kız evlat,bir bakarmısınız?

Cinsiyeti erkek belirler ama çocuk zekasını annesinden alırmış benimde ikinci yine kız olacak çok şükür rabbim eksiklerini göstermesin insallah. Durumumuz çok şükür iyi üçüncüyü istermiyim zaman gosterecek.

Ama önce onların gelecegine yatırım yapmam lazım.

Bana doktor Erkek 6 ay sebze meyve ağırlıklı beslenecek proteinden mümkün olduğunca uzak Durucak 6 ay sonunda bebek denemesi yapılacak büyük oranda kız şansı demişti bi deneyin isterseniz

Bende inanmam böyle seylere cinsiyeti erkekteki sperm belirler birde tabikide rabbim kime neyi uygun gördüysen bizimde bir komşu vardı 4 kizi oldu 5. Erke k olsun diye yaptı oda kiz eşimin amcasının oglunuda 4 kizi oldu tabi her seferinde erkek olir diye çabaları 5. Çocuk erkek oldu

benim son şansım olcak 3 benim için çok zordu düşünmesi bile ağır geliyordu ama çocuklar büyüyünce acaba kız aşkımdan dolayı denesemmi diye düşünmeden alamıyorum olmazsada 4 veya 5 düşünemiyorum zaten 3 e zor yeter gücüm ama 4 e 5 e RABBİM BİLİR :)

Ahhh tatlım ah çok şükür rabbim ne dilersem verdi bin şükür kizim olsun dedim ilk kizim oldu sonra oğlum olur insallah dedim şükür oğlum oldu 3. Çocuk kizim tek kalmasin istedim kizim oldu şimdide 4. Yu dusunuyorum 3 yıldır ama olmuyor insallah oğlumda kardeş olur

ALLAH sizin gönlünüze göre nasip etmiş inşallah son isteğinizde nasip olur çocuk konusunda :) ben çok istiyorum diye olmayacak korkusu var zaten :)

ALLAH sizin gönlünüze göre nasip etmiş inşallah son isteğinizde nasip olur çocuk konusunda :) ben çok istiyorum diye olmayacak korkusu var zaten :)
Bende öyle zannediyorum ama hayırlısı sağlıklısı rabbim biliyor ne alacala istediğimizi demi ama insallah nasip olur

x kromozomlu spermler cok hizli ilerler, fakat cabuk ölürler

Y kromozomlar ise yavas yavas ilerler ama daha uzun omurludur

Yumurtaniz catladiktan sonra 2-3 gun kadar canli kalir. Bu esnada bir spermle karsilastigib dollenme olur

Yani: yumurtlama gerceklestiginde eger rahmin icerisinde 2-3 gun oncesinden kalma sperm var ise ve yumrta catlar catlamaz bu spermle karsilasirsa bebeginiz erkek olacaktir

Yani yumurtlamadan onceki iliskilerde kiz bebek ihtimali daha fazla, yumurtlama sonrasi iliskilerde erkek bebek ihtimali daha fazladir:)

Bana doktor Erkek 6 ay sebze meyve ağırlıklı beslenecek proteinden mümkün olduğunca uzak Durucak 6 ay sonunda bebek denemesi yapılacak büyük oranda kız şansı demişti bi deneyin isterseniz
Bence bu pek doğru değil en azından bizde öyle olmadı
Benim eşimin ana besin kaynağı poteindir ve benim kızım var
Diğer konunun bir tutarlığı olabilir diye düşünüyorum çünkü ben kızıma hamile kaldığım ay eşim benm yum. Günlerimde iş seyahatine çıkmıştı yani yumurtlamanızı takip edip öncesinde birlikte olup sonra korunarak deneyebilirsiniz hayırla sağlıkla inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…