Kız Kardeşim Gelmeli mi?

Surekli_Karisik

Kimselerin vakti yok,durup ince şeyleri anlamaya.
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.657
2.413
133
Merhaba sevgili hanımlar,

Bu aralar her şey dert oluyor içime. Dışarıdan bakanlara biraz abes görünebilir ama benim için gerçekten dert.

Kötü giden bir evliliğim var, eski konularımı bilenler zaten mevzuyu ve beni daha iyi anlayacaklar. Sürekli boşanmalıyım, boşanmak istiyorum modundayım.

Eşimin ailesi ile başlayan sorunlardan sonra toparlanamadık. Şimdi eşimin ailesi 2 haftadır memlekete gitti, ben de bir ay sonra memlekete gideceğim ama eşimle aramız yok. Bu bir ay içinde danışmana gideceğim, kendime zaman verdim, deneyip düşüneceğim derken, kız kardeşim bir aylığına yanıma gelmek istiyor.

3 yıllık evliyim ve bu üç yıl içinde sadece bir kez doğumdan sonra bir hafta gelip kaldı. Yani bu ikinci gelişi olacak.

Ben de bugün anneme "sorunlarım var, tam bir ay yalnız kaldık, biraz aklımı toparlayayım dedim, bu defa da kardeşim geliyor." dedim.
Annem de haliyle istemediğimi düşünüp bozuldu. Gelmesin, üç yıldır kimsenin evine geldiği mi var sanki, yine gelmez rahatsız oluyorsan dedi.

Bu kardeşimden rahatsız olmak değil. Onu çok seviyorum, özledim tabi ki isterim ama ben bile evimde rahat değilim. Eşimle ayrı uyuyoruz, pek konuşmuyoruz, uzun zamandır birlikte vakit geçirmiyoruz, aklımı netleştirmek istediğim bir zamana denk geldi sadece. Sorun bu yani.

Ayıp mı ediyorum, haksız mıyım bilmiyorum. Ama üzdüm annemi. Kardeşime söyleme bir şey, gelsin dedim daha sonra ama pek gönüllü olmadığım belli oluyor galiba.

Son düzenleme:
Kardeşinizi arayıp durumu izah etseniz anlamayacak değildir herhalde değil mi ?
Şahsen benim ablam böyle bir durumda olsa bana söylese "gık" demem... Arayıp kendisi ile konuşun , durumu aynen burada söylediğiniz gibi izah edin elbet anlayacaktır...

Kardesini ara durumu anlat. Bence anlayacaktır ama kardesine sebeplerini biraz belli et yeter. Ve bu surecte kimseyi dusunme onlarin kalbini alirsin once sen bi netlestir düşüncelerini

Ben simdi aynisini anneme yaptim, ki oda sadece 3 günlük gelip kalacakti. Anne gelme, esimle aram iyi degil dedim. Küsme ne olur dedim. Annemde anlayisla karsiladi..... Bence direk kardesini ara burda yazdiklarini ona anlat. Onu ne kadar sevdigini ne kadar degerli oldugunu söyle ama zamanin müsait bi zaman olmadigini bilmesini sagla.

Haklısın.Önce eşinle problemlerini çözmelisin fırsatını yakalamışken,kardeşin ve annen bunu kişisel algılamamalı.

Kardeşim henüz 18 yaşında ama sorunlarımı biliyorlar, biraz izah etmeye çalıştım ama ikisi de bozuldu, sonra kapattım konuyu. Bugün yine anneme açtım o da yeniden bozulunca, gelsin dedim.

Yani aslında içinde bulunduğum durumdan haberdarlar, ben de onlar düşünsün istiyorum ama olmayacak galiba.

Yok artik, sen anlattin, kocamla ayri yatiyoruz falan dedin onlar daha küsüyorlar öyle mi? Birak küssün o zaman.....

Kardesini ara durumu anlat. Bence anlayacaktır ama kardesine sebeplerini biraz belli et yeter. Ve bu surecte kimseyi dusunme onlarin kalbini alirsin once sen bi netlestir düşüncelerini

Bir ay sonra ben onların yanına gideceğim, şimdi gelmezse belli bir süre gelemez diye kırılıyor sanırım. Gelip benimle dönmek istiyor.

İki kez denedim ama başarılı olamadım. Sitem ettiler.

Sanırım annem, bak eşinin ailesi verdiği tüm huzursuzluğa rağmen sizi bırakmıyor, eşin de ailesini bırakmıyor; oysa sen yılda bir kez gelmemize bile bahane buluyorsun demeye getirdi. Haklı da ama, ne yapayım ?

Bence tekrar ikisiylede konus. Simdi gelirse ben kendimce olan planlarimi uygulayamicam. Ayrilmanin essigindeyim, kardesim gelirse otturup konusup sorunlarimizi halledemeyiz. Hepten kopariz biter evliligimiz gibi biseyler desen

Buyuk ihtimalle sen buyuksehirdesin suan ve kardesin daha kirsal bir yerde yasiyor? Bozulma sebebi ancak of gezemicem tarzinda gibime geldi?

Evet, ben istanbuldayım, kardeşim kırsaldan gelecek ve şu an kabul etmezsem bir sonraki yaza kalacak, tabi ben o zamana boşanmış olmazsam.

bosver stresini arttirma
Anne, kardes de kotu gunde ben ben diyecekse onlara da buradan teessuf ediyorum. Siz iyi olun da sen zaten geleceksin gorecegiz demeleri gerekir

Bence tekrar ikisiylede konus. Simdi gelirse ben kendimce olan planlarimi uygulayamicam. Ayrilmanin essigindeyim, kardesim gelirse otturup konusup sorunlarimizi halledemeyiz. Hepten kopariz biter evliligimiz gibi biseyler desen
Annenle kardeşinin düşünceli olması gerekti...

Ya durumun ciddiyetini anlayamıyorlar ki detaylarıyla biliyorlar da ama.

Sanırım eşimin her durumda ailesini bırakmamasına karşın; benim ailemi göz ardı edişimi doğru bulmuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…