Kız erkekten büyük olursa?

Ay olabilir mi öyle bir şey lütfen olsun çünkü

Sonradan talep edebiliyor muyuz bu zenginliği acaba
Bilmiyorum ki bizde 30 senedir değişen bişey yok. Sen eşinden büyük müsün? Bi araştır bakalım belki vardır kıyıda köşede kalmış şöyle holdingler falan?

2 yaş bir şey değil.
Ben 18-20 civarlarında takıyordum açıkçası o zaman farklı oluyor bence ama daha ileri yaşlarda yeterince uyumluluk, olgunluk varsa sıkıntı yok. Ha sizin çalışıyorken onun okuyor olması sıkıntı doğurur mu bilemiyorum.
Uzak mesafe asıl sorun bence.

Universiteli bir adamin cevresinden degil de internetten birini bulmasi. Dusunuyorum dusunuyorum da sanalda ne kadar bir uyum yakalayabilir ki insan.

Kocamda benden 2 yaş küçük erkek Kardeşim de kız arkadaşından 5 yaş kaç küçük sevince yaş vs sadece rakamsal değerler olarak kalıyor.

2 yaştan bir şey olmaz da bence yaştan ziyade daha önemli şeyler var düşünmeniz gereken. İnternet üzerinden herkes iyi anlaşıyor, yüz yüze olup aynı ortamı paylaştığınızda işler 180 derece dönebiliyor. Sizin de bir şeyler içinize sinmemiş ki bitirmişsiniz, kafaya takmayın bu kadar bence.

Gelip, geçici... Belki sizinle konuşan başka biri bile olabilir. Ayrıca unutmuştur şimdiye kadar konuştuğunuzu

Ben esimle nette tanistim uc yillik evliyiz ikinci cocuguma hamileyim iyikide tanismisim ...ama genede dikkatli olmak lazim.herturlusu var cunku ... yas konusuna gelince kendimden bir yas kucuk biriylede kisa bir sure gorusmustum ama olmadi erkegin biraz buyuk olmasi iyi bence ..tabi cok mutlu olanlarda var senin yasin kucuk daha bence ilk verdoligin karar hep dogrudur amalar varsa zaten bi hayir gelmez demekki icine sinmemis yas meselesi hep icinde kalacak uzak durman daha iyi

İki yaştan birşey olmaz canım yeterli kafalar kalpler uyuşsun bence sorun olmaz

Kuzenimin eşi ondan iki üç yaş küçük

O mezunken çocuk okuyordu

Şimdi çocukları vs var

Ne güzel ya:)
Yani daha önceden tanışıyorlar mıydı çocuk okuyorken mi tanıştılar, biz yeni tanıştık ama gerçekten sevilesi biri uzun zamandır böyle hissetmedim :)

Senin sorularinij cevaplarini biz nerden bilelim gülüm. İnternetten tanismak sorun degil ama yas mi sorun yani. Önceliklerin epey farkliymis. Ayrica cagimizda internetten tanismak cogalmadi tam tersi azaldi. Artik insanlar yuzyuze tanismayi daha mantikli bulmakta ama sana denk gelmemis daha .

Biraz da yaşantıyla, çevreyle ve yapıyla alakalı bu erkeğin geç olgunlaşma olayı. Yani o benden daha mantıklı düşünüyor mesela. Dediğin gibi amalar varsa hayır gelmez ama ben o ilk kararı verdikten sonra bile pisman oldum

Ben çevremde çok görüyorum internetten tanışıp evlenenler bile var, tabi aylarca internette konuşmak olmaz illaki görüşmek gerekir, dışarda tanışıp görüşmekten ne farkı varki bunun? Sonuçta ilk bakışta kimseyi tanıyamıyoruz.
Sorularımın cevaplarını kendim bulamadığım için yazdım öyle içimi dökmek gibi biraz fikir alayım dedim :)

Ne güzel ya:)
Yani daha önceden tanışıyorlar mıydı çocuk okuyorken mi tanıştılar, biz yeni tanıştık ama gerçekten sevilesi biri uzun zamandır böyle hissetmedim :)

Aynı bölümden mezunlar

Daha öncesini bilmiyorum tanışıyorlar mı ama kuzenin bir ara başka sevgilisi vardı

Sonra bu oldu

Benim de arkadasim tanisti evlendi ama 6 yil onceydi bu. Hayirlisi o zaman

Universiteli bir adamin cevresinden degil de internetten birini bulmasi. Dusunuyorum dusunuyorum da sanalda ne kadar bir uyum yakalayabilir ki insan.
İnan bende çok düşündüm ama kendince sebepleri var işte bu konuda, anlatınca mantıklı buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…