- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi sevdicicegim
-
Erkegin genleri etkili.Kiz kardesi fazla olan erkek kiz cocuk yapmaya yatkin oluyor.Ama eskiden insanlar cok kardesti,anlasiliyordu.Ama simdi insanlarin 1-2 kardesi var, tahmin etmek cok zor.Cinsiyeti erkek belirler... Yok yumurtalık yok erken döllenme yok geç döllenme yok çin takvimi hepsi boş... Kız delisiyim bende bu yüzden hevesinizi anlıyorum ama bu ihtimal yüzde elli malesef...Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin en onemlisi bu..
Eger gercekden Allah dan hayirlisini isteseydin kafanda kiz evlat olayini bitirirdin. Benim de oglum var ve iyi ki de oglum var :) dunyalara degismem onu ben :)[/QU
ben gerçekten ALLAH tan hayırlısını ve sağlıklısını istiyorum 2 oğlumu artık sevmiyorum kız istiyorum demiyorum farkındaysanız onlar zaten canım ciğerim iyikide varlar bekarlığımdan beri kız çocuk isterdim 15 yaşında bile bebek almıştı annem bana tabi oynamak için geçti kızım olursa diye hala saklıyorum:) olmazsa yeğenlerime :) acaba ilerde pişman olurmuyum yapsam 3 artı eş 4 erkek zor gibi :) RABBİM hayırlısını nasip etsin olup olmayacağıda belli değil zaten Herşey ALLAH tanEger gercekden Allah dan hayirlisini isteseydin kafanda kiz evlat olayini bitirirdin. Benim de oglum var ve iyi ki de oglum var :) dunyalara degismem onu ben :)
çok dua ediyorum hayırlısı ve sağlıklı olsun diye ama çok isteyincede olmuyo sanki kısmet işi 2 çocuk istediğimden dolayı 3 şansım yok kız diye çok olsun diye ettim süpriz olmuştu ama erkek diince çok ağladım çok üzüldüm doğduktan sonra ağladığım günlere üzüldüm şimdi 3 olursa aynı duyguları yaşamak hamileliği zehir etmektende korkuyorumMerhaba,benim bir oğlum bir kızım var rabbim ikisinide tattırdı çok şükür,kızım süpriz yumurta oldu :) çalıştığım için ikinci çocuk istemiyordum çok üzüldüm çok ağladım ama yapıcak bişey yoktu,bende sizin gibi oğlum var közüm olsun çok istedim hayırlısını allahtan istedim çokça dua ettim kız evladım olsun diye rabbim herşeyi benden isteyin diyor,ben öyle yaptım oldu çok şükür. Oğlum 8 kızım 6 yaşında :)
Bu duyduğunuz çok mantıksız. Yumurta her halükarda X içeriyor. Yani cinsiyeti belirleyen spermdir. Spermden gelen X veya Y ye gore cinsiyet belirlenir. Yumurtalıkla ne alakasi var? Ama benim okuduğum bir bilgiye göre erkek bebek doğumu kız bebek doğumundan fazlaymış. Yani çok fark yok da %51 e %49 gibi bir fark.merhaba arkadaşlar
size birşey danışmak istiyorum benim 2 oğlum var ALLAH sağlık uzun ömür verin onlara inşallah.. ben bekarlığımdan beri kız çocuk istiyorum ama nasip 2 erkek evladım oldu çok şükür ama 3. acaba kız olurmu diye beynimi yiyorum.ama ileriki yaşlarda keşke deneseydim demekte istemiyorum bir kız evladım olmasınıda çok istiyorum.açıkcası bu aralar kafama çok takılıyor içimdeki kız aşkı yeniden nüksetti :) oğullarım 8,5 ve 7 yaşında buarada
şimdi ben birşey duydum belki bilgisi olan vardır diye sizlere sormak istiyorum benim tek yumurtalığım var ve tek yumurtayla erkekse ilk bebeğin 5 tanede yapsan erkek kızsa 5 tane yapsan kız olurmuş bunun doğruluk payını bilen varmı? bilgisi olan ? herşey ALLAH tan amenna lafım yok ama erkek olursa tekrar üzülüp üzülmeyeceğimden emin olamıyorum. ALLAH isteyen herkesede nasip etsin.
Aslında spermlerin yaşam süresi ile ilgili yazdıklarınız çok doğru ama ben de garip bir şekilde istisnayım. Oğluma reglimin bittiğinin ertesi günü hamile kaldım. O ay başka ilişki olmamıştı oradan biliyorum.
Kızıma da regl olmama 2-3 gün kala hamile kaldım. Bu nasıl oldu anlamadım, bilimsel verilere uymuyor.
Ama ben zaten normal biri olduğumu iddia etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?