şimdi yazdı çocuk. sadece Aşkım yazmış. Bakın ben yeterınce saygılı davrandım, ortayolu bulmaya çalıştım ama herkese hakaretler edipte benim beraber büyüdüğüm insanın üzerine yürüyemez.Ayrılsın nett küfür etmedende annesine tepki verebilirdi. Bgün anasına o şekilde tepki veren yarın karısına napar bilmem bir de hiç aramadı diyorsunuz hemen arayıp özür filan dilemeliydi ayrıca sizin tavırlarınızı çok yanlış buldum resmen yangına körükle gitmişsiniz ne olursa olsun saygılı olmalıydınız arkadaşınızda sizin tavrınız için nişanlısından özür dilemeli
Vallahi cocugun basbasi sadece yaninizdayim diye desteklemesi hos olmus ama cocukta annesine saygisiz anlasilan istedigi olmayinca kotu davranabilecek karakterde. Anne ne kadar kotu olursa olsun bir anneye kufur etmek nedir. Heleki sizlerin yaninda. Hos olamamis bazi insanlar bu durumda ne yapacagini bilmez kizi uzdugune mi yansin annesine mi yansin tum herkese rezil olduguna mi yansin. Bu sebeplerden konusamiyordur.Dün arkadasımı istemeye geldiler. arkadasımın kayınvalidesi aşırı çirkef ve ne sölediğini bilmiyor. istemeye geldiği aileye hakaret ediyor. Ölmüüş babasına laf yapıyor. Neyse geldiler herşey iyi güzel konu nişana geldi kadın saydı sövdü. Arkadasımda konustu kaynanasına birşeyler söyledi. Kaynanası annesine hakareet edince bende kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama burada saygılı olacaksınız dedim. Sonra kadın kalk gidiyoruz diyince arkadasım kapıyı açtı buyrun defolabilirsiniz ...... hanım dedi. sonra kaynanası kızın üstüne yürüyünce ben de dayanamadım kadının üstüne yürüdüm. kadın binaya kaçtı oğlu beni tuttu felan. Arkadaşımın sevgilisi kıza hi.birşey söylemedi, annesine de senin eve gidince ecdadını ........... dedi. Gittiler. çocuğun babası kıza mesaj yazı. 'Kızım o kadın bizim için artık öldü. sadece bunu bil ben yanınızdayım ' diye. çocuk hala kıza mesaj atmadı, yani yazmaya yüzü yok desem böyle bi durum da bence kıza yazıp ben herşeyi halledicem sen canını sıkma biz ikimiz yapıcaz herşeyi vs. demesini bekliyorum. Şimdi kız çocuğun tepkilerine göre ayrılacak ya da devam edecek. Sadece kafama takılan şey , çocuk annesine herkesin içinde küfür ediyor, böyle bii durumda annesi ne kadar kötü olursa olsun bugun annesine bunu yapan yarın arkadasıma da böyle davranır diye korkuyorum. Şimdi ayrılsın diyeceksiniz, kıza bu küfür olayını söyleyince çocuğu suçlamıyor onu savundu vs diye. Ama bu şekilde mutlu olamıcak. diyorki bundan sonraki tavrı belirleyecek ayrılığımızı. Böyle bi durum da sizler ne yapardınız. Sizce bu evlilik nasıl olur?
Evet bayaa destek oluyormuş.çocuk arkadasıma destek oluyor diye seviyorlar birbirini diye bırakmıyor
Hayır kızın annesi ve kardeşinden başka kimsesi yok, biz beraber büyüdük böyle bi durumda kadını tanıdığı için beni yanlız bırakma dedi.Siz ilişkiyi üçünüz birlikte mi yaşıyorsunuz?
Annesine ne kadar çirkef olursa olsun bunu kullanmamalıydı!!!Dün arkadasımı istemeye geldiler. arkadasımın kayınvalidesi aşırı çirkef ve ne sölediğini bilmiyor. istemeye geldiği aileye hakaret ediyor. Ölmüüş babasına laf yapıyor. Neyse geldiler herşey iyi güzel konu nişana geldi kadın saydı sövdü. Arkadasımda konustu kaynanasına birşeyler söyledi. Kaynanası annesine hakareet edince bende kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama burada saygılı olacaksınız dedim. Sonra kadın kalk gidiyoruz diyince arkadasım kapıyı açtı buyrun defolabilirsiniz ...... hanım dedi. sonra kaynanası kızın üstüne yürüyünce ben de dayanamadım kadının üstüne yürüdüm. kadın binaya kaçtı oğlu beni tuttu felan. Arkadaşımın sevgilisi kıza hi.birşey söylemedi, annesine de senin eve gidince ecdadını ........... dedi. Gittiler. çocuğun babası kıza mesaj yazı. 'Kızım o kadın bizim için artık öldü. sadece bunu bil ben yanınızdayım ' diye. çocuk hala kıza mesaj atmadı, yani yazmaya yüzü yok desem böyle bi durum da bence kıza yazıp ben herşeyi halledicem sen canını sıkma biz ikimiz yapıcaz herşeyi vs. demesini bekliyorum. Şimdi kız çocuğun tepkilerine göre ayrılacak ya da devam edecek. Sadece kafama takılan şey , çocuk annesine herkesin içinde küfür ediyor, böyle bii durumda annesi ne kadar kötü olursa olsun bugun annesine bunu yapan yarın arkadasıma da böyle davranır diye korkuyorum. Şimdi ayrılsın diyeceksiniz, kıza bu küfür olayını söyleyince çocuğu suçlamıyor onu savundu vs diye. Ama bu şekilde mutlu olamıcak. diyorki bundan sonraki tavrı belirleyecek ayrılığımızı. Böyle bi durum da sizler ne yapardınız. Sizce bu evlilik nasıl olur?
