Kız kardeşim evden kaçtı çok zor durumdayım:(

kahramanmaraştaymış şimdi konuştum sesi çok mutluydu ben sana söylemiştim abla dedi(

tamam yerini biliyorsunuz artık en azından.
hemen polise başvurun kaçtığı şehri söyleyin, oranın emniyetiyle irtibata geçsinler.
berbaer kaçtığı kişiden şikayetçi olduğunuzu söyleyin.
çok geçmeden bulunurlar

ikna ettim eve gelcek söz verdi direk eve gelicem dedi bende söz verdim sana kimse bişey yapmıycak kimse bişey bilmiyo dedim biraz durcaz sakinleşcez eğer uygunsa evlenirler diyilse evlenmezler olay kapanır şikayetçi olmayız herhalde orasını babamla annem daha iyi bilirler eve gelsinde sağ salim çocukla beraber kalmıyomuş ayrı evlerdelermiş öyle dedi ah o bi gelsin

daha 18 yaşına gelmemiş
annesine babasına kızdı diye evden kaçan birini ben olsam ne olursa olsun evlendirmezdim
belli ki evliliğin yükümlülüğünü kaldırabilecek olgunluk ve sorumluluğa sahip değil
sırf laf olmasın diye evlendirmek gibi bir hata yapmayın bence
ayrıca çoçuğun da uygun olmadığı belli
iki çocuk düşünmeden maceraya atılmışlar

Çok doğru. Ama arkadaşın ailesi de sırf milletin lafı için kızını evlendirecek bir aile değil gibi. Yani bilinçli insanlara benziyorlar.

kesinlikle..
herşeyden önce ikisi de henüz çocuk dediğiniz gibi..

çok lazımsa arkadaslık dönemleri olsun. ama evlilik cinayet olur..

yok laf söz olmaz zaten kimse bilmiyor söylemedik sadece siz biliyorsunuz ama ille isterse tekrar kaçarım derse ancak öyle evlenir biz onun okuyup meslek sahibi olmasını istiyoruz çok küçük bende dedim zaten evlilik sorumluluğunu mümkün değil alamaz

ama şu var onu eve ancak evlendircez dersek getirebiliriz eve gelsin herşey düzelir diye umuyorum

Ortada karmaşık bir durum var yanlız. Sanki sadece aileme kızdım hadi kaçayım gibi düşünülmüş birşey yok gibi. Askerde bir sevgili var, ama kardeşi başka biriyle, kimsenin haberi olmayan biriyle kaçıyor. Değişik bir durum var. Kızgınlıktan öte, zaten evlenmeye niyet varmış gibi. Ama böyle bile olsa, kaçmak yerine, aileye söylenebilirdi, evlenmek istiyorum diye.

Arkadaşım yanlış anlama ama, ailenin bu anlamda bir tepkisi oldu mu, iletişim nasıl normalde, çünkü yaşı çok ufakta olsa, kızdım ben kaçıyorum ve evleneceğim ,demez kimse kolay kolay.

Bence nasıl olsa izin vermeyecekler diyerek kaçmış gibi.

ya ne zor bi durum.. demekki rahat davranmakta cozum deil öyle katı kurallı aılelerdende kacan oldugu gıbı rahat aılelerden de oluyor. hatta bence rahat ailelerde daha cok olur zaten beni affedecekler dusuncesınden dolayı.
Allah sabır versın inşallah sağ salim gelirde rahat edersiniz.

gerçekten şaşırdım, kardeşinin aklından neler geçtiğini anlamadım ama sonra düşününce daha çocuk. öyle aklına eseni yapıyor işte. eninde sonunda hatasını fark edecektir. umarım en kısa zamanda eve döner. bu yaşananları atlatırsınız.

yok canım yok aile ortamımız çok iyi olabilecekten daha iyi hatta ama hırçın kardeşim çok hırçın bizden sakladı kaçtığı çocuğu kii ben herşeyini biliyorum sanırdım gizlemiş meğer benden saklamış gidince öğrendim hiç bahsetmedi sırf askerdekini biliyoduk annemle ben.

hiç katı kurallı değiller istediğini giyer telefonu elinde gece yastığının altında hiç karışmazlar gezer tozar ses yok daha ne yapsınlar

hiç katı kurallı değiller istediğini giyer telefonu elinde gece yastığının altında hiç karışmazlar gezer tozar ses yok daha ne yapsınlar

canım işte ben de dıyorum ki belki bu genişlikten kaynaklanmıştır..

bence insan evladını sıkmamalı haklısın hatta Allah vermesın ama her ne sekılde olursa olsun kabul etmeli evlat sonucta ama yinede farkettirmeden kontrolde tutmali bazı seylere musamaha gosterilmemeli. rahat bi ailem var ama belli sınırlarımızda vardır. benım erkek arkadasımı bılseler bıle oyle gıt gorus konus demezler asla yada desteklemezler. tanımak ısterler vs vs ama yaptıgımı hos gormezler. ayrıcada hıssettirmeden yınede kontrollerınde olmamı isterler. kı bence mantıklı. aman ben evladımı sarbest bırakıyorum diye de saldım cayıra mevlam kayıra hesabıda olmaz yani. siz oyle yapmıssınız demıyorum ama belkı bırazda bu rahatlık bu ısı yapmasına ımkan vermıstır..

dediğim gibi inşallah atlatırsınız babanda rahatsızmıs inşallah hıc bı sorun yasamazsınız canım ya..

inş biz güvendik ama ona annem benimde erkek arkadaşımı bilirdi babam bilmezdi annem gizlemeyinki başınıza bşey gelirse nerde kimde olduğunuzu bileyim derdi bize çok baskı yok ama yok diye böylemi yapmalıydı arkadaşlarımla konuşuyorum sevgilimle konuşuyorum diyodu elinden telimi alsaydık bilmiyorum canım(

Allah yardımcınız olsun zor bi durum
inşallah kısa zaman da kazasız belasız bulursunuz ne diyeyim
çok da bişey demek istemiyorum inşallah döner gelir kabul edicez diyorsunuz
aslına bakarsanız ben en çok askerde ki sevdiğine üzüldüm insan askerde ki birine bunu nasıl yapar eli kolu bağlı çıkamaz da yazık yavrum ya ne haldedir kim bilir

aynen aynen.. bizde annemle kardeş gibiyizdir. lısede bıle okuldan kaçsam annemı arardım surdayım su su kısılerle dıye. cunku bızde hep oyle olmustur nereye gittigini kimle oldugunu soyle tmm derlerdi kı bızde gırılmıycek ortamlara gırmemeye dıkkat ederdık. ayy cok uzuldum anlatamam ya Allah sabır versın walla

kahramanmaraştaymış çocuğun amcası varmış orda çocuk amcasında kalcak bende amcasının kızının evinde kalcam dedi bide rahat allahım çıldırcaktım sanki tanıdığı akrabalarının evi cahil cesareti

demi yaa bi kac aya kadar bende asker beklıyordum sukur geldide insan hıc kıyamıyor o zamanlarda ya ne olduda bu kadar kızıp sevmedıgı bırıyle kactı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…