KIZ İSTEME DE KAVGA ÇIKTI

Hayır kızın annesi ve kardeşinden başka kimsesi yok, biz beraber büyüdük böyle bi durumda kadını tanıdığı için beni yanlız bırakma dedi.
Hiç kimseleri yok mu gerçekten? Dayı, amca veya başka bir aile büyüğü. Hadi en olmadı insanlar aklı selim bir komşusunu çağırıyor bu durumlarda. Çocuğun babasıyla muhatap olacak kimse yokmuş ortada. Kadın da meydanda at koşturmuş.
Annesine küfür eden bir adamdan koşarak uzaklaşmalı derim ben.

Arkadaşınız buraya üye mi? Bir kaç gün önce böyle bir konu vardı, kendini istemeyen ölmüş babasına hakaret eden, annesine hakaret eden bir kv adayı. Israrla ne zaman gelip seni isteyecekler diyen kız annesi. Annesinin boğazını sıkan bir damat adayı

İt kuyruğunu bırakmaz derler ne olursa olsun ayrılsın balık baştan kokar olmaz o iş. Bende benzer şeyler yaşadım annesine rağmen onlarsız evlendik 5yıl sonra boşandık hem başkasını buldu hem bana annem annem diye kavga çıkardı bezdirmek için. Yoluna baksın. Aile atılmaz satılmaz bir gün muhakkak barışırlar onlar ve arkadaşın kalır ortada

Konu da buydu, bariz aynı kişi.

evet bu.

Annesine öfkeli olduğu için , oğlunun söylediği küfür idrakini bir köşeye bırakan o arkadaşınızın içini sogutmus.

Oysa farkında değil ki , kriz yönetmek bu değil. Karşı çıkmak böyle olmaz.

Edepsiz , adap bilmez saygısız ve daha sayamayacağım bütün özellikler çocukta ve ailesinde var.

Bugün yanında olur , yarın en ufak bir şeyde arkadaşınızın ecdadina söver.

Siz ne derseniz değin , o sevgilisi onu ikna edecek ve arkadaşınızın cehennemine doğru yol alacak.

20 yıllık hayat arkadaşım olsa , evime gelseler böyle bir sorun çıksa ve bu sorun karşısında , bu şekilde tepki verse boşarim.

Siz fazla karışmayın. Arkadaşınızın da aklı var, kullanmak istiyorsa kullanır.

ben yapmam gerekeni ve söylemem gerekeni söyledim. Bundan sonra ayrıl demekte devam et demekte bana düşmez zaten sonra ben hatalı ben kötü olurum

Annesine senin ecdadını diyen el kızının yedi sülalesinden yiyip içtiğine inandığına kadar söver.
Ne kadar kötü de olsa bir kadına küfür eden adam adam değildir ya.
Bence ayrılsın. Bu anne yaşadığı sürece huzursuzluk verecek zaten

Konu bana tanidik geldi.
Buna benzer bir konu okumustum ama tam hatirlamiyorum.
Bu gun annesine kufur eden yarin kiza neler yapar.
Yol yakinken ayrilsin arkadasiniz.

Ne kadar garip bir isteme olmuş.Annesi bunları söylerken kızın ailesi nerde? Ya da yaşınızı bilmiyorum ama böyle bir durumda söz sahibi olmanız çok tuhafıma gitti.Genelde aile büyükleri karşılıklı konuşur ya sizin dahil olmanıza şaşırdırm.

Büyükler ne diyor duruma bukadar rezillikten sonra nasıl saygılı bir diyalog olucak ki.

E buna ragmen hala evlenmeye mi kalkti arkadasiniz? Daha ortada soz yok nisan yok kiz tarafinin nazlandigi donemde kizin yasadiklarina bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…