- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
- Konu Sahibi DuruBirisi
-
benmde öyle konuştuğum biri vardı tam yaşlarımız da seninle onun olduğu gibiydi ama beyfendi tam bir ergen davranışlar sergiliyordu. instaboy tavırlar resmen sonra aman aman benden uzak olsun dedim
Öyle tavırları olsa buraya yazmam bile :)benmde öyle konuştuğum biri vardı tam yaşlarımız da seninle onun olduğu gibiydi ama beyfendi tam bir ergen davranışlar sergiliyordu. instaboy tavırlar resmen sonra aman aman benden uzak olsun dedim
30 yaşında biri benle tanışmak istemişti, tam bir çocuktu. Ne bileyim biraz da akıl yaşta değil gibi geliyo bana bazen :)22 yaşında erkek daha ergendir bebedir bence sen 26 olursun o 24-25 olur ama 22 bebedir daha..
30 yaşında biri benle tanışmak istemişti, tam bir çocuktu. Ne bileyim biraz da akıl yaşta değil gibi geliyo bana bazen :)
Biraz da yaşantıyla, çevreyle ve yapıyla alakalı bu erkeğin geç olgunlaşma olayı. Yani o benden daha mantıklı düşünüyor mesela. Dediğin gibi amalar varsa hayır gelmez ama ben o ilk kararı verdikten sonra bile pisman oldum
Esimden 1 yaş büyüğüm niye zengin olamadık acabao efsane cümleyi kurayım kadın erkekten büyük olursa zengin olunur
Aklımdan geçen tam da buyduo efsane cümleyi kurayım kadın erkekten büyük olursa zengin olunur
Tekrar konusmaya basladik, umarim bende yasadiginiz su guzel duyguyu yasarim, sevindim adiniza :) çok çok daha mutlu olursunuz insallah :)- nişanlımla internetten tanıştım,
- benden 5 yaş küçük :)
ne internetten tanışmamız ne de yaşı aramızda sorun oldu ( yaş konusunu benden başta saklamış tepki veririm diye :)))
kısmetse bir ay snr da evleniyoruz, elbette tartısmalar vs yasadık ama hicbirnin sebebi bu olmadı. acikcasi kendimle yasıt ya da büyük biri ile, ya da sosyal ortamda tanıstıgım biri ile de daha mutlu olmadım önemli olan anlasmak, ayrıca benden daha olgun en önemli etken bu. benden 5-6 yas büyük olup, hala ergence davranan insanlar da var.
takılmayın detaylara mutlu olun derim :) ama uzaklık konusunda çekinceniz varsa bilemem.
bu arada ben 1985, nişanlım 1990 doğumlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?