- Konu Sahibi sevdicicegim
-
2 oğlum vardı 3. yü yaptım o da erkek oldu. Gönlümden kız geçmişti ama hamilelik psikolojisi hiç üzülmüyorsun sağlıklı bi bebeğim daha oluyor 3 kardeş olmanın keyfini güvenini verdim çocuklarıma diyorsun.merhaba arkadaşlar
size birşey danışmak istiyorum benim 2 oğlum var ALLAH sağlık uzun ömür verin onlara inşallah.. ben bekarlığımdan beri kız çocuk istiyorum ama nasip 2 erkek evladım oldu çok şükür ama 3. acaba kız olurmu diye beynimi yiyorum.ama ileriki yaşlarda keşke deneseydim demekte istemiyorum bir kız evladım olmasınıda çok istiyorum.açıkcası bu aralar kafama çok takılıyor içimdeki kız aşkı yeniden nüksetti :) oğullarım 8,5 ve 7 yaşında buarada
şimdi ben birşey duydum belki bilgisi olan vardır diye sizlere sormak istiyorum benim tek yumurtalığım var ve tek yumurtayla erkekse ilk bebeğin 5 tanede yapsan erkek kızsa 5 tane yapsan kız olurmuş bunun doğruluk payını bilen varmı? bilgisi olan ? herşey ALLAH tan amenna lafım yok ama erkek olursa tekrar üzülüp üzülmeyeceğimden emin olamıyorum. ALLAH isteyen herkesede nasip etsin.
Çocuğun cinsiyetini belirleyen kadının yumurtalığı değil erkeğin spermidir: Bkz. lise biyoloji dersi-canlılarda üreme ünitesi. (Biyoloji öğretmeni değilim. Liseye giden herkes gibi biliyorum bu konuyu.)merhaba arkadaşlar
size birşey danışmak istiyorum benim 2 oğlum var ALLAH sağlık uzun ömür verin onlara inşallah.. ben bekarlığımdan beri kız çocuk istiyorum ama nasip 2 erkek evladım oldu çok şükür ama 3. acaba kız olurmu diye beynimi yiyorum.ama ileriki yaşlarda keşke deneseydim demekte istemiyorum bir kız evladım olmasınıda çok istiyorum.açıkcası bu aralar kafama çok takılıyor içimdeki kız aşkı yeniden nüksetti :) oğullarım 8,5 ve 7 yaşında buarada
şimdi ben birşey duydum belki bilgisi olan vardır diye sizlere sormak istiyorum benim tek yumurtalığım var ve tek yumurtayla erkekse ilk bebeğin 5 tanede yapsan erkek kızsa 5 tane yapsan kız olurmuş bunun doğruluk payını bilen varmı? bilgisi olan ? herşey ALLAH tan amenna lafım yok ama erkek olursa tekrar üzülüp üzülmeyeceğimden emin olamıyorum. ALLAH isteyen herkesede nasip etsin.
Eskiden, sonrakinin cinsiyetini tahmin etmek için en son doğanın göbeğine bakılırmış. Siz büyük oğlanın göbeğine bakın. Yukardan aşağıyamı, aşağıdan yukarıyamı kapanmış. Küçüğün göbek deliği ağabeysinin tersi ise kız olacak. Aynısı ise erkek çocuğa işaret. Bu yönteme eskiden çok güvenilirdi.merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?