KIZ İSTEME DE KAVGA ÇIKTI

şimdi yazdı çocuk. sadece Aşkım yazmış. Bakın ben yeterınce saygılı davrandım, ortayolu bulmaya çalıştım ama herkese hakaretler edipte benim beraber büyüdüğüm insanın üzerine yürüyemez.

Vallahi cocugun basbasi sadece yaninizdayim diye desteklemesi hos olmus ama cocukta annesine saygisiz anlasilan istedigi olmayinca kotu davranabilecek karakterde. Anne ne kadar kotu olursa olsun bir anneye kufur etmek nedir. Heleki sizlerin yaninda. Hos olamamis bazi insanlar bu durumda ne yapacagini bilmez kizi uzdugune mi yansin annesine mi yansin tum herkese rezil olduguna mi yansin. Bu sebeplerden konusamiyordur.

Annesine ne kadar çirkef olursa olsun bunu kullanmamalıydı!!!

Hata varsa bile annesinin adına özür dilemeli ve oradan ayrılmalı,evlerinde problemi çözmelydi.

Hic mi akli selim bir buyuk yoktu da siz lafa girmek zorunda kaldiniz?
Ve arkadasiniz aklini mi kaybetmis de israrla bu kadinin ogluyla evlenmeye calisiyor?
kızın annesi ikizi ve ablası dışında akrabası yok. Babası öldü. birlikte büyüdük ve destek olmamı istedi ben çok karışmadım ama olay büyüynce susamadım

Durup dururken mi böyle sayıp sövdüler? Aile komple tuhaf

Arkadaşım karışma, ayrılıp hayatına bir süre yeni birini alamazsa, sen kısmetime engel oldun, dolduruşa getirdine kadar gider olay.
Fikrini zaten belirtmişsin, daha sakın üsteleme.
Öz aileye böyle saygısız, seviyesiz davranacak pis ağızlı insanlar kendine yeni bir aile yapılır mı? Kızın hala acabasi olması bile büyük hata, ama bile bile lades diyor çoğusu işte.

kızın annesi ikizi ve ablası dışında akrabası yok. Babası öldü. birlikte büyüdük ve destek olmamı istedi ben çok karışmadım ama olay büyüynce susamadım
Peki arkadasinizin kpi sonradan kiza mesaj atip “o kadin bizim icin öldü” diyecegine orada devreye girseydi ya. Karisindan mi korkmus? Insanin kendi karisi icin “o kadin bizim icin öldü” demesi de ayri bir fiyasko o konuya hic girmeyeyim.

Cennet mahallesi gibi aile.
Ve her ne olursa olsun sizi asla ilgilendiren konular degil. Ilgilenmeyin. Cok manasiz orda bulunmaniz

DOĞRU SÖYLÜYORSUN.

Yarın öbür gün anneme gitmiyosun diye arkadaşınıza da öyle küfür eder. Batsın öyle aşk. Annesidir şimdi görüşmem etmem der sonrası malum ki kadın böyle biriyse işi duygu somurusuyle falan da cozmez belli tehlikeli aman uzak dusun

Böyle bir olaydan sonra eve davet etmesi saçmalıkmış zaten.

Bir adım öteye bile gidilmemeli. Ayrıca sizin de kadının üstüne yürümeniz çok çirkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…