, sevindim adiniza :) çok çok daha mutlu olursunuz insallah :)

Eşimle internet ortamında tanıştık. İlişki amaçlı tanışmadık yalnız onu belirteyim çünkü doğru bulmuyorum. 3 yaş küçük benden.. Toplamda 4 yıldır beraberiz ve yaş ile ilgili en ufak bir meselemiz olmadı. Yaş düşünüldüğü kadar önemli bir unsur değil eğer çok fark yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…