kız evlat,bir bakarmısınız?

Hep tersi örnekler verilmiş bende tam sizin gibi olan kuzenimi anlatayım
2 oğlu var kız çocuk için deliriyolardı. Suan 8 aylık hamile ve kızı olucak
Erkek olursa da oğullarınızı sevdiğiniz gibi seversiniz merak etmeyin

Çocuğun cinsiyetinin sizin yumurtanızla hiçbir alakası yok nitekim siz sadece x kromozomlu yumurtalara sahipsiniz kadın olarak erkeklerin spermi ise hem x hem y kromozomu taşıyor.Yumurtayı dölleyen sperm x kromozomluysa sizin x olan yumurtayla xx kız oluyor ama y kromozomlu sperm denk gelirse xy oluyor ve erkek oluyor olay bu yani tamamem erkekte biten birşey ancak kıbrıs ve yurtdışında tüp bebekle cinsiyet tayini yasal olan yerlerde yaptırabilirsiniz. Hayırlısını dilemek lazım bencd bu konularda takıntılı olmamak lazım

Acaba bu sefer kiz olur mu diye cocuk yapilmaz ki. Bu devirde 3. Cocuk hele cok cok fazla bence. Hakkinizda hayirlisi olsun

Cinsiyeti erkek belirler... Yok yumurtalık yok erken döllenme yok geç döllenme yok çin takvimi hepsi boş... Kız delisiyim bende bu yüzden hevesinizi anlıyorum ama bu ihtimal yüzde elli malesef...Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin en onemlisi bu..

Erkegin genleri etkili.Kiz kardesi fazla olan erkek kiz cocuk yapmaya yatkin oluyor.Ama eskiden insanlar cok kardesti,anlasiliyordu.Ama simdi insanlarin 1-2 kardesi var, tahmin etmek cok zor.

Eger gercekden Allah dan hayirlisini isteseydin kafanda kiz evlat olayini bitirirdin. Benim de oglum var ve iyi ki de oglum var :) dunyalara degismem onu ben :)[/QU
Eger gercekden Allah dan hayirlisini isteseydin kafanda kiz evlat olayini bitirirdin. Benim de oglum var ve iyi ki de oglum var :) dunyalara degismem onu ben :)
ben gerçekten ALLAH tan hayırlısını ve sağlıklısını istiyorum 2 oğlumu artık sevmiyorum kız istiyorum demiyorum farkındaysanız onlar zaten canım ciğerim iyikide varlar bekarlığımdan beri kız çocuk isterdim 15 yaşında bile bebek almıştı annem bana tabi oynamak için geçti kızım olursa diye hala saklıyorum:) olmazsa yeğenlerime :) acaba ilerde pişman olurmuyum yapsam 3 artı eş 4 erkek zor gibi :) RABBİM hayırlısını nasip etsin olup olmayacağıda belli değil zaten Herşey ALLAH tan

Merhaba,benim bir oğlum bir kızım var rabbim ikisinide tattırdı çok şükür,kızım süpriz yumurta oldu :) çalıştığım için ikinci çocuk istemiyordum çok üzüldüm çok ağladım ama yapıcak bişey yoktu,bende sizin gibi oğlum var közüm olsun çok istedim hayırlısını allahtan istedim çokça dua ettim kız evladım olsun diye rabbim herşeyi benden isteyin diyor,ben öyle yaptım oldu çok şükür. Oğlum 8 kızım 6 yaşında :)

arkadaşlar haklısınız bu zamanda 3 çocuk fazla tabiki hep 2 çocuk yeterli diye düşünmüşümdür ama içimdeki kız aşkından dolayı bide insanların kız çocuğu başka kızın olsun inşallah demeleri acaba olurmu olabilirmi diye düşünmeden kendimi alamadım sizlere sormak istedim çalışmıyorum madii durumumuzda orta halli bir çocuk masrafınıda kaldırabilir durumda diyeyim şükürler olsun benim tereddütüm maddi değil sadece bir erkek daha olursa 3 erkek eşimle birlikte 4 erkek olmuş olcak :) ondan korkmasam yüzde 50 hakkımı kullanacağım sadece geçen biri bana yumurtalık tekse tek cinsiyet olur dediği için yüzde 50 şansım bile yok olarak düşündüm oda hurafeymiş öğrenmiş oldum herkese cevaplarından dolayı çok teşekkür ediyorum ALLAH herkesin gönlüne göre versin

çok dua ediyorum hayırlısı ve sağlıklı olsun diye ama çok isteyincede olmuyo sanki kısmet işi 2 çocuk istediğimden dolayı 3 şansım yok kız diye çok olsun diye ettim süpriz olmuştu ama erkek diince çok ağladım çok üzüldüm doğduktan sonra ağladığım günlere üzüldüm şimdi 3 olursa aynı duyguları yaşamak hamileliği zehir etmektende korkuyorum

Bende Kız çocuk isteyenlerdendim. Oğluşum oldu. Şimdi 2. Kız olacaksa yapıyım yoksa hiç yapmiyim kafasındayım. Ama işte %50 şans var. Hala kararsızım.

Ben de 3. coçugumu kız olacak diye çok heveslendim. O da oğlan oldu. 3 tane oğlum var ellerinden öper.. Kız olmayınca ben de hayal kırıklığı yaşadım hamileyken ama dogunca evimizin biriciği oldu. Kesin kız olacagini bilsem 4. yu de doğururum ama ihtimal yariyariya..

Bu duyduğunuz çok mantıksız. Yumurta her halükarda X içeriyor. Yani cinsiyeti belirleyen spermdir. Spermden gelen X veya Y ye gore cinsiyet belirlenir. Yumurtalıkla ne alakasi var? Ama benim okuduğum bir bilgiye göre erkek bebek doğumu kız bebek doğumundan fazlaymış. Yani çok fark yok da %51 e %49 gibi bir fark.

Eski erkek arkadaşımın annesi 3 erkekten sonra dördüncüye hamileyken doktor kız demiş , aile öyle sevinmiş ki davet falan vermişler, kız çocuk şerefine. Mutluluk içinde yüzerken yine erkek çocuk doğurmus.
Aike albumunde O çocuğun, eski erkek arkadaşımın falan pembeler giyindigi, saçlarını az uzatıp topladığı resimler mevcut
Bence bosverin . Çocukları buyutmuşsunuz, yeniden o kargaşanın içine girmeye gerek yok

Bu kadar çok istemek ters tepebiliyor galiba gerçekten.
Teyzem de çok erkek istemiş ama 3 kızı var.
Erkek ihtimaline hazırsanız tamam ama değilseniz boşverin bence.

Bende duydum onu doğruluk payını bilmiyorum.Çok da mantıklı gelmiyor.Maddi ve manevi olarak her şartın uygunsa ve zaten 3 çocuğum olsun istiyorum diyosan bir dene.Evlat dünyanın en güzel şeyi.Tabiiki yine erkek olabilir.Bunu göze almalısın.Allah inşallah sağlıklı bir kız verir canım.Gönlünden geçen gibi olur inşallah.

Büyük ihtimal regl dönemine yakın ya da regl döneminde yumurtluyorsuz. Kadınlar her ay yumurtlamayacağı gibi bazen bir ayda daha fazla da yumurtlayabilir. Bunun çok örnekleri var. Bazı insanlar yıllarca hamile kalamıyor. Sonra bir öğreniyorlar ki sadece regl döneminde yumurtluyorlar. Siz de 2 kez yumurtluyor olabilirsiniz. Yumurta takibi ile doktorunuzdan daha net bilgiler elde edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…