kız evlat,bir bakarmısınız?

sevdicicegim

ANNEYİM MUTLUYUM :)
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
475
89
643
40
İstanbul
merhaba arkadaşlar
size birşey danışmak istiyorum benim 2 oğlum var ALLAH sağlık uzun ömür verin onlara inşallah.. ben bekarlığımdan beri kız çocuk istiyorum ama nasip 2 erkek evladım oldu çok şükür ama 3. acaba kız olurmu diye beynimi yiyorum.ama ileriki yaşlarda keşke deneseydim demekte istemiyorum bir kız evladım olmasınıda çok istiyorum.açıkcası bu aralar kafama çok takılıyor içimdeki kız aşkı yeniden nüksetti :) oğullarım 8,5 ve 7 yaşında buarada
şimdi ben birşey duydum belki bilgisi olan vardır diye sizlere sormak istiyorum benim tek yumurtalığım var ve tek yumurtayla erkekse ilk bebeğin 5 tanede yapsan erkek kızsa 5 tane yapsan kız olurmuş bunun doğruluk payını bilen varmı? bilgisi olan ? herşey ALLAH tan amenna lafım yok ama erkek olursa tekrar üzülüp üzülmeyeceğimden emin olamıyorum. ALLAH isteyen herkesede nasip etsin.

Benim bir arkadaşım 2 erkek çocuktan sonra kız istedi. Hatta oğulları da bayağı büyüktü. Üçüncüsü de erkek oldu. Hamileyken öğrendiğinde günlerce ağlamıştı. Hep kıza döner ümit etti. Sürekli erkek denilen bebek doğumda kız çıktı gibi gibi şeyler araştırıp anlatıp duruyordu. Çok üzülmüştüm haline. Şu an çocuk 10 aylık ve hiç çocuğu olmamış gibi deli gibi seviyor. Keşke kendimi hamileyken bu kadar yıpratmasaydım diyor.
Yani tekrar erkek olabileceğini göze alarak hamile kalın, kıza şartlandırmayın kendinizi. Yumurtalıkla alakalı bir bilgim yok ama mesela yumurtlama gününden önce ilişki olursa kız olma ihtimali daha yüksek.

Yumurtada xx spermde xy kromozomu olduğundan döllenmeden cinsiyeti belirleyen sperm yani erkek. Ondan x gelirse kız y gelirse erkek olur. Sizin yumurtanızda sadece x olduğundan yumurtalığınızla alakalı bir şey değil. Zaten bu doğum cinsiyet vs konularında çok hurafe var.

Tek yumurtalığın değil 1milyon yumurtalığında olsa cinsiyeti babadan gelen Y kromozomu belirler! Kesin bir bilgi bu!
Sende zaten XX Kromozomu var.
erkek/dişi olmasını sen belirleyemezsin.hatta senle alakası olsa hep kız olabilirdi:))

Sen ana olarak ancak bebeklerine mitokondrini verirsin hiç babayı karıştırmadan.
neyse kafanı karıştırmayayım yok öyle bişey! Rahat olun:)

Haaa çin takvimi falan bişeyler yapıyor kadınlar.kafanızı rahatlatmak için öyle şeylerle ilgilenebilirsiniz nacizane tavsiyem budur.O bile bu duyumunuzdan daha gerçekçi ve bilimsel:) :)

2 oğlum vardı 3. yü yaptım o da erkek oldu. Gönlümden kız geçmişti ama hamilelik psikolojisi hiç üzülmüyorsun sağlıklı bi bebeğim daha oluyor 3 kardeş olmanın keyfini güvenini verdim çocuklarıma diyorsun.
Tütü- saç bandı çeşit çeşit elbiseler içimde kalan heveslerden.
Gelinime yaparım artık

Evladın kızı erkeği olmaz tabikide.
Bence deneyin istiosanız.
En kötü bir oğlunuz daha olur.
Yani zaten bildiğiniz yerden gelir zorlanmazsınız.
Ama hep derim önce sağlıklı evlat isteyin ,eli ayağı düzgün.

Komşumuzun iki oğlu vardı. Çok istemiş kızı olsun diye. Bir kızım olsun dünya kadar borcum olsun demiş. Hiç bir borcu yokken refah içinde yaşarken. Kızı olmuş ama bir dünya kadarda borcu var. Öde öde bitiremedi. Evladin kizi erkeği olmaz. Sizde bilirsiniz.....

İki erkekten sonra 3. Kızım. Kardeşimde erkek.
Ve ebe anneme kız olur diye doğurma 5. De erkek olur demiş. Nerden biliyosa.
Abiminde ilk iki erkek üçüncü kız oldu.
Yani kız olabilir.
Olmazsa bi aslan oğlunuz olur. Olursa bi prensesiniz olur. Sonuç her şekilde güzel bence.
Netten azıcık araştırın bazı ipuçları var. Ne kdr doğru bilinmez ama erken tatmin olma vs gibi etkenler y olan kromozomları yavaşlatıyor gibi şeyler çarpmştı gözüme.

Ne kdr inandırıcı ne kdr bilimsel bilinmez.

Çocuğun cinsiyetini belirleyen kadının yumurtalığı değil erkeğin spermidir: Bkz. lise biyoloji dersi-canlılarda üreme ünitesi. (Biyoloji öğretmeni değilim. Liseye giden herkes gibi biliyorum bu konuyu.)
Bildiğim kadarıyla Kıbrıs’ta tüp bebek ve aşılama merkezlerinde bebeğinizin cinsiyetini tercih edebiliyorsunuz. Maddi durumunuz müsaitse araştırın, gidin.

erkek belırler cınsıyetı yanı yumurtalıgınızla alakası yok benımde 1 tane var dogumum esnasında sag yumurtalıgım komple alındı
bır kızım var sonra düşüğüm oldu erkekdi oda yanı yumurtalıkla falan alakası yok onun

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Eskiden, sonrakinin cinsiyetini tahmin etmek için en son doğanın göbeğine bakılırmış. Siz büyük oğlanın göbeğine bakın. Yukardan aşağıyamı, aşağıdan yukarıyamı kapanmış. Küçüğün göbek deliği ağabeysinin tersi ise kız olacak. Aynısı ise erkek çocuğa işaret. Bu yönteme eskiden çok güvenilirdi.

Ben de ayni durumdayim, hep kiz istedim. 2. Nin de erkek oldugunu duyu ca cok uzulmustum; cunku esim de kiz istiyordu. Gercekten kabullenmem de cok zor olmustu. Simdi 3. Yu yapip kizi denemezsem ilerde pisman olur muyum diye dusunuyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…