şimdi yazdı çocuk. sadece Aşkım yazmış.
kızın annesi ikizi ve ablası dışında akrabası yok. Babası öldü. birlikte büyüdük ve destek olmamı istedi ben çok karışmadım ama olay büyüynce susamadımHic mi akli selim bir buyuk yoktu da siz lafa girmek zorunda kaldiniz?
Ve arkadasiniz aklini mi kaybetmis de israrla bu kadinin ogluyla evlenmeye calisiyor?
Peki arkadasinizin kpi sonradan kiza mesaj atip “o kadin bizim icin öldü” diyecegine orada devreye girseydi ya. Karisindan mi korkmus? Insanin kendi karisi icin “o kadin bizim icin öldü” demesi de ayri bir fiyasko o konuya hic girmeyeyim.kızın annesi ikizi ve ablası dışında akrabası yok. Babası öldü. birlikte büyüdük ve destek olmamı istedi ben çok karışmadım ama olay büyüynce susamadım
DOĞRU SÖYLÜYORSUN.Arkadaşım karışma, ayrılıp hayatına bir süre yeni birini alamazsa, sen kısmetime engel oldun, dolduruşa getirdine kadar gider olay.
Fikrini zaten belirtmişsin, daha sakın üsteleme.
Öz aileye böyle saygısız, seviyesiz davranacak pis ağızlı insanlar kendine yeni bir aile yapılır mı? Kızın hala acabasi olması bile büyük hata, ama bile bile lades diyor çoğusu işte.
ONLARDA KONUSTULAR TERBİYELERİNİ BOZMADAN EN SON KIZIN İKİZİ 'ERKEK' BELİRTMEYE NE GEREK VARSAKızın ailesi naptı peki
Böyle bir olaydan sonra eve davet etmesi saçmalıkmış zaten.daha önce de çok olay oldu uzun olur diye yazmadım. Çocuğun annesi kıza gel kahve içelim diyip evine gidince üstüne yürüdü. mesjalar attı namussuz vs diye. Arkadasımın daha 2. ilişkisi namussuzluk yaptığı hiçbir şeyini görmedim
Aynen ben de bunu söyledim. Herşey usulüne uygun olacakmış. Böyle bi kadından usulmü bekliyorsunuzBöyle bir olaydan sonra eve davet etmesi saçmalıkmış zaten.
Bir adım öteye bile gidilmemeli. Ayrıca sizin de kadının üstüne yürümeniz çok çirkinDün arkadasımı istemeye geldiler. arkadasımın kayınvalidesi aşırı çirkef ve ne sölediğini bilmiyor. istemeye geldiği aileye hakaret ediyor. Ölmüüş babasına laf yapıyor. Neyse geldiler herşey iyi güzel konu nişana geldi kadın saydı sövdü. Arkadasımda konustu kaynanasına birşeyler söyledi. Kaynanası annesine hakareet edince bende kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama burada saygılı olacaksınız dedim. Sonra kadın kalk gidiyoruz diyince arkadasım kapıyı açtı buyrun defolabilirsiniz ...... hanım dedi. sonra kaynanası kızın üstüne yürüyünce ben de dayanamadım kadının üstüne yürüdüm. kadın binaya kaçtı oğlu beni tuttu felan. Arkadaşımın sevgilisi kıza hi.birşey söylemedi, annesine de senin eve gidince ecdadını ........... dedi. Gittiler. çocuğun babası kıza mesaj yazı. 'Kızım o kadın bizim için artık öldü. sadece bunu bil ben yanınızdayım ' diye. çocuk hala kıza mesaj atmadı, yani yazmaya yüzü yok desem böyle bi durum da bence kıza yazıp ben herşeyi halledicem sen canını sıkma biz ikimiz yapıcaz herşeyi vs. demesini bekliyorum. Şimdi kız çocuğun tepkilerine göre ayrılacak ya da devam edecek. Sadece kafama takılan şey , çocuk annesine herkesin içinde küfür ediyor, böyle bii durumda annesi ne kadar kötü olursa olsun bugun annesine bunu yapan yarın arkadasıma da böyle davranır diye korkuyorum. Şimdi ayrılsın diyeceksiniz, kıza bu küfür olayını söyleyince çocuğu suçlamıyor onu savundu vs diye. Ama bu şekilde mutlu olamıcak. diyorki bundan sonraki tavrı belirleyecek ayrılığımızı. Böyle bi durum da sizler ne yapardınız. Sizce bu evlilik nasıl olur?
şimdi yazdı çocuk. sadece Aşkım yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?